165

Шоп

преди 12 години

Който си е заработил пенсия, трябва да получава, а който си е вял байрака цял живот, трябва да гладува. Така е справедливо, иначе светът ще свърши, ако и мързеливците получават колкото и работливите. Не може мързеливия да нахалства и да изисква от обществото да го храни.

164

Яна

преди 12 години

Що не се е ....е в г .........а *** гербери,унижтожители на българския народ,но ние ще се изправим пак както винаги е било,а вие ще си отидете като НДСВ.Весели празници на всички българи прокудени по света,млади и стари и дано един ден Бог ни даде свястни управляващи за да се завърнете в родината.

163

тцтц

преди 12 години

А за детските пак нищо не каза.Бяха обещали март тази година да ги увеличат а не ги увеличиха.До кога най невинните в таз държава глупава ще страдат.

162

На съд

преди 12 години

Докога с тоя безпринципен популизъм ? Защо пак искате увеличение само на минималните пенсии ? Това означава да продължава пълзяща уравновиловка и е противозаконно ! Индексацията трябва да бъде с еднакъв процент за всички пенсии ! В противен случай вече няма никой да е заинтересован да внася по-големи пенсионни вноски и да заделя средства за по-добро пенсионно осигуряване ! Никой !

161

Пенсионер

преди 12 години

Докога с тоя популизъм ? Защо пак увеличение само на минималните пенсии ? Това означана продължаваща пълзяща уравновиловка и е противозаконно ! Инедксацията трябва да бъде с еднакъв процент за всички пенсии ! В противен случай вече няма никой да е заинтересован да внася по-големи пенсионни вноски и да заделя средства за по-високо пенсионно осигуряване !

160

до 162

преди 12 години

Ами защо не го попиташ? Ние не знаем. И дано не си мъж, че интересът ти към Дянков не звучи особено здравословно.

159

ринго

преди 12 години

този унищожава всичко мърдащо в БГ с подобието си на икономическа стратегия.Хората стимулират потреблението а той прави всичко възможно да няма такова.ГЕРБ пада или влиза в интересчийска коалиция както направиха БСП само и само да са в гърнето с мед наречено ВЛАСТ.Сега са му дали листчето с лъжите и усилено рецитира ама действия няма .Боко ходи по паланките из Мадан и Кърджали да прави имиджови подаяния на озверелите от глад хорица и едно си знае ..ние ви дадохме не ДПС помнете го.Демагогия!

158

АНОНИМЕН

преди 12 години

ОЩЕ ЕДИН ЛЬЖЕЦ СЛЕД БОРИСОВ!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗА КАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ ГОВОРИ СЛЕД КАТО ДЬРЖАВАТА НЯМА ПАРИ !!!!!!!!!!!!!! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТАКИВА ОБЕЩАНИЯ !!!!!!!!!! ВСИЧКО Е ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА

157

Deutsche Schule

преди 12 години

Djankov da machne nezakonnijat tavan na pensiite. Deputatite ne mogat da raspolagat s parite, koito si vnasjal 40 godini. Tova e KRAJBA!

156

Анонимен

преди 12 години

Струва ми се , че дянков е нечистоплътен , с тези пъпки и мазна косица ! За жълтите зъбки да не говорим ! Предполагам , че има ужасен дъх ! А Вие ?

155

М

преди 12 години

Е никой не оспорва, че е заложено в бюджета. Такива неща може да се залагат предизборно и в началото на един мандат.

154

Анонимен

преди 12 години

Този е много сдушен с Божидар и непрекъднато тича по археологическите обекти.

153

ББ

преди 12 години

Абе, хора пенсионери, нямам нищо против вас, зная , че ви е трудно, но къде има увеличение на доходите, че да има и при вас. Ние работим, имаме деца и изплащаме жилищата, в които живеем,за да не сме на улицата. От къде да дойдат тези пари, бе мамка му и прасе..- или искате като Гърция да задлъжнеем с векове напред...

152

Бъдещ пенсионер

преди 12 години

Радвайте се пенсионери.Още цяла година мъки и я ви вдигнат пенсиите с 5% я не.По-скоро не,защото няма ръст на икономиката,няма и пари в бюджета.От къде ли ще ги вземат?Или ще изхарчат сребърния фонд и за това ,а после ще плеснем с ръце и ще се прегърнем.Дори гърците получиха бонуси за великден,въпреки огромния дълг и фактически фалит,а тук това е привилегия само за чиновници.Управляват ни престъпници,а ние им ръкопляскаме.

151

До 151

преди 12 години

И като си разказвал вицове какво?!?Хайде вземи се скрий най-накрая, че досади на всички.Аман, голямо чудо, бил разказвал вицове и го били пратили в Белене....Нали сега ти дават пенсия като на всички останали, какво искаш повече, да ти направят ли паметник?

150

Анонимен

преди 12 години

за бонуси има милиони но за малките пенсии"ТРЯБВА ИКОНОМИЧЕСКИ РЪСТ".

149

Коко

преди 12 години

Бравооо Дянков ти си ГЕРОЙ, с колко стотинки ще ги вдигнете, ха-ха СМЕШНИЦИ!!!

148

до аватар

преди 12 години

Я си е.и майката и фашага бе-не стига че затрихте държавата след 1989 г.,ами имаш и очи да пишеш по форумите ! Айде бягай при началника си /Костов / !

147

Пенсионер

преди 12 години

Къде са онези многознайници разни от 99-те пенсионерски движения ? Къде е онзи шестак Чакъров /съветника на Тодор Живков /,дето и той се пише пострадал от комунизма ? Къде е Сашката Радев,дето критикуваше много този и онзи? Май Бойко им запуши на всичките устите и гък не казват за пенсии,сребърни фондове и други мръсотии на сега управляващите !

146

Анонимен

преди 12 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП