87

Анонимен

преди 12 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СИТУАЦИЯТА! САМО КРИТИКУВАТ,НО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ВЗЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО,ЗАЩОТО ЗНАЯТ,ЧЕ БЕЗ БУНТОВЕ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ! КАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ ЗА ХЛЯБ И ЗА ДЕЦАТА ,ЩЕ ИГРАЕ ХУРКАТА! БЕЗРАБОТИЦАТА СЕ УВЕЛИЧАВА НЕКОНТРОЛИРУЕМО,КОЕТО ЗНАЧИ,ЧЕ И БЕЗПАРИЧИЕТО СЪЩО!ЧИСТО И ПРОСТО КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ-СЛЕДВА ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА!ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ И КРАДАТ, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!НО ВРЕМЕТО ИМ СВЪРШВА! НАБЛИЖАВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА!

86

Анонимен

преди 12 години

баси, не е истина, четем ви и разбирам що сме зле, щот сме прости, баси наивните, верващи на празни приказки, даржавата е тръгнала уверено към фалит, тук некви дет немат нищо у главата седнали да ми фалят, кво ми фалите бе, кой ми фалите, по зле кабинет не е имало, то такава суша за кадри не сам виждал, да нема кой да сложиш министер апа вие си вервайте още 5 мандата си го гласувайте,

85

приватизатор

преди 12 години

+Оценка-9 +22 Каквото посееше, това ще пожънеш се казваше в една поговорка! Не може да няма построени нови производства, да няма сериозно земеделие..... и да очаквате растеж на доходите! От 20 години в България само се разграбва, "приватизира" и руши. Какво очаквате - заплати като в Норвегия или Швейцария, при предприятия отпреди 35 години строени?

84

Иван

преди 12 години

Фонд Земеделие е платил на земеделските производители парите, които им се полагат през април. Практика досега беше средствата да постъпват по сметките на фермерите през юли и август.1.066 млрд. лева за стопанската 2011 г. вече са платени.От тях 96 милиона лева са за животновъдството. Остават да се платят ще около 5 милиона по една от схемите за овце и кози.В тази сума е и тютюнът, в размер на около 72 милиона.

83

arhar

преди 12 години

Нека да допуснем, че Б.Б. е готов да се коалира с Гоце или П. Стоянов и Й. Соколов ! Очевидно е, че Б.Б. не желае да се коалира с Костов !? Какъв извод може да се направи от всичко това ?Ще припомня само няколко факта : Във връзка с делото ' Октопод ' Й. Соколов индиректно защити Ал. Петров , като застана срещу ген. Атанасов / поне според мен / . През октомври 2010 г. в ефир по БНТ 1 Костов каза в прав текст, че Гоце е някъде около главата на октопода . За съжаление, Б.Б. никога не е изказвал негативно мнение за Гоце !Ще припомня и факта, че Т. Дончева каза в прав текст, че кръгът ' Монтерей ' и сега са във властта ! Костов НЕ е част от кръга ' Монтерей ' !Който желае, нека да събере две и две и да получи верния отговор относно това кой с кого играе зад кулисите !

82

optimist

преди 12 години

Само полу или кръгъл *** може да мисли, че правителството на Станишев е било по-добро по какъвто и да е параграф от това на Борисов. Управлението на тройната коалиция остана запомнено като най-разрушителното и катастрофалното за държавата след Жан Виденов. Крадеше се в огромни мащаби и то не само от нашите, а и от европейските пари. Така че за ГЕРБ втори мандат (трети, четвърти и т.н. докато се появи алтернатива), а БСП на бунището!

81

Антон Путев

преди 12 години

Фискалния резерв е на нивото което е абсолютно оправдано оставено от Костов и Царя! Другите 4 милиарда ако някой се пита какво са - напечатани банкноти които за малко 2008ма да катурнат валутния борд! Не се ли замисляте защо по времето на Станишев инфлацията беше 12% годишно ? Ами замислете се! Той и Уго Чавес като нашите цоциалистчета се чуди защо расте инфлацията като напечаташ 50% отгоре пара! 4 години лапачка от БСП/ДПС сега 4 години мизерия ! Както беше и при Костов!

80

Българин

преди 12 години

Станишката е много снизходителен.Когато един *** (в случаят - лицето Б.Б.) си променя позицията по даден въпрос на 180 градуса от сутринта до обяд, за него не може да се каже, че мисли дори ден за ден. Той просто трябва да бъде затворен в стая с тапицирани стени, за негова и на околните безопасност.

