53

Червен Миндил

преди 12 години

Само като прочетох заглавието и разбрах,че Герб са виновни.

52

Анонимен

преди 12 години

Дадох пример просто, който каквото иска да слуша, но категоризирането ''една песен за 20,30,40 години'' ме дразни, защото сам знаеш, че е до интерес. Иначе за албумите признавам си направих справка - 6 са, но 2 от тях са преди да се родя : ) Но усещането за музика си е толкова индивидуално, както и коментарите съответно, всеки сам си избира и гради средата, музиката и живота ; )

51

До 59

преди 12 години

Много опростенчески разсъждаваш. Това, че не зная песни на дебеланката от снимката не означава, че познавам творчеството на Азис. :) Иначе слушам рок, слушам и метъл. За български рокаджии, които са оставили трайна диря в съзнанието ни доста трудно може да се говори, а за диря в съзнанието на чуждестранния рок маниак - съвсем. :) Това, че въпросната лелка е викала по площадите преди 20 години не я правят рок певица все пак! Колко албуми е издала ? :) Колко души са си ги купили?

50

Анонимен

преди 12 години

Защото не си се интересувал и слушаш друга музика явно, както някои знаят само една песен на Азис, така и някои знаят една на Милена... Много е просто : )

49

Най бързи

преди 12 години

Най бързи крадците у нас от партия Герб ! Побързи и от светкавица мама им.....

48

Боцкоо

преди 12 години

Абе тази като е толкова велика химикалка що има само една песен от преди 20 гоини!

47

Боцко

преди 12 години

*** офца е тази! Това ако беше Галена или ДесиСлава нямаше даже и да доближат кулата и! Рок-мрок за нищо не стават - погледни й физономията - дебела лелка. Ако беше фолк певица нямаше едно косъмче да не е на мястото си!Рокаджии ***!

46

Анонимен

преди 12 години

Жалко за Милена, мен ме радва много и не се сещам за други певици(жени) като нея в този стил, има още 3,4 поп певици и всичко останало е чалга

45

Анонимен

преди 12 години

Дебелата се изказа не подготвена :D

44

Анонимен

преди 12 години

Напредваме. Настигнахме Ню Йорк - постоянно сирени на линейки, полиция, пожарна, шумотевица голяма. Нали така беше по видео филмите, според които мечтаехме за интересен живот. Хайде сега на "веселбата".

43

Al

преди 12 години

Брей колко хейтъри има сред коментиращите, много злоба, много нещо

42

Анонимен

преди 12 години

Уфцъ!

41

дт

преди 12 години

Откраднали на Милена портфейла-ами те и прашките ще и откраднат без да се усети.Тези пачи са толкова смотани,че не се научиха да не оставят чанти,пари и документи в колите...Имало вътре и куче-ами то нейното е от онези рошави мишки дето буди смях а не респект...Постъпила е на принципа "Ела Вълчо-изяж ме"а сега занимават хората с простотията и...

40

До бай Мичо 44

преди 12 години

Грешна ти е информацията. Васко Кръпката си беше бунтар и вид трубадур още преди промените. По същото време Милена редовно биваше "прибирана" при хайки на МВР за младежи, които не се вместват в тогавашния калъп от официално определени критерии за "благонадежден комсомолец", макар че противозаконни прояви не е имала никога.

39

скиноске сама

преди 12 години

И тези в парламента са много и са много бързи

38

До 40

преди 12 години

Как е била забелязана Милена: Още преди години известен шоумен сподели по телевизията някои неща, част от подробностите не помня. Било е в последните години на соца. Предстояла шоупрограма в концертна зала. Водещите търсели сред публиката момиче,което да се провикне /не помня защо им е било нужно/.Опитали с няколко моми,но те се глезели и пускали тънки гласчета.После извикали Милена /била още ученичка/,защото изглеждала по-"отворена" и била с гадже.Тя пуснала "такова гласище", че изумила всички.

37

бай Ми4о Бейзадето

преди 12 години

Вземи Васко кръпката,4е удари М.Славова!Това са децата на синята революция израстнали под мъдрото ръководство на И.Костов.Дерзайте!

36

...

преди 12 години

Като ви чета коментарите и се чудя- как при цяла нация разбирачи от всичко и по много, сме на този хал?!

35

Анонимен

преди 12 години

До 36.Жестоко се лъжеш,ако смяташ че Миленчето не беше лансирана на времето!Даже по нейни думи,тя е открита пеейки в /нечия/ баня,докато си сушела косата!Айде да не се хвалиме,защото същата тази певачка,когато и се удаде възможност се влюби безпаметно в момче англичанче,но не и провървя там просто защото и найслабата й конкуренция там е доста над нейното ниво,защото алкохола не прощава а и катастрофира бая пиянаС една дума никакво бъдеще там ,докато тук е "звезда".Също като КамелияТодорова и др

34

Анонимен

преди 12 години

Милена - Истина"Някой ми открадна сърцето ти,което плачеше нощем на сънувяхна нещо вътре в тебе,непоглеждаш дори на вън.Ще оставиш ли това, за което си мечтал и с години си се борилпът, по който си вървял?Припев:а-а Някой ден сърцетоще поиска това,което ти си му отнемал,без дори да си разбрал.о-о Някой ден сърцето ще те съди за това,затова че много си го лъгалНикога не казвай да,когато чувствата ги няма в тебкогато ровиш свойта самота..."Незабравима...