46

do Antikomunist

преди 12 години

Ти като си за застрояването на всяка възможна педя земя около морето - значи си някой от тези които нарушават закона.Искаме силна държава, но все гледаме как да заобиколим закона.Погледнете колко хотели има и колко е голяма плажната ивица.Всяка година се строят нови хотели, или пък се издигат нови етажи на къщите покрай морето и все реват , че няма достатъчно туристи.Не е възможно да се запълнят леглата след като на плажа няма къде да стъпиш от народ.НЕ искаме по-вече строителство!

45

goran.stoyanov

преди 12 години

За кабелите сте безкомпромисни, а за песовете по улицата не сте! Забранено е да има висящи кабели, ама не е забранено да има кръвожадни и болни ***, а? Ай ще ви *********** майна. Спрете интеренета и кабелната на половин България, после ще изядете дебелия ... О, колко сте решителни в името на закона! Потресен съм...

44

Анонимен

преди 12 години

A lamarinenite garaji koga ste se mahnat.I te sa nezakonni !

43

Анонимен

преди 12 години

Безкомпромисни сме, законът е равен за всички, твърди министърътНямам нищо против да се махнат кабелите,но след като закона е равен за всички,защо не бутат всички незаконно построени къщи на помите,а позволяват сформирането и разширяването на гета.Май всички са равни пред закона,ама някои са по равни.Като бездействат така,не само тормозят хората,ами и обезценяват имотите на тези които искат да се махнат от тези квартали.Не са виновни толкова те,колкото Българите които ги търпят.

42

Анонимен

преди 12 години

Трябва да доведат до край акцията, да не отстъпват! Подземни кабели, операторите да не се ослушват. Печелят достатъчно!

41

Анонимен

преди 12 години

На *** никой не смее да им пипне кабелите. Правителството задължава народа да им плаща тока в замяна на това мафиотите от високите стъпала получават *** подкрепа и изборни гласове

40

парадокс !

преди 12 години

Безкомпромисни сме, законът е равен за всички, твърди министърът===================Равен за всичкикоито не са ***. *** - това е смъртоносен *** за който няма да има никакво лечение докато правителството предоставя прекрасни условия за развитието му

39

да-да,ама не

преди 12 години

Едно е сигутно,че мутро-милиционерите на Бойко Методиев Борисов/по-известен с фамозния си прякор-ТИКВАТА/ от групировката ГЕРБ реже устоите на Българската държавност.Бог да пази България.

38

Сержант

преди 12 години

А кога ще спазвае закона и ще отрежите кабелите на незаконните постройки в гетата и не само

37

Анонимен

преди 12 години

Що ли си мисля, че ще режете избирателно? :)

36

Добре е да се знае

преди 12 години

Само един факт: слаботоков кабел за пренос на телефонен сигнал, интернет или кабелна телевизия е хиляди пъти по-безопасен от силнотоковата мрежа на градския транспорт и това се знае от всеки, който поне малко разбира от електричество или си спомня някои уроци по физика от прогимназията. С безкрайни глупости, некомпетентни и неверни твърдения всъщност се прикрива истинската цел - да се разчисти пътя на монополистите и да се фалират малките компании доставчици на интернет и телевизия.

35

Кабелджията

преди 12 години

Уважаемата г-жа министър Павлова да вземе да се огледа около сградата на собственото си министерство където има кабели от които за месец-два може да се изхрани някое ромско гето. Та като се реже и сме много принципни, защо не се започне от там откъдето идва похвалната инициатива - хем близко, хем лесно за проверка, хем дето се вика - за пример. Май пак мерим с различен аршин.

34

Антикомунист

преди 12 години

Тая май ходи в същия фитнес като фидосова... Като плямпа тая за незастроени 100 м. от брега, дали ще бутне къщичката на президентката-пастирка? Едва ли, тлъстата червена матрьошка знае още от дедо си партизанин, че света се дели само на ваши и наши.

33

Анонимен

преди 12 години

да се справи първо с своите килограми че като е гледам добре е охранена !Тя себе си не по държа пък страната ще оправя !!!

32

Анонимен

преди 12 години

Тъя е няква наивничка пък министАр работи...поне според приказките така се разбира де...

31

Анонимен

преди 12 години

Гъци гъци, Лиле, гъци

30

Анонимен

преди 12 години

50 къщи на година в наше село с типов проект. Сега 1 не може да се узакони. Пет проектанти,10 разрешителни, надзори, строители и 50 сертификати, енергиен паспорт от оторизирана фирма и хиляди бюрократи спазващи закона. Ето защо 32 милиарда на хората са на влог. Пречеща власт.

29

Анонимен

преди 12 години

До 20! Лиле , ти ли си ***? Марш в *** и стига плещи глупости! Само *** и бивши *** са в тиквената банда , наречена ГЕРБ!

28

ИСКРЕН

преди 12 години

Дебелата комсомолка и наследница на стар комунистически род-др.Павлова си прави евтин пиар с тия жици. Тази угоена герберка сигурно знае , че всички *** махали са незаконни , но никой не ги закача.Нагла *** е тази червенобуза дебеланка, дето бълва бойкоугодни клишета с патос на ремсистка...

27

пешо

преди 12 години

Всичко против хората. Никакви шанцове за други кабели освен за ВИВАКОМ И ЕОНкоито са плътно заели и купили каналите под тротоарите.Подигравка за нас българските инженери е за министър на стоежите да е математик предишния и адвокат сегашния. Рушат като вандали. яхтени пристанища, ски писти, никуму не пречещи сгради и вили,гаражи, като най-умните от десет правителства. Истинския и най-важен закон е да се да не се руши предида се предложи алтернативно решение.