75

антиЕС

преди 12 години

както и да е сега не ми се сменя кодировката за да разбереш за кои букви става въпрос

74

антиЕС

преди 12 години

Ç = Ч

73

антиЕС

преди 12 години

щ-въпрос на скорост,много скоро ще ти се налага да знаеш къде е буквата ü например

72

Samo minavam

преди 12 години

Еи от ръководството на ВМРО,прочетете още веднъж,какво са Ви завещали героите на организацията и неините идеолози,преди да сключите съюз,с бъхливите комунопитеци.Припомнете си и кои е Ванчо Михаилов.

71

До анонимния 77

преди 12 години

Ти си живял по-добре. Ние пак бачкахме.А Станишев още ползваше инерцията от предишните. Я кажи какво направи хамстера.

70

До 75

преди 12 години

Може да не си от безпомощните, ама не знаеш къде ти е буквата Щ :))))))))))))))))))))))))А и да ти дава някой акъл е безсмислено - няма къде да го туриш.Я кажи - тая вечер със сърпа и *** ли вечеря?

69

Анонимен

преди 12 години

КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ , ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТАНИШЕВ СЕ ЖИВЕЕШЕ ПО - ДОБРЕ .

68

Хан Крум

преди 12 години

А защо бе Хамстер извратен не направихте референдум когато решавахте да правите Белене с помоща на вашите ортаци от Русия?А сега, когато ви спряха кранчето и не можете да лапате от фиктивна дейност по АЕЦ Белене - хоп и референдумче. Когато сте в опозиция сте най големите демократи.Това, че и Атака ви отсвириха е такъв оглушителен шамар за Хамстера, че - образно казано - ще си събира зъбите дълго време и ушите му ще дават "заето" чак до конгреса на Партията а Гоце това и чака - да се издъниш.

67

антиЕС

преди 12 години

до 73не ми давай акъл не съм от безпомошните

66

антиЕС

преди 12 години

ако има нов народен съд лично ще се кандидатирам за палач на тая пасмина

65

Анонимен

преди 12 години

Тоя пък - касапин.Я помисли какво искаш. Да работиш, или да се занимаваш с идиотологии? Социалисти, комунисти, капиталисти...Я вземи сега и наистина помисли дали без идеологии и с повечко работа и акъл няма да направиш повече. Но никой да не ти краде от труда, разбира се.

64

антиЕС

преди 12 години

никак не е злееееее.Време е да обезкостим всички капиталистчета

63

Анонимен

преди 12 години

Ама книжката за Винету не била само с главни букви. :)))))))))))))))))))))))))))))

62

Анонимен

преди 12 години

Е, Румене, ... че ти само за Винету ли си чел?!

61

rumen221

преди 12 години

65-ти,- НЕ БОЙ СЕ БРАТО, ОТ ЧЕТЕНЕТО НА ДРУГИ КНИЖКИ, ОСВЕН ЗА ВИНЕТУ, СЕ ПОУМНЯВА...-Е ПРОЧЕЛ СЪМ САМО НЯКОЛКО КУБИКА..., А ТОВА СИ Е МАЛКО..., НО КОЛКОТО - ТОЛКОВА...АЙДЕ ЧАО, ЧЕ ОТИВАМ ДА САДЯ КАРТОФИ...

60

Анонимен

преди 12 години

УКРАЙНЕЦ , И ПАПАТА ДА ПОДКУПИШ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕБ ПАК ЩЕ ЗАГУБИШ ... ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ БИТА КАРТА , ИСТОРИЯ И ТО ОТ НАЙ-ЛОШАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ....

59

Анонимен

преди 12 години

По едно яйце за киловат!

58

Анонимен

преди 12 години

Знаеш ли нещо от ония тъпотии - атомите? Или да си чувал за некаква таблица, дето я правил някакъв Менделеев? Тоя американец ли беше?

57

Анонимен

преди 12 години

Румене... бегай на доктор, брато...

56

rumen221

преди 12 години

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ГО ОРГАНИЗИРА. РЕФЕРЕНДУМА Е ЗА ЦЕНАТА НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ТОКА ОТ НЕЯ- До сега са произведени и двата и половина реактора за АЕЦ-Белене (чехския, готовия и втория полусглобен), повечето от съпътстващите съоръжения и основите на единя реактор, чието разбиване струваше колкото направата основите на втория и това само за 1,39 милиарда!!!- С разликата до 4 милиарда, само български ***-гербаджия или седесар-кюмурджия не ще може да дострои АЕЦ-Белене!- Спроред консултанта HSBC усреднената цена на тока от АЕЦ Белене за 60 години при която печалбата е нула е само 2.4 ст/кВч. Цената на тока през най-тежката година която покрива всички разходи и вноски по заема е 4.4 ст/кВч. Днес Козлодуй продава по 5,5 ст!!!- ЗА ИСКАЩИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНА ТВЪРДА ЦЕНА НА ПРОЕКТ КАТО АЕЦ-БЕЛЕНЕ - ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРОЕКТ... И... МОЖЕ БИ..., САМО МОЖЕ БИ..., ЩЕ ПОУМНЕЕТЕ... ТА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГОЛЯМ ИНДУСТРИАЛЕН ОБЕКТ НЕ Е ПОКУПКА НА ДЪНКИ ЗА 5 ЛВ. В КВАРТАЛЕН ДРИП-ШОП!!!- Цената за Белене е 3,95 милиарда евро при подписването. АКО МИ КАЖЕШ КАКВА ЩЕ Е ИНФЛАЦИЯТА ДО ЗАВЪРШВАНЕТО - ЩЕ ТИ КАЖА "КРАЙНАТА ЦЕНА"...