224

БГто

преди 12 години

Само некои да да ми падне от куичкарите, му чупа главата

223

бат'Жоро

преди 12 години

Абе,този анонимния е по голям *** от уличните ***.Явно е издънка от майка *** и баща ***."кучетата нямали чувство за вина" и "какво прави детето само на улицата"Абе,*** рогат,да не искаш на всяко дете и на всеки възрастен да сложат пъдарин с пушка да ги пази от набезите на родителите ти.Бих искал да ти пожелая-*** да ти заръфа та...ците,ама ти май си роден без тях и без акъл.***'ти цървула безгръбначен

222

дядо вальо

преди 12 години

предлагам евтаназия и на екозащитниците глупави. 1 куче 1 еко

221

коко

преди 12 години

Докога с този помиярски тормоз бе,ваш,та мама ***???Трябва ли *** да захапе *** на Фидосова или топките на уважавания бат ,Бойко,че да разбере тази воюваща с народа си държава че мястото на *** не е на улицата?А на развъждащите *** пожелавам да хванат кучешка тения,Ще се радвам да науча как бавно и мъчително умират. коко-хапан от ***

220

Анонимен

преди 12 години

Кучкари, къде сте, защо не да викате, че детето е виновно, че е провокирало горките мили,кротки кучета, че не е научено да обича животните и т.н.? Къде сте? Какво ще кажете като излезете от вашия район да ви нахапят зверове от чужди глутници, хранени от други шантави радетели за отглеждането на диви животни на открито в жилищни райони? Май само това ще ви оправи!

219

ramones

преди 12 години

Явно наистина някой има облаги от това да не се прибират кучетата и да не се евтаназират, аз живея отдавна във Великобритания и никога не съм срещала бездомно животно. Тук хората живеят с грижа за питомците си, а за останалите държавата се погрижва подобаващо. Незнам как точно го правят тоя номер, но се радвам, че мога да се разхождам с детето си спокойно - и вечер, и денем! Пожелавам повече управляващи с глави на раменете в България!

218

re6enie

преди 12 години

re6enie ima i e da hva6tame trepem, trovim, gonim, ubivame, razsi4ame,varim, pe4em i kakvoto se setite vsi4ko pomiqri deto se motat po gradove, sela i palanki. i kat priklu4im s tqh da se hvanat si4ki otka4alki deto gi hranqt, obi4at, celuvat, bogotvorqt, otglejdat, osinovqvat i t.n.ia da im se udari po edin debel k-r v zadnika.taka,4e kat vidqt pes po ulicite da im se sviva kloakata i da ne se se6tat za otvratnata si deinost. antifriz na hlevb4e, tiho re6avane na problema.provereno!

217

София

преди 12 години

Абе защо не виждам проверки, инспектори по улици и квартали, които да броят бездомните кучета и колибките от картони пред блоковете? Защо не глобяват откачалките, които ги хранят навън? Само да попитат и всеки от района ще им каже кои са. Толкова ли е трудно да ги принудят да приберат кучетата у дома си? Само това искаме - който обича животните да ги прибере/ не повече от 2 обаче/ Останалите на улицата - евтаназия, защото София няма пари за приюти за бездомните хора, какво остава за кучетата.

216

Анонимен

преди 12 години

Не знам вече кои да мразя повече - двукраките *** или четирикраките ***. Всичките сте за изтрепване.

215

Анонимен

преди 12 години

Ей, това българските медии сте пълна отврат. Знаете кои теми изнервят обществото и пълните сайтовете, за да провокирате и да си вдигате райтинга. Ако бяхме в една нормална държава това едва ли би се случило. Първо, защото там кучетата са в приюти, а не по улиците. И второ, защото родителите едва ли са толкова безотговорни да оставят дете на година и половина да се скита по улиците нощем. Окрадоха милиони левове предназначени за справяне с проблема, а сега животните са ни виновни.

214

123

преди 12 години

До този отдолу с милиардите котки и плъхове - пълни глупости. Живея във Виена и тук няма нито едно бездомно куче или котка. Няма плъхове, няма бълхи и квото се сетиш още дето пишеш че щяло да се навъди като няма кучета!!!

213

Den Haag

преди 12 години

Kolko nestasnizi se izkazvat v tozi forum.

212

Спас

преди 12 години

Ей откаченяк негоден и извратен!Ела да ти покажа логическото мислене грозен комплексар,израсъл в саксия, на мама и тати лигоча скапан!!!

211

Den Haag

преди 12 години

Zasto v Holandia nema nito edno skitasto kuche?kakvo e poveche Bulgarskoto razbirane za zastita na kuchetata?Nqma i skitasti kotki!Nqma i miliardi pluhove!Ne razbiram nqkoi forumzi.

210

олеле

преди 12 години

това е пак безумния *** спри се или върви в лудницата, смотаняко

209

анонимен 1

преди 12 години

вие сте освирепели повече от кучетата я излезте и вижте на дядо ти цървулите още висят на тавана *** смотани какво прави това дете на година и половина само на улицата майка му къде е, да кради ли е отишла я да вземат детето в дом, щом тая *** не може да се грижи за него писна ми от ***

208

Анонимен

преди 12 години

Първо: не се насъсквайте срещу кучетата, защото те са животни и нямат отговорност и чувство за винаВторо: потърсете отговорност и чувство за вина от палячовците в Екоравновесие, които получават по 200 лева за куче (за кастрация, поставяне на чипове и пр. а те не ги правят тези неща). Те имат интерес тези кучета да ги има.Трето: Трябва да има постепенно намаляване, а не масово изтребване, защото без кучета идват милиони котки, *** ли котките - милиарди плъхове

207

Den Haag

преди 12 години

Idvam da pomagam.Oste 2 meseza i idvam v vakanzia.Vzemam Glock ot bankata i trugvam.Malko prazni siseta ot mineralna voda ste mi trqbvat za zagluchavane i tova e.Ne moje poveche da se turpi, te mai kuchetata sa poveche ot opasni.

206

Анонимен

преди 12 години

Тази сутрин на спирка на автобус медицинска сестра разказваше на своя приятелка че вчера са имали 100 човека охапани от кучета и са им свьршили ваксините.Направете си сметка за какво иде реч. Това защо не се сьобщава в медийте.

205

Stiv

преди 12 години

Безобразие,как искате да се учите да управлявате държава,когато едни кучета не можете да махнете.Загиват хора,които е чест,че са в родината ни.Не може човек да мине вечер по нормална улица а камо ли в краен квартал.