9

дедо Поп

преди 12 години

Аре сега,знаем се!Некъв бивш фашист,нацист и вероятно убиец участвсал в проекта ефгенитика седнал да ръси мозък кой е праведен и кой не.......

8

до 7

преди 12 години

И аз обичам конспираци ама туй видео мяза на г*за ми. А тия катаклизми са съвсем ясни откъде идват довечера погледни на северозапад казват му парад та планетите и няма общо с никакъв Антихрист още по малко с папата.

7

диян димитров

преди 12 години

Колко жалко! Да живееш 85 год. да станеш ПАПА и накрая да разбереш че си се прецакал -да се посветиш на тоя дето духа.Пропиля си живота ДЕДИ и си подпечата билета за АДА защото от тая религия се избиват страдат и гладуват много хора от които ти не си нищо повече.Всички забравят:|-Всеки един от нас е само един човек.

6

Killuminati

преди 12 години

Папа Бенедикт = един от глваните слуги на херивима Сатанаил

5

От 2 до 4

преди 12 години

Веднага ти отговарям - отдели малко време и изгледай това филмче и всичко ще ти стане ясно. youtube/watch?v=uJK1Hu8eAEA

4

до 2

преди 12 години

Според мен Барбара Буш е дъщеря на Алистър Кроули и какво от това ?

3

до 2

преди 12 години

Как тъй е проводник, полувопровдник или цял проводник, що не ни обясниш иначе си оставаш обикновен лъжец. Икога ще е тоя един ден за хиляди години никой не е разбрал само няколко конспиратори между другото такова нещо като антихрист няма.

2

Анонимен

преди 12 години

Ватиканът е проводника на Антихриста. Ако сега не го разбирате, един ден ще го разберете.

1

Анонимен

преди 12 години

Като е съмнителен тоя подарък да си тегли въжето и да се отърве от съмненията. За мен живота или душата са вечни откъде идват и къде отиват само господ знае.