55

Judge Dredd

преди 12 години

баровец с Х6, това което ти пожелавам и на такива като теб, е да излязат на запад от Сърбия с автомобил. НО! Да карат по начина, по който карат в Абсурдистан. Резултатите няма да закъснеят. После пак ще си говорим.По другата част - Щом като не е в автомобил е "ненормален"?! А щом е в автомобил е "нормален"?! Хм, интересно определение...

54

Анонимен

преди 12 години

Да ама някои са проспали листовките и са запомнили само което им е изгодно.

53

Анонимен

преди 12 години

Време е всички да станат отговорни, дисциплинирани и ако видете детенце, помогнете му да пресече или пък пазате го, ако не пресича правилно, все пак то е само едно дете, което още не се е научило да се пази. Бъдете човечни, бъдете добри, бъдете хора!!!

52

баровец с Х6

преди 12 години

Няма какво да играя. Кто гледам по тротоарите - върви ***, след него върви ***. Нормалните хора са си купили коли и си ги карат. А, щях да забравя - и крави има.

51

Айде сега

преди 12 години

И пешеходците са често са виновни - Завчера на една пешеходна пътека един говорейки по телефон и гледайки на другата страна, се хвърли пред мен. Аз успях да спра и оня някъв ме поглежда и почва да ми се дърви защо съм спирал - можел съм бил да мина. Върви му обяснявай, че аз няма как да разбера дали ме вижда, и че трябва да се презастраховам и да спра, защото един от 10 да не ме види и целия ми живот отива на кино. Ама не говори си и си крачи, пък и акъл дава....

50

Анонимен

преди 12 години

А тези "легнали полицаи" са пълна глупост дето са ги наслагали, къде са истинските полицаи??? Седят в управленията на топло ли?

49

Анонимен

преди 12 години

той X6 е *** по рождение, колкото и да му обясняваш той знае само едно " черен джип с предимство"...хаххаха ***

48

До 50

преди 12 години

Ама в западните страни пешеходните пътеки са на нормални места - където е съобразено с движението и пътните условия, където има добра видимост и т.н. В България половината пешеходни пътеки са опасни, защото се правят без всякаква мисъл - гледа се къде се пресича и бам - пътека. Обикновено ако ги преместят с 5-10 метра ще се избегнат много инциденти. Също еко и пешеходците се научат да пресичат на пътеката, а не на 5-10 метра в страни.

47

Анонимен

преди 12 години

Полицията ако излиза по-често да контролира движението по пътищата, ще събере бързо пари от глоби за бензин и други консумативи, дето все се оплакват, че не им стигали парите за това и онова.

46

баромец с Х6

преди 12 години

Точно така, с мен трябва да се съобразяват. И да сляза да бутам, колата има спирачен път. А *** нямат! Затова ти пиша, че правилника е писан от ***!

45

Анонимен

преди 12 години

В тази държава *** колкото искаш...Пример от днес на обяд - един *** щеше да ме натресе ,даже и ми бибитка за това ,че сам спрял на пешеходна и чакам да минат едно момче, една баба и две майки с колички....коментарите и разсъжденията ги оставям на Вас

44

Анонимен

преди 12 години

Да време е да поизлезете да попиете малко култура от западните страни, там дори да не си с предимство като пешеходец или велосипедист имате шанс да получете предимство от водач на МПС, а ако бягате на пешеходна пътека, за да пресечете по-бързо ще се чудят. А когато ви дадат предимство е редно да благодарите усмихнато.

43

баровец с Х6

преди 12 години

Нема такъв филм. Ако на някой не му е ясно, че кола не може да спре внезапно - да пресича, след като вече има кола на зебрата. Ще го платя, щото правилника е писан от ***, ама боли бе.

42

Jeep

преди 12 години

За какъв джип става въпрос, след като автомобилът е Тойота???Това звучи като ксерокс на Минолта

41

Анонимен

преди 12 години

Където и да е било детето, на пешеходна, извън пешеходна, то е живо същество, нищо не ви дава правото да го прегазите, може да му е лошо, да падне, да е неурентирано, водачи, пазете хората, те не са ваши врагове в интернет игра. Бъдете отговорни.

40

Judge Dredd

преди 12 години

баровец с Х6, виждал ли си на запад от Сърбия какво се случва, когато има човек на тротоара с лице към пешеходната пътека?! Ако не си, ела и виж. ТАКА се прави. В България - така НЕ се прави. Бил съм свидетел на засечен и спрян от полицията водач на МПС "Поради каква причина не спряхте на пешеходната пътека при положение, че има човек канещ се да пресече?" Ама бил се разсеял, ама не го бил видял, ама това тук полицаят не го интересува. Щом шофираш - виждаш всичко и всички. ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ!

39

до баровеца с X6

преди 12 години

абе ти *** ли си?,толкова малоумно изказване скоро не бях чел, явно ти липсват мозъчните клетки в куйата глава.Sorry пич ама миришеш на ***

38

Анонимен

преди 12 години

Освен това черния и хумор е неуместен, особено когато е пострадало детенце! Сигурно имате камъни вместо сърца. А когато един ден ви сполети това ще гледате по друг начин. Проявете малко съчувствие.

37

Анонимен

преди 12 години

детето е блъснато на 10 до 15 метра след пешеходната пътека.Видях го къде лежи .По важното е ,че е живо и ще се оправи.

36

баровец с Х6

преди 12 години

Да, на пътеката е с предимство. Ама извън пътеката - не е. На тротоара - също. Ако тръгне внезапно да пресича, с предимство е този, който е тръгнал и стъпил на пътеката пръв!