79

Загрижен

преди 12 години

до 104 Налагало ли ти се е да обясняваш на чуждестранен партньор, как да стигне до производството ти за 6-7 часа... на 300 км!?!?!? Май не - затова, по-добре замълчи!

78

възмутен

преди 12 години

До 101 - И какво точно строи Бойко? Повечето лентички са от Станишев. Да не говорим, че докато построят дадена отсечка, тя се наводнява или пропада. И как точно децата ми ще получават по-големи заплати с тези пътища? Къде е бизнеса, къде са работните места, къде са парите над 10 милиарда. А бе вие като говорите поне мислите ли? С тези дългове, които започват да трупат досега 4 милиарда и внуците ни ще плащат! Мислете с главите си бе!

77

Анонимен

преди 12 години

Станишев прави комплименти на правителството, за да си се имат. Сергейчо, Правителството досега не е показало признаци да може да мисли.

76

бг политик

преди 12 години

Такава пасмина и алчна *** никога преди това не е обитавала Земята

75

Загрижен

преди 12 години

Тези които се упражняват на тема бюджетен излишък 7,8 милиарда, да помислят малко! Ами те останаха понеже Тройката не си мислеше че ще я мръднат от креслото и си ги оставиха за десерт за другия мандат...Бойко поне строи нещо - парите се наливат в инфраструктура - и да, НЕ СЕ ЯДЕ! Но децата ви може и да полъчават по високи заплати в следствие!!! Това се нарича инвестиция в бъдещето!Но на пенсионера и на цветнокожия бъдеще не му трябва затова мисли как да яде асфалт...МЪКА, МЪКА

74

Анонимен

преди 12 години

А СТАНИШЕВ МИСЛИ НОЩ ЗА НОЩ И КАКВО МОЖЕ ОЩЕ ДА ОКРАДЕ ...

73

ДАНС-чия

преди 12 години

ГЕРБ И СДС БОДРО КРАЧАТ ............... , ИЗПЪЛНЯВАЙКИ ТЕЗИСИТЕ НА ИВАН КОСТОВ ! НЕ СЛУЧАЙНО ПОСЛЕДНИЯ ЗА ВТОРИ ПЪТ ЩЕ ОГЛАВЯВА КОМИСИЯТА ЗА КОНТРОЛ НАД ДАНС-ВЪЛК В КОШАРАТА !

72

Анонимен

преди 12 години

мдаа, тоа пич е мноо прав, верно варвим към фалито, само незнам на тоа дет е шефо на министрите тоа пат кой ша му е виновен, времето оти вали, може студената зима, може би неговата посредственост.

71

Съвременник

преди 12 години

Нещата са там ,не дето тръгнахме през 1997 год , а дето тръгнаха седесарите през 1989 г. и разрушиха всичко направено от трудовите хора на България ! Стига с тая седесарска и част от бесепарска песничка,че Жан Виденов е виновен за разрухата в България ! Той просто завари една разруха след синята вихрушка с нейните ликвидационни съвети и тем подобни далавери с които гонеха "комунизма" ,а на практика унищожиха държавата ! Жалко,че синята мъгла продължава с герберска.

70

БЪЛГАРИЯ ПРЕД ФАЛИТ

преди 12 години

ГЕРБ И БОЙКО БОДРО КРАЧАТ КЪМ ФИНАНСОВ КРАХ- БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРААЛА И ДЯНКОВ ПРЕДПРИЕМА ОТЧАЯНИ СТЪПКИ- ТАКА СЕ ДЕЙСТВА КОГАТО СИ ОБРЕЧЕН. ТОВА ЩЕ СПАСИ ОБРЕЧЕНИТЕ ЗА МОМЕНТ ОТ ДАВЕНЕ. ВЪПРОСА Е ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ НА ДАВЕЩИТЕ СЕ. НА ГЪРЦИЯ СЕ ПРИТЕКОХА НО НАС ЩЕ НИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ЕС. БЪЛГАРИЯ ПРИ БОЙКО УВЕРЕНО ВЪРВИ КЪМ ФАЛИТ.

69

възмутен

преди 12 години

До 85 - Доган е с БСП? Че нали ГЕРБ спечелиха с техните гласове бе! Я, стига спекулации! Доган така се извъртя, че накъдето задуха вятъра и той там и естествено управляващите от ГЕРБ разчитаха много на него, както и стана! Ако не бяха етническите малцинства ГЕРБ щеше да види власт на последните избори на куково лято!

68

Тихомир Томов

преди 12 години

Колкото и да ви е тежко отделете малко средства за петък 20. април Началото на Априлското въстание и рождения ден на Фюрера !