87

Анонимен

преди 12 години

Бойко, сега със спирането на АЕЦ "Белене", облиза *** на САЩ, но те ще го държат на власт, докато имат полза от него, след това следва жесток шут, от който даврандисване няма! Такава е политическата съдба на Б.Б.

86

янко

преди 12 години

Че какви точно идеи има експрезидентът, че някой и да ги споделя?!

85

bezpartien

преди 12 години

разбира се, че не споделя идеите на гоце! кой нормален споделя възгледи на човек, който мисли сякаш живее през 80-те?

84

Ванга-бъдеще

преди 12 години

В най-близко бъдеще Сидеров ще напусне Атака недоволен от Волен ,че подкрепя БСП и ще стане независим дупетат -кандидат на ГЕРБ.А за да не умре от глад пък Волен ще мине към БСП.

83

aut

преди 12 години

Stanisev e jaluk,smesen,aut otvsqkude

82

Сидеров е дребна про

преди 12 години

Сидеров е дребна продажна душица! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ! ПРЕДАТЕЛ!

81

ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ АТАКА

преди 12 години

КОЛКО ПЛАТИ Б.Б. НА ПРЕДАТЕЛЯ СИДЕРОВ?!

80

bg

преди 12 години

SAM SI SAM SE OPRAVEI BOKLYK

79

krezo

преди 12 години

Da natisnem az taja kade te zaviva a moze i teb xamster .

78

mehur

преди 12 години

Йобана в рот, Станишев. Докога ще се правиш на ***/не че си нещо друго/. Не разбра ли, че за да не се разсипва тази държава, трябва да си седнеш на педалския *** и заедно с останалите партии - грабители, да помислите за тази ш...на държава. Не разбрахте ли всички "горе", че и вашите "***" са като на обикновения гражданин. Бих Ви казал да се засрамите, но Вие сте имунизирани срещу това действие, и не знаете какво е това СРАМ. Превърнахте се в жалка банда ревльовци, все друг Ви е виновен.

77

KIKO

преди 12 години

STANISEV IMA JALUSINASII.

76

Tarkan

преди 12 години

stiga besepe, gerb ili atakar, samo DPS i tva e....tuk v Angliya e super, samo Mancester CITY, ....

75

БИВШ АТАКИСТ

преди 12 години

СИДЕРОВ С ТЕБЕ БЯХМЕ ДО ТУК. ЯВНО ТИ НЕ МИСЛИШ ЗА БЪЛГАРИЯ А ЗА СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ. ВИЖДАМ ЧЕ СТАНА МУТРЕНСКА ***. МНОГО ВРЕМЕ УПРАВЛЯВА С МУТРАТА БОЙКО И ВИДЯ ХАЛА МУ-РАЗЦЕПИ И ОБЕЗЛИЧИ ПАРТИЯТА СЕГА ПАК КОСВЕНО ПОДКРЕПЯШ ГЕРБ ЯВНО ПАРИЦИТЕ КОИТО ТИ ПОДХВЪРЛЯТ ПОВЕЧЕ ТЕ БЛАЗНЯТ ОТ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ. ОТ ДНЕС ВЕЧЕ НЕ СЪМ АТАКИСТ. ЗАРЯЗВАМ АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОРАДИ ДРЕБНАВА ПРОДАЖНОСТ. ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. АНАТЕМА! ТОЛКОВА ГОДИНИ НИ ЛЪГА-БАСТА.

74

Den Haag

преди 12 години

Kato stabilen chovek, pri sledvastite izbori, ste glasuvam za ATAKA.

73

emigrant

преди 12 години

Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!

72

до 80

преди 12 години

Повече от ясно беше, че вотът нямаше да мине. Целта е да НЯМА дебати. Защото герберастите като най-долна и *** прослойка на БКП, както винаги нямат аргументи. Защото голяма част от разумните хора, които бяха подведени, че след като дойдат на власт, герб ще направят ревизия на предишните управления, ще има наказани, ще съживят бизнеса и т.н. все предизборни обещания, вече 3 години виждат и по-точно, усещат с мизерното си съществуване, че са измамени. ББ губи от изкуствено създадения си имидж на супермен борещ се за справедливост. Под тази маска все по-ясно се очертава истинското му лице на мутро-милиционер. Този вот щеше да накара още хора да разберат, че ББ е кукла на конци на САЩ и ЦРУ, по-точно мутра зависима от миналото си на контрабандист на амфетамин, цигари и алкохол. Точно така беше проектиран герб, да се подведе българския народ, който винаги е вярвал в добрите намерения, и да се изпълнят задачите закриване на АЕЦ и дупчене за шистов газ(естествено по *** - без пари). Но явно някой недостатъчно е оценил, че в България освен чалгаджийчета и *** има и мислещи хора, та се наложи лично дъртата *** да дойде да набива канчето на ББ, и да си прибере Ворлик. А методът за смазване на АТАКА и РЗС не са го измислили ББ и ЦвЦв. Той е патент на Костов, който с идването си на власт наказа всички, които не плащаха данък СДС, със страшни данъчни ревизии. Новото на герб е, че се вадят и досиета от МВР, съд, прокуратура и следствие. Така постъпиха с т.н. отцепници.

71

Анонимен

преди 12 години

ОЩЕ ЕДНА ЛОПАТА ПРЪСТ ВЪРХУ ГРОБА НА БСП-ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

70

Анонимен

преди 12 години

ДЕВИЗА НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ;"ЕДИН "ЗАД" ВСИЧКИ----ВСИЧКИ "ЗАД" ЕДИН"

69

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШКААААА НЯМА СТРАШНО.ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ЛИДЕР ....БЪДИ СИГУРЕН.ГЕЙ-ПАРАДА Е ЗАВИНАГИ ТВОЙ.НЯМА ПО-ДОСТОЕН ВОДАЧ ОТ ТЕБ...ЧЕСТИТО....

68

Анонимен

преди 12 години

Какво давате тия снимки на *** нищооооо не върви ако знаят тези *** от снимките хора катп мен под какъв стрес работят и живеят ще си пръснат мозъците ако го изпитат поне за секунда тия глезени маймуниииии.Една сервитьорка да не мога да намерим всичко е против нас,а аз да им гледам едни и същи грозни физиономии