6

Анонимен

преди 12 години

тъй наречената спортна база е ефтин хотел за служителите на нса от цялото лято 15 дни се ползват за плувен курс

5

но комент

преди 12 години

Правото на собственост съществува доколкото е признато от държавата, и защитавано от държавата.Плюс това ,държавата винаги си запазва правото -срещу обезщетение и за важни обществени нужди- да вземе даден имот.Или да разрешава или да не разрешава даден имот да се застроява.Или да определя начина на ползване-земеделски имот не може да се ползва за жилищно строителство, примерно.Интересно точно тези имоти-ниви ли са били или дворни места-и кой е разрешил да се застрояват?

4

:)

преди 12 години

Точно така, подкрепям мнението на "но комент"! Ако се съберем аз, "но комент" и бай *** и кажем че земята (която междудругото е дадена от военните на НСА преди мноооого години) там в местността принадлежи на Бай Драган директно отиваме и му се изважда нотариален акт! От къде ония прости и бедни рибари през онези години са си купували земя, а? Това несебърлиите са много долни животни!!! *** той господ ги е наказал като ги е лишил от мозък!

3

до 1

преди 12 години

Едон уточнение...влизаш с бандитския автомат в жилище...защото т.нар. "шумкари" са би обикновени бандити ,често криещи се от властта крадци, убийци и други престъпници.

2

но комент

преди 12 години

Едно време целия "терен" на който е построен дома ти принадлежал на местния турски бей.Какво ще кажеш сега да му върнем"терена"?Заедно с кащичкщата ти?Нали е справедливо?

1

hagen

преди 12 години

Станишев разсъждава точно като баща си.Влизаш с партизанския автомат в жилище което ти е харесало и излизай да вляза аз.След като собствениците имат нотариални актове за собственост а такива липсват при НСА на всеки би трябвало да е ясно на кого принадлежи терена.