61

гражданин-патриот

преди 12 години

Нашите народни представители са лицето на народа ни, те ни представят пред света. Не можем да си позволим поне за пред света да не им се осигури подходящ транспорт. Вярно, страната ни не е в много добро състояние, но поне за пред света трябва да се погрижим, хората отвън да виждат добрите неща в държавата ни. Нека да бъдем патриоти.

60

НЕ ЗНАЕТЕ..

преди 12 години

В ШВЕЙЦАРИЯ ИМАТ 3-СЛ.АВТОМОБИЛА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!

59

Томас

преди 12 години

за 3 години да изминеш 500000 км, на държавни разноски - добре си живеят. За сега.

58

До 70

преди 12 години

Тези господа от парламента сега и ПР ли трябва да им правим, защото точно това е една лимузина. И една Дачия е достатъчна, защото и тя е превоз, а и ще се спестят пари за скъпи части и ще гори по-малко от една лимузина. Трябва да има лимит за цената на автомобилите на дебелогъзковците. Не може да карат коли, които струват 20-30-50 пъти повече от колата на всеки обикновен човек. Да се разполагат с достатъчното, а не да демонстрират ненужна никому, освен на тях показност пред бедния народ.

57

НЕ ЗНАЕТЕ..

преди 12 години

...........вероятността да дефектира, а когато ...............ЗНАЕТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДЕФЕКТ И ПОВРЕДА???

56

Анонимен

преди 12 години

Тук се говорят глупости.Тези депутати са си платили за да станат такива.Те плащат за да живеят царски а не като народа.За депутатско място *** се дава.

55

Гошко

преди 12 години

Ех, да е.а и немотията дет е налегнала добрият български депетутат...как да се оправим?????!??!?!!? Като, те милите, не могат да стигнат до парламента и да разискват чии е по-голям или да си представят как пляскат депутатката Калинка, а пък други директно да си я налагат... Еми няма да се оправим!!

54

Гражданин

преди 12 години

Все още подържам тезата, споделена преди време-Да купят "Волекс" от Ловеч, дори и джип да е, хем парите ще останат в България, хем самите депутати ще разберат на кой етап от възможностите сме в ЕС. Иначе-икономиката едва покрива минимума, а Те-в Екстра класа! Парадокса на прехода-Живеем в панелки, а пред нея, Мерцедес или БМВ със заплата 300 евро??? Е информация за размишление.....с кои пари се плащат поддръжките на служебните коли

53

гражданин-патриот

преди 12 години

Патриотизъм трябва да имаме, не да плюем.

52

гражданин-патриот

преди 12 години

Не сте прави да говорите по този начин. Депутатите ни са хората които ни управляват, те се грижат за развитието на държавата ни. Няма държава без управление. Нужно е поне за транспорт да се осигурят пари, за да може да ни оправят по-добре. Само да се седи на едно място не е решение, транспорт трябва, за да имаме добро управление, и транспортът следва да е сигурен, а не дачии както се казва тук. Нека поне за пред света да покажем че имаме пари, не може да качим депутатите си в Дачии.

51

Анонимен

преди 12 години

МАМИЦАТА ИМ *** ДЕПУТАТСКА!!!

50

Анонимен

преди 12 години

помните ли когато загинаха три депутатки от БСП.Тръгнапли с мерцедеса на предизборен митинг но шофьора доста почакал дорде трите се съберат а после му казали да кара бързо защото закъснявали.Със скорост над 120 се удря в насрещното движение при което загива 40 годишен офицер.

49

Депутат механик

преди 12 години

Какво ми пука за тези хрантутници. Мнозинството от българите карат коли на 15-20г. на 200-300 хил. километра. Тея сега ще искат пари да си купят нови лимузини, а аз се чудя как да си купя части втора ръка, защото постоянно си правя ремонт на моята кола и то напълно сам. А за ремонта на лимузините могат самите дебеланковци да запретнат ръкави да ги оправят през предългата им незаслужена Великденска ваканция, вместо да се трошат народни пари по сервизи и за угояването им.

48

Xa xa xa

преди 12 години

Кви лимунзини бе!!!Да си се возят в техните коли,нали са ваканция.И не търг за коли,а за велосипеди да е следващият.......

47

777

преди 12 години

КОЙТО НЕ РАБОТИ ,НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ!АКО СЛЕДВАТ ТАЗИ НАРОДНА МЪДРОСТ, ТЕЗИ *** /ДУПЕТАТИТЕ/ ТРЯБВА ДА УМРАТ ОТ ГЛАД!КАКВИ ЛИМУЗИНИ КАКВИ 5 ЛЕВА! ДУПЕТАТ =***! ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!АЛОО ДУПЕТАТИТЕ ,ВИЕ СТЕ СЛУГИ НА НАРОДА, А НЕ ОБРАТНОТО!!!!

46

я

преди 12 години

а и дачията без никакви екстри,без климатик,без еърбеци и други.вообще минимална сигурност,за да имат стимул да карат нормално,че ако се нацепят някъде да са до там,а не 2 тона бмв или три тона някакъв джип да изхвърля от пътя хората с обикновенни и по-малки автомобили и те да са пострадали,а тия *** вътре нищо да им няма.

45

попа

преди 12 години

Искам догодина пешачката, пешачката, и за ръчичка - пред урните, и вкупом дружно да пускате бюлетинки пак да ги преизберете, че да продължат да се возят комфортно в лимузините, докато вашите деца голи и боси подсмърчат след тях, чакайки в студа трамвая на спирката. Ей, малко ви е теглото, ей! Сериозно ви говоря!!! Много още трябва да гладувате докато прогледнете - сега малко ви щавят!!! Затова няма да се оплаквате!

44

Анонимен

преди 12 години

Я един референдум набързо.Да си купуват колите сами.Мойта кола да не са ми я купили те.От къде на къде аз ще им купувам на тях.

43

Минарет Калян

преди 12 години

***! Боже, пази България!

42

q

преди 12 години

да им купят по една дачия с 1.2 двигател,евтина подръжка,евтина за закопуване,не върви много и няма да натискат хората пред тях,които дръзнат да карат с ограничението или "само" 10-20км/ч отгоре..