22

Димитър

преди 12 години

Хакерски пробив? Глупости! След като са си публикували презентацията на сайт за безплатно публикуване, не мога да разбера какво очакват. Ама то не става само с ядене, трябва и акъл!

21

Анонимен

преди 12 години

То това изобщо не е на сайта на метрото, те вече за хакерски атаки си мислят. Като не разбират за какво говорят само да се излагат незнам.

20

27

преди 12 години

27, Когато си пуснал чужди рекламки на сайта си (особенно, когато е общински, а не твой) ТРЯБВА да забраниш рекламките на порнягата, ама явно админа им е учил "компутурити" в Сусурлево :) И друг вариант - постъпленията от рекламките отиват в някой частен джоб.

19

Порно любител

преди 12 години

Тя цялата ни държава е една голяма порнография,вие сте взели да плачите за метрото!

18

Местачев

преди 12 години

Че кво лошо има да си праснеш една злобарка на тия рекламки докато с напевен гласец каката анонсира "станция Мусагеница" питам аз?

17

Анонимен

преди 12 години

Че какво лошо има в порното?

16

Анонимен

преди 12 години

до 20Не е съвсем така.Шаблона, който са ползвали е безплатен(тоест, метрото не плаща, но разработчика има право да използва платформата за реклама по свое усмотрение).Та нямат завалиите парички и са се юрнали на безплатното....:-)))

15

Анонимен

преди 12 години

Добре де какво е това?! Сега проверих новината. на страницата на метрополитен няма такова нещо. На картината е сниман мултимедийният каталог. Като се избере се отвара нова страница на issuu, където се хоства каталога. Тази страница няма нищо с метрополитен. там има много каталози и тези линкове на каталози, са чисто и просто на други потребители.

14

Азъ

преди 12 години

Ами ефтинкото...излиза скъпо.Що са ползвали фри версия?Не знаят ли, че безплатен обяд няма?Сега кой ще плати обяда?(ще подаде оставка)

13

Анонимен

преди 12 години

Свършиха ли новините, че почнахте да търсите изкуствени сензации? Всеки с добър английски може да различи, че това не е "порно реклама", а линк към каталог за разглеждане, какъвто всеи може да си качи, защото услугата е публична. Да не говорим, че за да го видиш иска регистрация. Ако новината беше на БНТ, щях да разбера некомпетентността, но в случая е долно един новинарски сайт да изопачава толкова подло детайлите.

12

JJ

преди 12 години

Всъщност просто са използвали безплатна платформа, а отстрани излизат Related, както в YT например. Факт е, че трябва да има отделен бюджет за поддръжката на сайта и е срамота общинската администрация да ползва такива сайтове именно заради подобни рискове.Също така прави впечатление крайно некомпетентният отговор за "хакерска атака" - че толкова ли автоматично използват тия думи без ни най-малко основание?

11

JollyRoger

преди 12 години

Да, да и един мармот...Хакерите си нямат друга работа вече, качват реклами за порно сайтове. Щото кадрите са явно много качествени решават, че има хора дето вярват на подобни абсурди.

10

Анонимен

преди 12 години

Отивам у метротооо....и ако я нема тая мацка там....ке им заведа дело за подвездаща реклама!

9

МУТРОПОЛИТЕН

преди 12 години

предлагам да прекръстим метрополитен на МУТРОПОЛИТЕН в чест на другаря премиер, човекът строител на модерна българия, негово височество, негово величество, дръм рол плийс, голямото червенотиквениче на еврейската уупс еврепейската демокраця - Бойко "Тиквата" Борисов YPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

8

до 10

преди 12 години

Това какво гледаш и харесваш си е лично твоя работа и никой не го засяга ! Недопустимо е в сайта на държавна институция да има порно съдържание под каквато и да било форма . Писна ми вече ! Не живеем в пещера има закони и те трябва да се спазват . Да не се правят на ощипани и който е допуснал това нещо да си подава оставката и да си заминава .

7

Анонимен

преди 12 години

Ама хайде сетете се!Правете деца.Бъдещето на България е във вашите (сетете се в какво).Използвайте си ги по предназначение.

6

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Много ме дразни фалшивия морал! Чудо голямо, аман от табута. Да отричаш и плюеш по нещо, което тайно гледаш/харесваш/правиш, е на 1во място неуважение към самият теб, след това и към всички останали!

5

Анонимен

преди 12 години

Отворих го. Веднага ми стана ясно каква е ситуацията. Администраторите са използвали безплатен уеб-адон за да показват презентацията на метрото. Обаче явно не са прочели малкия шрифт, където е пишело че след като софтуера е безплате, се ангажират да показват реклами на сайта. Естествено генерирани автоматично от съответния софтуер. Затова излиза порно. Със същия успех можеше да има и космодиск.

4

Кирил

преди 12 години

Всичко е "хакерски пробив", външно влияние, индивидуална грешка. Проблемите в Държавата се оказва, че никога не са проста НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!

3

ДОКТОР РОС

преди 12 години

ученички на по 16-17-18 са навсякъде в нета,тънко взимат по 20-30лв на час,криза е!