144

Анонимен

преди 12 години

ДА НА ШИСТОВИЯ ГАЗ!!

143

Анонимен

преди 12 години

Иван Костов трябва да отиде в затвора и то незабавно. Първо това което го пишете ако го е казал И.Костов е пълна манипулация на общественото мнение. С изграждането на далекопровода Белене би струвала 6,8 милиарда и то като максимална стойност. Тия пари трябва да се усвоят за 15 години или по 450 милиона на година. Централата ще е готова напълно 2027г., тогава когато ни трябва. Има опция дайте я на руснаците и те да си трошат главата. Не ви стиска нали?

142

Анонимен

преди 12 години

НЕ НА РУСКОТО ГАЗОВО РОБСТВО!!!

141

expert

преди 12 години

Костов е в дъното на проблема с Белене, т.е. спирането на строителството през 1991 г. Ако тогава не беше спрян проекта Белене, АЕЦ отдавна щеше да е готова на около 3 пъти по-ниска цена и отдавна щеше да работи с огромна печалба. Това, разбира се, не е единствената беля, сторена от псевдо-икономиста Иван Костов - нека никога не забравяме изкуствено въведената от него 450-процентова инфлация през 1991 г., както и скандалните приватизационни сделки през 1997-2001 г.

140

165

преди 12 години

Е това не го знаех, благодаря за информацията. А тя обяснява и защо Мавъра е такъв застъпник на тезата, че втори АЕЦ не ни трябва. Все пак него точно Луканов за ръчичка го заведе на кръглата маса да го прави демократ :))))

139

Ъц

преди 12 години

Стига сте ревали бре! Всички са ни виновни за дереджето в което се намираме, то не бяхацигани, турци, руснаци, хамриканци,дребнобританци и т.н.Цялата шпионска агентура по света и тя против нас. Пък ний сме света вода ненапита, направо ангелчета, ама с РОГА и КОПИТА!Сами им даваме и власта и ножа в ръцете, а като започнат да ни стрижат и дерат ревем, и търсим под вола - теле. На каквото сме си постелили, на това ще си легнем. Пфу, ако бяхме народ, досега да сме ги наврели в п.... им лелина!

138

160

преди 12 години

Явно фантазията е обсебила съзнанието ти :)))). Ходи виж дяловете бе брат и не говори глупости :))). В момента Козлудуй ти държи дял в производството между 30-40 процента, а твоите прехвалени ВЕИ имат по данни за миналата година дял от 12,9% с тенденция до 2020 г. да стигнат до 16. Дела на ВЕЦ в това в момента е около 10% и поради обясними причини няма как да се вдигне повече, защото вече няма къде да се строи такова нещо :))) А ако направиш на Ниагарския водопад такъв може и да ти произведе 2500 мегавата :))). За твое сведение основния дял във ВЕЦ в БГ е на каскадата Белмекен-Сестримо-Чеира. При идеални условия има обща мощност малко над 1000 мегавата и то в генераторен режим. В помпен е под 700. Така че айде моля ти се чети преди да пишеш глупостите си, щото има и хора като мен, които поназнайват нещо, да не говорим че има и такива дето и разбират, та много ще ти се смеят :)))

137

НеНеТурскаЕл.Енергия

преди 12 години

АЕЦ Белене е нашето спасение от Турция,но Боко вече почна да лиже *** на Реджеп Ердоган,не спира да показва мераците си да ни направи зависими от ***.В Костов продажника не спира да бълва съчинения,има си банка,на която са платили над 5млн лв за да изготви доклад относно пазарите и икономическата изгода от проекта.След предварителния доклад се оказва,че АЕЦ Белене не е това,което тоя предател го изкарва,а е изключително изготна централа,за това и Боко не изчака финалния доклад.

136

ИДЕ - цената на АЕЦ

преди 12 години

ПОВТАРЯМ СПЕЦИАЛНО ДИСКУТИРАЩИТЕ ЦЕНАТА НА АЕЦ:Бюджетът на Министерството на труда и социалната политика за социално подпомагане на хора в неравностойно положение е над милиард лева на година. От тях 90% отиват за подпомагане на ромското население - т.е. всяка година ние наливаме близо милиард в ***, които не плащат ток, вместо да инвеестираме в АЕЦ, която го произвежда. По данни на Националния сатистически институт след 40 г. ще сме малцинство! Инвестираш в *** - получаваш ***.

135

Тоя е за затвора!!!

преди 12 години

Като чуя Костов и ми призлява.Най-големия продажник.Предател такъв и има наглоста да се показва.

134

до ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

Прочети мнение 161 - всеки сам може да провери този ФАКТ. Проблем с изплащането на АЕЦ-а която произвежда ток имаш, а иначе всяка година да даваш пари за *** които го потребяват без да го плащат - нямаш. Но и как ще имаш, след като и грам си нямаш идея къде отиват парите от данъците ти - никой не ти казва! За сметка на това чуваш клишето "АЕЦ Белене е заробващ проект, който ще се изплаща от внуците ни" по 5 пъти на ден. ОТ години инвестираме в *** и 2050 г. българите ще са малцинство.

133

VDCH

преди 12 години

Кой все пак спря АЕЦ "Белене"? През 1990 г. във в-к "Дума" се появи подписка от Луканов, Продев и др. видни люде (трябва да отида в библиотиката да видя имената на останалите), в която пишеше, че България не се нуждаела от втора АЕЦ, колко опасна била и др. подобни глупости. Пиша го това защото БСП-ри и антиБСП-ри спорят трябвало ли е да я строим или не. Да ТРЯБВАШЕ. Но всичко бе решено 90-та и по-нататък просто ни се играеха театри.

132

ot chujbina

преди 12 години

Ako ima kak da bude istinski duel.I da niama oceleli.....eh mechtiii!!!

131

mindo

преди 12 години

11 милярда лева без лихвите по кредита. Щото те комунистите и сакса лихви не са плащали и не знаят че на кредита му се начисляват лихви. То те май и главници не връщат...

130

ИДЕ - цената на АЕЦ

преди 12 години

Вземете един простичък факт: бюджетът на Министерството на труда и социалната политика за социално подпомагане на хора в неравностойно положение е над милиард лева на година. От тях 90% отиват за подпомагане на ромското население - т.е. всяка година ние наливаме близо милиард в ***, които не плащат ток, вместо да инвеестираме в АЕЦ, която го произвежда.

129

Анонимен

преди 12 години

Прочети на страницата на Дкер, ВЕЦ над 2400 Мвт. Това е истината. Никак не емалко, колкото 2,5 реактора от Козлодуй.

128

Кофти_цирк

преди 12 години

Тоя, черничкият, ако имаше малко достойнство, отдавна да се беше самоубил.

127

До 148

преди 12 години

Ти референдум ли направи бе? Който е за АЕЦ,да вади парите и да строи.

126

143

преди 12 години

Не знам от де си смучеш тия даннички :))). Ходи на сайта на ДКЕЕР или на Евростат и виж какви са дяловете на отделните мощности в националния енергиен баланс и тогава говори колко ток идва от Козлодуй и колко от твойте любими ВЕЦ-ове. А ако вземеш да ме светнеш и къде можем да изградим тоя ВЕЦ дет се равнява на 2,5 реактора от Козлудуй ще ти кажа еваларка. Но до тогава е по-добре да мълчиш :)))

125

До145

преди 12 години

Ако имаш пари,строй АЕЦ, купи си акции с такива желаещи строители като теб на атомна централа и почвайте.Това са пазарните механизми, а комунистите искат само да бареждат какво да стане ,ама друг да даде парите.Същия си ти.