22

М

преди 12 години

Подкрепям!Просто мислят в перспектива. Дори да се справят с бездомните кучета, винаги ще има хора, които си изхвърлят домашните т.е. цикълът с бездомните ще е безкраен. Ако намесят домоуправителите, ще има един вид регистър на домашните кучета и ще принудят хората да регистрират домашните си любимци в общината и съответно да им плащат данъци. А ако им сложат и чип, веднага ще е ясно кое новопоявило се бездомно куче на кого е. ;)

21

Анонимен

преди 12 години

Щом искате война с кучкарите ще си я получите. Първият удар ще бъде тотална забрана на пиратки и фойерверки по нова година, защото подлагат на стрес и страдания градските гръбначни и в частност кучетата.

20

лигла, не кмет

преди 12 години

Развъждането на улични кучета е противоконституционно.Противоречи на чл4 от конституцията на България, който повелява на държавата ДА ГАРАНТИРА ЖИВОТА на гражданите си.Да си махнат от улиците първо ВСИЧКИ бездомни общински песове, собственост на СОС и чак тогава да преследват, за дребни спрямо тяхното закононарушения, стопаните на домашните любимци.Иначе скоротечна оставка на кметицата, а преди това данъчно неподчинение, докато улиците не станат ОБЕЗОПАСЕНИ от хапещите безпризорни животни

19

Анонимен

преди 12 години

Няма природозащитници има кучешка мафия и мнооого пари,които "кучкарите" си присвояват на всички нива,тотална корупция ???

18

Dolu kuchkarite!

преди 12 години

Taka kakto e trugnalo skoro shte vzemem problema nashi ruce. Koi s kvoto moje da trepe, trovi, strelia za da ne ostane i edna mastia po ulicite.A tezi koito tolkova gi obichat da se damgosat s po edna golema bukva "K" na cheloto za da se znae koi e v osnovata na ton i polovina kicheshki govna po ulicite na Sofia,a koi znae kolko iz stranata.Tezi , damgosanite da davat kruv za seki edin zanbolel ot Kucheshka tenia, za vseki uhapan.Kato u Nedelia da im se udriat po 2o pruchki na golo na megdana.

17

Аз

преди 12 години

Тук има някакво умишлено разминаване с понятията. Цял народ иска тотално избиване на ***, шепа негодници, представяни от Фандъкова искат план за контрол над тях. Под думата *** да се разбира и фауната от "4 лапи", екоравновесие' и т.н.За тях проблемът е КАК ДА НЕ СЕ РАЗРЕШИ ПРОБЛЕМЪТ!

16

Анонимен

преди 12 години

A lamarinenite garaji koga ste se mahat.Kade ste kmetove,Oblastni upraviteli.Mahaite gi !

15

ДО 14

преди 12 години

"помярозащитниците" както казваш са над-правителствени организации не виждаш ли до къде те докараха та им се връзваш?

14

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Правилно работата трябва да се свърши от: гражданите, домоуправителите, НПО-тата а общината трябва само да *** с огромни шепи до насиране! Как пък всички други им виновни а една права улица няма, един проблем няма решен, само рекет и корупция!

13

До1

преди 12 години

А днеска п*тко пишеш във интернетЯ щото си мишка и като се сблъскваш с проблемите си гледаш да си кажеш мнението, обаче като си по-далеч. Що не и направи забелжка???Защо не се обади някъде. Мантра ли мислиш да пееш докато ти се решат проблемите?Криворазбрана демокрация пак ви треса и само проблеми си намирате *** да не са от по-големите.

12

Анонимен

преди 12 години

И как като регистрират домашните кучета ще се борят с бездомните?!?!? До сега подкрепях кметицата, но тя с нищо не се отличава от партията си - винаги прехвърля проблема от болната на здравата глава! Домоуправителите могат да се включат ако им разрешат да трепят бездомни кучета!

11

Анонимен

преди 12 години

Е тва ни е цялото безумие-всичко в Бантустан е наужким.Имам съсед на който кучето му смърди нито ужасяващо нито го е регистрирал нито нищо.Седи затворено и оня идва един път в месеца да го храни.Целия коридор смърди потресаващо.В някоя нормална страна отдавна да са взели нужните мерки-кучето- приспано оня *** със солидна глоба.У Бантустан отивам в съвета на квартала и неква лелка почва да киселее що я дигам от сутрешното и кафе.Държавен чиновник- първа радост и гордост...

10

Мишо

преди 12 години

Проблема са бездомните кучета и той може да се реши много бързо, кастрация поголовна и за 1 година всичко ще приключи. Не съм видял по улицата да тича бездомно породисто куче, стига вече прах в очите просто трябва да се действа и това е. В противен случай хората просто ще започнат да ги избиват, защото просто няма да имат друга алтернатива.

9

Parcuc

преди 12 години

Айде пак прехвърлиха отговорността върху обикновенните хора. Абе ей Фандък ако те срещна на живо *** шамара ще си отнесеш !!!

8

До 8

преди 12 години

Всеки си има приложение !Даже и Фандъкова я виж как ловко прехвърля отговорностите!

7

до 4-ти

преди 12 години

Така е, но ако правилото за качеството се спазваше, нямаше да те има да знаеш.

6

Анонимен

преди 12 години

"В Закона за етажната собственост, при регистрация хората трябва да отбелязват и регистрират наличието на домашни любимци."В закона го има ное неприложимо защото по долупише че дължат допълнителна такса. Затова никой не вписва домашните си любимци!Фандъкова да си гледа работата МЕСТИМ!

5

Кметски застъпник

преди 12 години

Аз предлагам да кастрираме и да сложим чип на Фандъкова и да я пуснем при бездомните кучета и *** !

4

Ха-ха-ха ... !!!

преди 12 години

Какво е това "домоуправител" ?! Чии дом управлява този управител ? Моят ли ?! Ха-ха-ха ! Да не би да се завръщат така наречените "домоуправители" от Бай Тошово време ?Знаете ли кои бяха домоуправители тогава ? Доносниците ! Тези, които трябваше да надничат на хората из апартаментите и гаражите и да ги топят и клеветят пред властта.Това ли връщате, другари управляващи ?! Домоуправители, документи с чипове, кучета с чипове, камери за следене, техника за подслушване ...Демокрация ли ?! :)

3

до 1

преди 12 години

И като стане 200 лв данъка да не мислиш, че някой изобщо ще се занимава да плаща? И аман вече от деца, парковете са препълнени. По-добре някои хора наистина да гледат кучета, а не децата. Не е важно количеството, а качеството.