343

phantom menace

преди 12 години

Цецко....сега вече ще спестяваш за апартаменти на ромите....пардон ***

342

чичо Тиквичка

преди 12 години

Цвъцко, *** те иска за даскал по физкултура, отговорността ти е огромна

341

пепа

преди 12 години

Аз съм за интеграцията им- нека всеки депутат министър ,зам.министри,кметове,партийнилицери,областни управители да осиновят по едно *** ида ни дадат пример как са се загрижили.

340

АЛАБАЛА

преди 12 години

КАКВО ВИ СТАВА? КАТО ВИ ПАЗЯТ ОТ ВСИЧКО ,НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ И НИЕ НАРОДА СМЕ ТАКА.КАКВО РАЗБИРАТЕЛСВО,МИР ВИ Е В ГЛАВИТЕ С ТАЗИ ОБЩНОСТ.ЧЕТЕТЕ ЗАКОНИТЕ НА АНГЛИЯ И ГИ ПРИЛОЖЕТЕ И ПРИ НАС.

339

шарко-парко

преди 12 години

Само *** и бездомните кучета имат права в нашата държава и се спазват стриктно от даржавата.

338

Анонимен

преди 12 години

Ама моля Ви се г-н Цв,аз нямам никакви отговорности към тия черничките от снимката, а само за моите деца.Ако ти имаш отговорности, че ви избутаха до властта , то приеми ги в многобройните си апартаменти.

337

ss

преди 12 години

десет от тия да се изредят на жена ти *** и лицемер.

336

коко

преди 12 години

През втората световна война един германец беше започнал много успешно да интегрира ***,като ги пускаше да излитат през комин...

335

геша

преди 12 години

Само се пази да не ти се интегрират в апартаментите!

334

Анонимен

преди 12 години

АБЕ КВО СТАНА , УСПЯ ЛИ ЦЕЦКО ДА СТРОШИ ГРЪБНАКА НА МАФИЯТА И ДА ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА НА ОКТОПОДА ??? А КВО СТАНА С НАГЛИТЕ И КИЛЪРИТЕ ???

333

Пешо Келешо

преди 12 години

Цветанов поздрави ромите: Отговорността ни към вас е огромна.Точно така лъвче апартаментно правилно се сещаш те са единтственият ви останал електорат вадете кинтите и ги почваяте иначе няма гласове и с тупана ше требе да садите компири на Банкя!

332

Пешо

преди 12 години

Това ми звучи като:Сътрудичество между МВР и крадливите ***!Евала Цецко ти изпълни заръката кака ти Хилъри и наркомана Уорлик!Обаче ти като ще ги интегрираш тези сополивите има ли кой да им плаща сметките?

331

ГЕРБушев

преди 12 години

Цецо дай им 5/6 от твойте безбройни имоти и ще ги интегрираш успешно :)))

330

chicago

преди 12 години

Ако аз бях ***,щях да кажа :Не ви щем партньорството и сътрудничеството,оставете ни нашето си,ние сме аматьори,вие професионалисти.

329

коко

преди 12 години

За начало на интеграцията Цецо цял да настани ци...пардон-роми в прословутите си апартаменти,а след време да си вземе и зет от интегрираните.Явно като е бил малък се е учил на *** как се прави любов.Лошото е,че от ходжа католик и от *** човек не става.

328

Дрън дрън

преди 12 години

Но все пак не са *** които окрадоха фабрики и предприятията,земеделски земи,съоражения за милиярди,банкови и всякакви други пирамиди,нелегално продадено електричество във чужбина и редица други неща за милиарди.Болшенството завединия и хотели крадът електричество и вода,да не говорим за новота строителство,тези нешта съм ги виждал лично и кражбите са във пъти,пъти повече но това не се вижда освен на неграмотните ***.А сивата икономика! То е така за кокошка няма прошка за кон няма закон!!

327

ха-ха-ха

преди 12 години

ГЕРБерастите все повече губят почва под краката си и се опитват като удавници да се хванат за сламка...само че освен миризлива тази сламка е и променлива-който даде повече кинти той печели.Ей това властта е страшно нещо.Мутро-милиционерите от ГЕРБ са готови и с дявола съюз да направят,ама да не испуснат кокала...

326

гого

преди 12 години

В тази държава предимство имат ***, ***, кучета, деца и всичко, което не работи, а само консумира. Накрая чак след тях идва ред на хората. И когато дребният отруден човечеш, на чиито гръб живеят тези *** надигне глас, че го доят, започват разни организацийки да го обвиняват, че бил расист! *** не са хора и с тях не трябва да се отнасят като с такива.

325

uzunski

преди 12 години

............ , особено в следащите избори !!!

324

do 423

преди 12 години

нека станат още четири:)