143

Анонимен

преди 12 години

А ББ се е снишил и се е спотаил като пръ*ня в *** и нищо не казва за данчето и оглозгания професор от данчевите кучета....СРАМ,ГНУС,ОТВРАТ!

142

Гарфийлд

преди 12 години

Зонирането ще бъде в зависимост от броя кучета на кв.метър. Бог да прости професор Тачков!

141

Анонимен

преди 12 години

" Данче,пишем ти БАВНО,защото мислиш трудно." О С Т А В К А !

140

Анонимен

преди 12 години

Тези, които са твърде умни да се занимават с политика, са наказани с това да бъдат управлявани от по-глупавите. Платон

139

Анонимен

преди 12 години

Ако България беше НОРМАЛНА държава - Фандъка отдавна щеше да е на ясно,че тази позиция която заема в момента въобще не е за нея! Отдавна да е подала ОСТАВКА!Колко пъти софиянци и искат оставката,а тя се прави,че не чува...Нещастница!

138

Анонимен

преди 12 години

Тая още ли не е подсъдима за особено мъчителната смърт на професора? Явно зо герб щом е професор не е човек!

137

Пешо

преди 12 години

На изборите и ние ще ви презонираме!!!

136

Анонимен

преди 12 години

Още ли не я подведоха под отговорност за непочистените тротоари тази зима.Имаше и смъртен случай. Момиче блъснато от маршрутка, което ходило по платното заради натрупания сняг по тротоара.

135

Анонимен

преди 12 години

е колко пъти вече.Сигурно в Бояна , Драгалевци и т.н. около Витоша ще им направи нулев данъка.

134

шофи

преди 12 години

Първо да презонира дупките в София и ямите по околовръстното, че хората си изпотрошиха колите!

133

Анонимен

преди 12 години

Данче подавай си ОСТАВКАТА заради проблема с кучетата не чакай хората да те изгонят като куче.

132

Анонимен

преди 12 години

Презонират за да знаят глутниците изгладнели улични песове къде има ходещи по улиците хора за ядене, а не такива като нея които не слизат от колата, щото номерата и гумите незасищат и чупят зъби!

131

Чиновник

преди 12 години

Вие май не разбирате, че хич не ни дреме какво говорите и какво мислите. Това, че се плюнчите по разни форуми и ни забавлявате с неграмотното си писане и примитивно поведение по никакакъв начин не ни пречи да направим, каквото сме решили. От вас нищо не зависи и това трябва да ви е ясно.

130

fefev

преди 12 години

Стига с тази Фърфудъкова.... Ако възрши всичко това, за което се пише денонощието трябва да е 48 часа... Да си взема торбичката и да си заминава при картофите.... София се напълни с ***.... Управлява се от провинциани НАВЛЕЦИ ..... с манталитет на пернишки слугини..... Вече не можеш да срещнеш провинциалистче....... всички са сифиянци..... ! ! ! !

129

ГЕРБаааааааа

преди 12 години

Поведението на правителството е нагло, не се стряска нито от гафове, нито от фалшификации. И се ползва с пълен медиен комфорт, медиите не задават неудобни въпроси.

128

До 127

преди 12 години

Фандъчката е от там, където на картофите им казват компири,а на жителите същото -компири!Тук с Тиквата са в синхрон-хем компири,хем кучкари!!

127

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова,придвижвай се бързо към периферията на София и се насочи плавно към родното си село в самоковско!

126

Мара Миглата до 130

преди 12 години

Тя не е само съдаржател на квартира . Бачкала е в хоризонтално положение . Не виждаш ли че от както е кмет се чуди на коя страна да се завърти и как да мънка пред микрофоните на журналистите ? Държи се все едно е седнала на един фонтан на който му е пусната водата и тя се чуди как да слезне от него . Съгласен съм и с колегата който пише че трябва екипът на общината е за съд след като се доказа че са правили моно кастрация с поедин яичник демек популацията да продължи . Те ни крадат и убиват ВЪН

125

Анонимен

преди 12 години

Бат ви Боко е стъпил на врата на целия народ с "успехите си". Найденов- 20 годишно ирландсо месо , Калинка Илиева - случайно баща и е началник на пожарната което автоматично я прави най-подходящия кандидат за началник на ДФЗ. Ц.Цачева- лети за 35000 лв. Ц.Ц- най-успешния вътрешен министър - успял ка купи N броя апартаменти без да има доходи. Дянков- прибра парите на ЗК . Лъчо мозъка и 16 те депутата. А. Иванов най не корумпирания, само 400 000 лв. не му излизат. Фандъкова - некадърна ....

124

Шматко

преди 12 години

Ако се качите на една кола и тръгнете от Берлин и стигнете до България ще видите улични кучета от наща граница посока София дори в свободната зона между границите *** няма . Фандъкова ще презонира София хахаха.1 Зона *** , *** , ПОЛИТИЦИ НАРКОМАНИ .2 ЗОНА *** , ***, НАРКОМАНИ .3 ЗОНА *** , ЦИГАНИинтересно какви ще са и критериите след като досега критерии нямаФАНДЪКОВА ОСТАВКА ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТ ДА СЕ МАХА ОТ ПОСТА ТАЗ КРАДЛИВА СВРАК