Много хубаво изчисляваш, но...Не си купуваш 200 г мляко , 200 г олио,20 г ром,1/2 масло, 300г захар... и т.н.но трябва да купиш 1 опаковкаЩе кажеш , че всичко се изяжда от останалото, но нали трябва да имаш пари да купиш тези количества.Имат ли ги всички?
Стара бабешка рецепта за лечение на обриви:Сутрин рано лицето се измива, попива се с мека памучна кърпа и възпаленото място се налага с *** от тесто за козунак. Стои се с нея поне час. После мястото се намазва с жълтък от прясно кокоше яйце от щастлива кокошка.Лечението се повтаря поне седмица
Каня всички министри на козунака,дето тъща ми ще го забърка...! Яйца- 10бр....3.60лв.Брашно -3лв..разни бухватели и миризми-4лв....ток-2лв....инструменти за печене-5лв...гледане на ТВ докато се меси и пече козунака-1лв...ток-3лв...веро,домакинска тел и пореста гъба за почистване на съдове-2лв.................всичко около 23.60лв...Задължително е всеки министър да носи по лява или дясна плешка от агне и тогава козунака е му излезе безплатно.
103И сметката ти е лъжлива -Рецепта за козунак:1 кг брашно за козунак, само СофияМел предлагат такова - 1лв1 кубче мая (42 гр) - 0.5 лв маята не е 0,5 лв а 0,25 лв 200 мл прясно мляко 0.4 лв2 ч.ч. захар - 1лв 2 чаени чаши захар също не са 1 лв 1 кг захар е 2 лв поне 0,8 лв ще са чашите. 1/2 ч.ч. олио 0.50 лв отново опит за манипулация 1 литър олио е 2,45 100 мл е 0,25 лв колкото е и ½ ч.. 4 яйца - 1.60 лв1 ч.ч. стафиди - 1лв2 с.л. ром 1 ч.ч. орехови ядки - 2лв ядки се продават на пазара хората си вземат няколко чували с орехи по 2,5 лв кг - 1 лимон 0.50 лв 1 лимон също е около 0,3 лв 100 гр чисто масло (или олио) - 1 лв отново 100 грама олио не са лев а 0,25 лв Като се сметне става 6-7 лв. Освен това никой, който произвежда хиляди козунаци няма да сложи тези продукти а ще сложи много *** и много консерванти, оцветители, и други химикали, за да стане повече и няма да има нищо общо с вкуса.Освен това от тези продукти ще се получат поне 2 големи козунака.
До дразнителКато събереш грамажа на вложените продукти козунака става 2 кг.Така че пак е по-евтин и по-добър от купешкия.
Къф е тоя анимационен герой веее...!!!Утре ще се изтъпани по ТВ и ще каже ,че и яйцата сам сиснася.Аре ся извънземните герберасти да ни кажат как сами да синаправим в мазето бензина.Егати и *** дето ни управляват.
Що за ... трябва да си, за да твърдиш, че домашно приготвеното е по-евтино от серийното фабрично?
Ми който не е от село, нема наследствени нощви, пък и не може да снася, кво праи? Гони калинки сигур....
Ти не си министър, найденов, ти си направо Мария Антоанета! Ха - така, като не могат да месят козунаци да ядат пасти!
Тоя явно не е наясно как стоят нещата в България.По-евтино излиза,ако купувахме истински козунак, а ние по принцип копуваме с яйчен прах и подобрители и ни излиза по-евтино от домашен с яйца.
До дразнителЗахарта е 300 гр. на 1 кг брашно.Яйцата обаче са 5.Може без орехи и стафиди, говорим за класически козунак.Така, че приспадаш 3 лв.Ром и *** от лимон задължително, плюс ванилия!
ela da te poeba malko po *** shmatkooooooooooooooo Tomas li si fushnq li si neznam no sas sigornost si batal ot klasa
Ще си меся козунака, похвали се земеделец №1