9

Анонимен

преди 12 години

Смях ,че те през Италия минават по 1000 араби на ден ,защо не ги изхвърлят .Или още си играем на Балканите и останалата Европа .ЕС ,е най долната *** за последните 100 години .

8

Анонимен

преди 12 години

В Гърция е пълно с араби и всяква ***.. ще прозвучи грозно но се радвайте че сме зле иначе и ние щяхме да сме пълни... не че си нямаме *** и турци де ама пак по макото зло

7

до 1

преди 12 години

БСП е с ДПС! АКО ГЛАСУВАШ ЗА ТЯХ ТИ СИ ПО ЗЛЕ ОТ *** КОИТО СЕ ПРОДАВАТ ЗА ЕДНО КЕБАБЧЕ! БСП СЛУЖИ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И КРАДЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ КАТО НИКОЙ ДО СЕГА!

6

Любо

преди 12 години

Най голямата дискриминация налагана ни някога до сега нарича се ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ !!!!!!!!

5

сс

преди 12 години

Както е тръгнало от ЕС ще ни останат само вноските и новите акцизи върху които нашите тарикати ни карат да плащаме и ддс от 20%

4

Ужас

преди 12 години

Ахахаха, ей това вече е истинското начало на края на всичките простотии на ЕС - "толерастия", галене на *** от целия свят, общи изисквания, уж да се поддържа едно цялостно и единно европейско общество, което е НЕВЪЗМОЖНО! Шенген си отива! Наш ЦвЦВ къде си мисли, че ще се натискаме ние да влизаме! Смях и пародия! Лошото е, че е на наш гръб! Обрахме негативите на този обречен съюз! Ще погледаме още 1-2 години мъките и всичко ще приключи! Помнете ми думата!

3

Анонимен

преди 12 години

БСП отдавна не е комунистическа партия, въпреки, че форумите и телевизийте всеки ден се употребява наименованието комунист, в БСП са всичките олигарски и милионери и освен това никой истински комунист не би бил в коалиция с Доган и ДПС!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Бих гласувал за БСП с удоволствие, НО!!!!!!!!!!!!!!!няма да го направя защото са с ДПС!!!!!!!!!!:)

1

Анонимен

преди 12 години

И кое му е скандалното ? Хората си търсят правата .