77

Анонимен

преди 12 години

Който отписва Сарко може да изживее огромно разочарование !

76

националист

преди 12 години

Ехеее, браво на Фронт Насионал, 20% националисти във Франция. Къде сте българиииии, стига спахтее ами действайте. Волен е човека, вземайте мерки докато е време!

75

Ястреб2

преди 12 години

80 - Поздравления за точния коментар! Демокрацията е най-голямата заблуда на последните 200 години и е единствената социална система, където 98% от населението доброволно избира да робува на останалите 2%. Демокрацията е кодовото име на модерното финасово робство и за робите, дали президента е унгарски евреин или френски евреин, няма никакво значение!

74

Анонимен

преди 12 години

Франсоа Оланд е френският Сергей Станишев.Милиционера сЪркози взе пръчката.Това го чака и Бико-тиквата.ВИВА

73

Докато управляваше

преди 12 години

Франция,социалистът Митеран даде възможност на аверите си да забогатеят за сметка на френската държава и френския народ.На всичко отгоре,когато се случеше да закъса и да заработи на загуба частната фабрика на някой социалист,мимикрирал в пишман капиталист,Митеран я национализираше,като заплащаше на съответния свой приятел и съидейник обезщетение в размер на цената на печеливше промишлено предприятие.И тук ще стане така.Другарите друго не могат,освен да заграбят натрупаното с труд и да го излапат

72

Политолог

преди 12 години

Ако си мислите, че с избори се променят нещата, то отдавна да ги бяха забранили. Кукловодите(Ротшийлд, Рокфелер, черните исусовци, Илюминати) просто сменят една марионетка с друга и това е почти в цял свят.Вижте масонските символи по и във всяка една катедрала във Франция, Германия и цяла Европа и ще разберете кой командва света!youtube/watch?v=s8voWgWkJCcНе разбрахте ли, че политиците оправят само себе си и поробват вас?! Не осъзнавате ли че света отива към гибел????

71

До 76

преди 12 години

Ами толкова, колкото са откраднали Серго и Моника, а те са още пионери в сравнение с Гущеров.

70

атакист

преди 12 години

Браначево на Марин льо Пен. 20% е страхотен резултат за националистите! Остава и българите да се поучим от националистическото мислене във Франция, иначе жална ни майка.

69

Анонимен

преди 12 години

Рави, не се шашкай толкоз. И по-тежки дни сме имали, и с по-големи националисти сме се справяли.

68

Анонимен

преди 12 години

Ето какво прави сина на един български социалист - "Гущеров подари Майбах на Мария. За 450 хиляди евро!"- Как не ви е срам бе другари български социалисти? Колко трябва да е откраднал бащата на Гущеров за да може синчето му да купи такава кола на Мара отварачката?

67

рави Маркузе

преди 12 години

Кофти дни за юдеофашизма....дребния гном е аут,а националистите дишат във врата на либерастните ***....

66

Завий надясно!

преди 12 години

Завий надясно! Спаси света!Сарко, бъди човек!Дай гласовете си на Льо Пен-ката! В рамките на един мандат тя ще стабилизира Франция, ще върне ***, пардон, африканците там, откъдето са дошли и с това ще даде пример на останалите в ЕС. Всеки да потребява от благата съобразно приноса си! Все отнякъде трябва да започне битката срещу етносите-***. Все някой трябва да помогне на хората да видят какво всъщност се крие зад иначе красивите социалистически лозунги и празни обещания.

65

Анонимен

преди 12 години

победата на тоя носорог му е в кърпа вързана. всичко друго е пародия за пред овцете - я вижте какви са оспорвани изборите..

64

анонимен

преди 12 години

67...много си е в ред даже 65...ти обаче не мислиш логично

63

Анонимен

преди 12 години

Оная пръдня Серго ще е първия който ще запълни всички нашенски медии с видите ли как победиха социалистите във Франция - нищо че нашите "социалисти" са от милионерски тип, у тях няма нищо социалистическо и никога не е имало!

62

Десен

преди 12 години

Подкрепям Льо Пен. Жалко, че е останала на трето място. Дъщеря на достоен човек, тя продължава неговото дело!

61

Nikolla

преди 12 години

Кой кого бие на първия тур,ще стане ясно на сутринта;)Разликата е под 0,5% и се топи на всеки половин час.

60

Анонимен

преди 12 години

Франция винаги си е била социална държава и това трябва да продължи. Саркози да се маха!

59

do 65

преди 12 години

Ти май не си в ред?

58

анонимен

преди 12 години

на дребното и грозно еврейче му изтича времето