66

Мара

преди 12 години

Що не се опита да го каже това на някой грък?

65

145

преди 12 години

Колкото и да ми е тежко да го призная но гърците за разлика от нас са народ.Вижте какво правят те по улиците и как принуждават управниците си да се съобразяват с тях,а ние какво правим г-н Борисов ни доведе до просяшка тояга а ние му целуваме ръцете като се среща с "народа".И това ако не е робска психика здраве му кажи.Всеки народ си заслужава дереджето!

64

82

преди 12 години

Ami surdi se na sebe si. Da ne bi gurcite da ti izbraha Totu Rapona i Maslarkata

63

Анонимен

преди 12 години

ABSURD STE VIE 4E NI KARATA TAKA DA JIVEEM ,A KOLKOTO DO GARCITE VAPREKI VSI4KO TQHNOTO PRAVITELSVO DARJI ZA HORATA SI A VIE KRADCI VSI4KI STE ZA ZATVORA A PAK TOQ POMIQR MALDENOV LI KAKAV E TEB NA KOL TRQBVA DA TE POBIQT KRADCI UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU PER MNOGO SE KEFQ KAK VIKAHA SRESHTU BORISOV UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUV NOVATA MU ZALA REZNI LENTIKA TOVA MU E IMETO NA NEGO SU

62

Р-29РМУ-2

преди 12 години

Не знам дали бонусите на гърците са абсурд, но абсурдно и дискриминационо е отношението на Европата спрямо България, може би защото сме славянска страна. Гърците ядоха и пиха 20 год. на гърба на немците, сега им опростиха 110млрд., наляха им свежи 50 млрд., а Тотю нека си ръси мозъци по медииите. Същите тези немци са ни хванали за гушите за *** им "сименсчета" да ги платим до стотинка, живеем най-мизерно в целият ЕС, а тарикатите гърчоля с великденски бонуси .. европейска справедливост !!!

61

Ъпсурд

преди 12 години

"Бонусите на гърците са абсурд"! Нямам думи...Абсурд е ,че за нас - голите,босите,хленчещите и полуумрелите НЯМА бонуси за великден?! И как да си купим яйца който бяха вдигнати СПЕКУПАТИВНО малко преди великден?! Защо по цял свят НАМАЛЯВАТ цените преди празници за да може ВСИЧКИ да могат да си позволят поне тогава ,а тук се вдигат двойно?! И кой го позволява?! Отговора е ясен - НИЕ го позволяваме с бездушието си,примиренческата си психика и апатичното поведение!Няма ли нещо мъжко в българина?!

60

Анонимен

преди 12 години

SAMO NEZNAM ZASHTO VSI4KI GI PLUEM ANE SE VDIGNEM I GI SMAJEM MRASNITE GNIDI ?????? I TQHNOTO GADNO POPULISKO UPRAVLENIE

59

Анонимен

преди 12 години

ZASHTO NA NIKOI NE MU HARESVA TOVA PRAVITELSTVO A PAK SA VLAST ,AZ SASHTO NE GI HARESVAM TOVA SA EDNA BANDA OT MUTRI KOITO NI SVALQT KOJITE.KAK MOJE DA NE VDIGNAT PENSIITE A PAK DA SI DAVAT BONUSI V RAZMER OT 120 000 000 GNUSNI PROVOKATORI TOVA SA GERB ZAPLATITE AFRINASKI DORI I DA NE KAZVAM SEVERNOKOERISKI A CENITE EVROPEISKI DOLNI POMQRI NA DRUGITE IZBORI SHTE VI MAHNEM ZAEDNO SAS *** VI

58

Анонимен

преди 12 години

Тотююю , ти си такъв *** , че ако се погледнеш в огледалото ще умреш от смях ..

57

Veselin

преди 12 години

Този който се опита да води някаква национална политика ,трябва да има сериозен гръб и го виждам единственно в Русия само те не са на предавали ,другите държави доказаха ,че единствено крадат от по слабите страни .

56

topor

преди 12 години

Абсурд е биологическата аномалия "Тотю Младенов".В репортаж на една от телевизиите покозоха гръцка пенсионерка, която се дереше, че за Великден ще получат "само" 180 евро добавки към пенсиите, вместо 400. И не знаеше как ще оживее с тия пари.Колко е средната пенсия в Гърция?!?! Колко е в България???Нагли дебилни демагози!

55

Veselin

преди 12 години

Ванга е казала ,че само като се обърнем към Русия ,ще се оправим ,и чак сега си го обяснявам защо ,поради простата истина ,от историческите факти и до моментът се вижда ,че Америка и страните от Европа въобще не ги е еня за народът на България ,политиката от по слабите страни е да ги грабят ,слагат си маската на доброто и могат да правят всичко ,докато за Русия не се сещам да имат подобни случаи във външната им политика ,както се казва по делата ще ги познаем .

54

!!!!!

преди 12 години

"Бонусите на гърците са абсурд, но чакам да ги изхарчат у нас." И гърците като чули хукнали у нас. Ще има да чакаш ..."евтин ток за бита, а скъп за индустрията". Тока за износ каква му е цената? Или се пробвате да прехвърляте вината не на когото трябва.В политиката - плъховете търсят друг кораб. В Европа промяната настъпи, в България още не е. Тогава ние в Европа ли сме?

53

Анонимен

преди 12 години

Нашите политици защо не вземат да се занимават с българските проблеми вместо с гръцките. Нашите са доста повече, гърците и без Тотю ще се оправят.

52

Истината

преди 12 години

близките им ще заведат искове за обезщетения от милиони левове срещу компанията "Германише Лойд", ----------------------------------------------Съдете ЦИОНИСТИТЕ от "ЛОЙД" тези са свикнали само да прибират като всички Евреи.....

51

бачкатор

преди 12 години

Би трябвало неплащането на заплати да е престъпление равностойно на кражба.Но никога червените фашисти не биха вкарали подобен текст в наказателния кодекс.И така!Ако откраднеш кокошка се л;ежи в затвора,а ако ограбиш труда на някой струващ пъти повече не е???!!!

50

ГЕРБерчо

преди 12 години

"Бонусите на гърците са абсурд, но чакам да ги изхарчат у нас", коментира в интервю за в. "24 часа" Тотю Младенов-------------------------------Абе ла.номет нещастен !!!! Хората имат социална политика която е различна от провежданата от вас АНТИБЪЛГАРСКА, със цел унищожаването на Българската нация, и ЦИГНИЗАЦИЯ на България.... До един сте за зтвора със МИНИМУМ ПО ДВЕ ДОЖИВОТНИ !!@!

49

Veselin

преди 12 години

Така е прав си ,но пък и да избягаме това няма да ги стресне или впечатли :) ,все някой ще се настани тук ,а България е прекрасна като природа а и хората са чудесни ,само дето някои са по озлобени от безпаричието ,ако англичани примерно са на нащо полужение ще са много по зле от нас например .

48

Nikolay_H

преди 12 години

"защото доставката на ток за бита трябва да се смята за лукс."В България вече всичко трябва да се смята за лукс... Тук че си жив вече е лукс... Как не ги е срам да говорят такива неща! Народа агонизира, а те гледат да изцедят и последната капка живот от него... Цените постоянно нагоре, а заплатите - бетон... И като вече няма пари да си плащаме сметките и избягаме в чужбина или измрем от глад, кой ще плаща лимузините на управляващите?!? Никой в тази държава не мисли с главата си...

47

До предходния

преди 12 години

Не ги плащай и отиди да бачкаш в стаята на хенди като пясъчен часовник.