48

plug_n_play

преди 12 години

Не мога да разбера защо всички са се запътили към комунистическата снаха Меглена Кунева - да не би тя да им покаже нов пък към слънцето - хайде стига глупости! Тия хора сами ще съжалят за грешката, която правят, отивайте при продажната Кунева, която два пъти едно и също нещо не казва. Един пък вика с две ръце за АЕЦ "Белене" а после като вятърът се промени - и тя взе да го плюс - какъв морал има тази жена?

47

Фродо

преди 12 години

Оптимистичен вариант -Такива като тези не напускат и не се местят, те се командироват на определено място за определена работа.Песимистичен вариант - Службогонци и фурнаджийски лопати, плъшоци гонещи само личния си интерес и в този ред на мисли адски неподходящи за политици.

46

Мичурин

преди 12 години

Тоя си е чист ***...А Пръмова ще приобщи доста от гладните *** към великия си проект! Дали в него основния лайтмотив ще е закриване и на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ, както направи с първите четири реактора?

45

Анонимен

преди 12 години

"Той допълни, че не вижда в момента друг перспективен политически проект вдясно."В превод това означава, че надушват, че там лапачката ще е по голяма. Това са нашенските политици - политически ***!

44

Pilat до 53

преди 12 години

Христо Ангеличин е толкова *** колкото ти си патагонец. Трето поколение софиянец.

43

Анонимен

преди 12 години

Костов Е проблем за ГЕРБ, БСП, ДПС , Атака и цялата породена от смешение на ДСари ,мутри ,клиентелисти, царисти ,и всички останали добре омазани с борш и рубли партийки. Защото не произлиза от дъртата столетница , защото веднъж доказа,че може да изправи една рухнала икономика, защото последователно защити интересите на Бг и пред САЩ и пред Русия. И затова десетки години рубладжиите го мачкат . Обаче времето минава и се вижда ,че всеки следващ премиер го съизмерват с него , вижда се как падат лъжите - сините окрали страната,пък всички олигарси са с яки червени корени. Където да пипнеш - червено.

42

Къкъл Ваньо

преди 12 години

Най-вероятно е от същия *** сорт като Иван Костов т.е. от къкълите - самонаричащи се аспаруховци, сиваци или "сиви гълъби". Това са български ***, които са православни и говорят само на български език. Те считат себе си за истинските потомци на прабългарите , а нас белите българи иронично ни наричат "славянски подтисници" или ни считат за потомци на Траките...Къкълите живеят в Южна България - Чирпанско, Хасковско, някои села и градчета в Пловдивско, Старозагорско и Пазарджишко.

41

въпрос

преди 12 години

Този Христо Ангеличин от кой чишит *** е - къкъл, калайджия, копанарин, милет, калдараш ...!?

40

Иво

преди 12 години

Кокала-кокалааааа....,спрях да вярвам на *** Костов отдавна, нищо че крещяхме рамо до рамо-Кой не скача е червен"...

39

Пандизчия

преди 12 години

Костов е централната крадлива фигура в СДС/ДСБ е само прикритие / ! Сега Бойко пак ще го прави председател на комисията за контрол на ДАНС,защото иначе отива в пандиза за разбиването на България !

38

Анонимен

преди 12 години

ДРУГАРКО ПРЪМОВА,НАТОВАРИ И ТИЯ ДВАМАТА НА ТРАКТОРА...*)))

37

Анонимен

преди 12 години

Предателите да си ходят! Костов е велик политик!

36

Анонимен

преди 12 години

Другарката ПрЪмова е фин представител на комунистическата мимикрия и наглост, наглост до фрапантен цинизъм !От червена ***, друго не може да се очаква.

35

Анонимен

преди 12 години

Независимо дали го харесват или не, Иван Костов е централната реформаторска фигура на българския преход

34

Гласоподавател

преди 12 години

Фурнаджийски лопати.

33

Анонимен

преди 12 години

Haлал да са и на ДРУГАРКАТА ПРЪМОВИЦА тези ПРОДАЖНИЦИ!

32

прост електорат

преди 12 години

Започва предизборното подреждане на пионките, хайде насам народе гласувай и край с кризата....

31

до-40

преди 12 години

Адски си прав!

30

Ха ха хаааа

преди 12 години

Всички от групата на костов са комунисти. Костов е дело на дс и бсп. Какво може да се очаква от единпреподавател ***? От ку *** могат да завият и по наляво към бсп другарчетата му.

29

до син избирател

преди 12 години

Когато цялата власт беше в ръцете на Костов-той какво направи? Уреди себе си, Жена си, Дъщеря си и всички други...Защо такива като мен-тъмно сини избиратели ,престанаха изобщо да гласуват?Защото не мога да гласувам за СДС с Костов, а за БСП, и другите ***....просто сърце не ми дава.И кой печели от това? Само БСП.Най-големият съйюзник на БСП е Костов.И ако мислиш ,че това е лично мнение...спомни си митингите в София преди Костов да вземе властта и след като падна от власт , та и днес.....