60

Анонимен

преди 12 години

През двата си мандата Първанов успя да изрови мумията на АЕЦ Белене, но 10 години не му стигнаха да подпише договор.

59

Анонимен

преди 12 години

кой беше този Плевнелиев, че не мога да се сетя?....

58

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Наредихме се с ГЕРБ сега с ГЕРБАВ президент.Предстоящата национална катастрофа вече е факт.

57

цирк

преди 12 години

Единствината държава в Европа управлявана от ***...!!!

56

Анонимен

преди 12 години

Неуките искат АЕЦ Белене

55

Супер анонимен

преди 12 години

Кой го взема на сериозно тоя? Те българите му се присмиват, а ние очакваме света да погледне сериозно на него. Съжалявам Роско, ама трябва да ходиш на курсове и да се научиш как да се държиш като държавен глава. Излагаш ни пред света. От теб не се иска акъл, то е ясно че си кукла на конци, но поне се дръж представително като за държавен глава за какъвто са те сложили. Добре е когато говориш пред такъв форум да казваш преди това: Възложиха ми да ви предам ... То е ясно, че това не са твоите възгледи, ти повтаряш думите на Винету.

54

Гражданин за EРБ

преди 12 години

1-ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ИЗБИРАТ *** ДА ГИ УПРАВЛЯВА,ЩОТ ГИ РАЗБИРАЛ2-ПРОСТАКА ПРЕКРАТЯВА ПРОЕКТА А Е Ц БЕЛЕНЕ3-СТРОИМ ГАЗОВА ЦЕНТРАЛА4-ЗАХРАНВАМЕ Я СЪС ШИСТОВ ГАЗ ОТ ДОБРУДЖА5-ЖИТО НИ ДОСТАВЯТ БРАТСКИТЕ КАНЗАС-ки И МАСАЧУЗЕТ-ски НАРОДИ6-ПРОСТАКА ВДИГА ЦЕНАТА НА ТОКА НА ПРОСТАЦИТЕ,ЩОТ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА МУ ГО ПРОДАВАЛА ОТ ФОТОВОЛТАИЧНИТЕ СИ ПАРКОВЕ НА 6лв/киловатчаса7-ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ВДИГА БЕНЗИНА ЗА N-ти ПЪТ ЩОТ ПРОСТАКА МУ Е ПРИЯТЕЛ И ЗАЩИТАВА НЕГО,А НЕ ПРОСТАЦИТЕ8-КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

53

радио аец белене

преди 12 години

едно си баба знае едно си бае

52

Gazibarev

преди 12 години

Грешен ход за Белене!

51

Шишо

преди 12 години

Не мога да не се гордея че съм бъгарин. Гледайки моя любимец Плевнелиев, който е олицетворение на всичко бългрско.

50

Анонимен

преди 12 години

Българско Акционерно Дружество-Белене, 100лв акция, пазарувайте че скоро ще свършатако 70% от хората над 18г в РъБъ си купят една акция това прави 400 милиона лева, точно ще стигнат за банкетите за първа копка

49

цезар

преди 12 години

В този форум с проамерикански настроените казват НЕ А с проруски казват ДА за АЕЦ Белене Никой трезво мислещ политик специалист не казва имаме ли нужда от АЕЦа И каква ще бъде цената на тока след спирането на 5 и 6 блокове в Козлодуй през 2017 и 2019г След като цената на тока сега от държавната ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК е 0.13 лв а от американската 0.16.8лв за Кh а от Козлодуй 00.4.2 ЗА Kh а тази от вятъра е 0.30лв Kh и на каква цена ще внасяме ток.Ей тука е истината а не да се плюем.

48

Българин

преди 12 години

Слепи ли сте бе хора ? Той е "гола вода" ,а не президент.

47

Анонимен

преди 12 години

А бре милиардите наливани за интеграция на не интегреруемото, може да свършат работа.

46

aquamarin

преди 12 години

1. *** президент, от когото нищо не зависи.2. Дянков, след като тиквата окраде фискалния резерв, сега ще ни довърши с новия заем.Честит втори мандат на гербаджийте!

45

Анонимен

преди 12 години

Жена му е по-голям мъж от тоя и ментора му.

44

Анонимен

преди 12 години

Похарчени 8 милиарда лева на вятъра, нови заеми за 2 милиарда евро и заробване на следващите правителства с новите заеми и огромни лихви, скок на безработица от 5 % на 12 %, спиране на пенсиите на близо 50 хиляди пенсионера заради по-високата възраст, 60% безработица при българите под 25 г. и над 50 г., закриване на БДЖ и АЕЦ Белене, фалити на Кремиковци, ОЦК и Горубсо и т.н. Ето това са приоритетите 2020 на един кретенясал президент от ГЕРБ и един тиквеносемков премиер от ГЕРБ.

43

Реплика

преди 12 години

До 59: Твойте 100 лева няма да стигнат само за комисионните драга/и !

42

Анонимен

преди 12 години

А ми спрете да наливате пари в ***, 3 та милиарда дето харчите по тях всяка година и направете нещо от полезно с парата.

41

Анонимен

преди 12 години

Панелките са изградени от железобетонни едрогабаритни панели. Е, как железобетонните мостове няма да паднат, а панелките ще паднат? Проблемът , на панелките, са заварките. Тези заварки са на терсене място, направени на усет. Заварките и сега няма да са по-добри.