15

Селяния до шия...

преди 12 години

Между другото,само за протокола-Лондон е любимата емигрантска дестинация на БГ-селянията!

14

LONDON

преди 12 години

Най-скъпите апартаменти,къщи и имоти са в Лондон. Включително и най-скъпата penthause в света One Hyde Park продадена за 140 милиона паунда.

13

Криско

преди 12 години

Всички богаташи в Англия живеят в провинцията и мразят Лондон. Каква е тази "новина", кви 5 лева не мога да разбера. Няма да си взема имение в Калифорния примерно или в Бразилия, а ще дам същите пари за скърцащ мишкарник в Лондон? Може, ама в шестък, днес не!

12

white trash

преди 12 години

Че къде другаде в Европа говорят английски да го *** и има сносен стандарт , щото не ми се учи испански да речем само за едното слънце . Ако бях инженер можеше в Германия или Холандия да се забия като специалист ама не съм , нито им знам езика.

11

до 10

преди 12 години

Или пък в София- пълно с ***,грухливи селяни и 20-30 хиляди бездомни кучета.

10

Анонимен

преди 12 години

Напълно съм съгласна с 10, по-точно не може да бъде казано.

9

UK до 9

преди 12 години

Изненада,в България е почти 20:00 часа и обикновено по форумите са интелигентни хора завърнали се от работа. Не очаквах да срещна задръстен селски чалгар.Защо не си в някоя чалготека? Или нямаш стотинки и се вреш в опушената панелка?

8

Анонимен

преди 12 години

Което показва точно колко им е акъла. Лондон и Ню Йорк са най-позьорските градове - скучни, пълни или с нечистоплътна западна средна класа, или със задръстени уанабита, или с имигранти от Третия свят. Престъпност, смрад, шум, депресари и какво ли още не. Ако ви се живее в голям град, Мадрид или Париж са 10 пъти по-добри варианти, въпреки, че и Париж е пълен с *** (но там поне са съсредоточени само в някои райони). Женева също е много хубав град. Абе, к'во да си говорим...позьорщина...

7

До UK гей

преди 12 години

Тая година , на кои квартали им е ред ,а и им се пада , да им драснат клечката - *** ?

6

UK до 1

преди 12 години

Предпочитам климата в Лондон. Лятото между 21 и 26 градуса. Зимата 10-12 градуса. Много рядко гореща вълна,около 30 градуса през лятото или студена вълна през зимата да е под 0 градуса.Не съм почитател на жеги от 35-40 градуса или студове от -15-20 градуса.

5

До Иода - мастър

преди 12 години

Лондон-10 милиона жители-1 милион ***,индийци и пакистанци.София-1 милион жители-половин милион ***.

4

UK

преди 12 години

До ПатриотКогато си финансово осигурен, живееш в спокойствие в едно подредено общество, климатът не е най-важният фактор.А за влажната и мрачна Англия май си чел много от Дикенс.Днес тук в Лондон е 14 градуса и слънчево. Като гледам в София и Пловдив едва е 11 градуса.

3

Патриот

преди 12 години

трябва да си пълен *** за да се навреш в смрадливата мрачна и влажна англия,толкова красиви места има по света в лондон ще се навра ,пълни окачалки!

2

Йода - мастър

преди 12 години

Да го духат богатите - на *** в Лондон - обичат - на първо място - богатите

1

sante_dog

преди 12 години

А климата как е? :D