89

Анонимен

преди 12 години

Непослушните деца ги плашат с баба Яга, а непослушните държави с Хилъри !

88

Анонимен

преди 12 години

Тука вече става въпрос за психиатър , тази дърта чифутска *** си е башка луда ,такива като тази изродка трябва превантивно да бъдат затваряни в лудници и затвори ,че иначе като нищо могат за запалят световна термоядрена война

87

Анонимен

преди 12 години

ОТВРАТИТЕЛНА ЧИФУТСКА *** ,ЗЛОБНА И АЛЧНА ДЪРТА ВЕЩИЦА В МЕНОПАУЗА ,НЕ МУ Е ЛЕСНО НА БИЛ КЛИНТЪН ЗАТОВА СИ ПОДАВАШЕ КОЖЕНАТА ПУРА У УСТАТА ДА Я ПОСМУЧЕ НА ЕДНА ДРУГА НЕ ТОЛКОВА ДЪРТА ,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ,МАЗНА И ДЕБЕЛА И *** -МОНИКА ЛЮИНСКИ(ЛЕВИНСКИ)

86

Анонимен

преди 12 години

Сега влезнахте ли в положението на чичко Бил, когато си хареса Моника Люински в белия дом? Като я гледам тая алигаторка, виждам класически сектант! Бледа кожа, изцъклен поглед! Виждаш тяло, но не виждаш дух!

85

ттт

преди 12 години

Днес.бг, благодаря ви за снимката.

84

Тази е от Ада

преди 12 години

Хилари а вие исчадие адово когото правите извращения със цивилни хора във Ирак ,Виетнам и много други места по цялата земя тогава защо не зовахте ,ние приказката за лошият който викал дръште лошият добре я знаем.Вие създавъте напрежението във Сирия а после се правите на миротворители като на всякаде ,както и във Ирак открихте атомни бомби. Те неудобните за вас са все лоши ама кой вярва на вашите фалшиви еврейски медии вече !!!!!!!!!!

83

дядо

преди 12 години

в нашите новини го нямадезертьорите от сирийската армия ще получават заплатаофициално оповестенопарите са от шейховететурция иска военна намеса - ердоганв истанбул демонстрация на сирийци поддръжници на асадколко ли часа ще изкара нашето правителство ако някои плати заплати на противниците муи на поддръжниците му

82

GH

преди 12 години

Нашия глупав външен министър стига плещил подлизурски обещания в Истамбул от името на БЪЛГАРСКИЯ народ, ами да си се връща тука и да не прави повече такива простотии! То бива бива слагане на САЩ ама това вече не се трае. Скоро ИСТИНАТА ще дойде на света, и е хубаво в последните размирни времена на планетата поне веднъж и ние да сме застанали на нейна страна.

81

Анонимен

преди 12 години

ИСКРЕНО И ОТ ВСЕ СЪРЦЕ НЕНАВИЖДАМ НАГЛИТЕ, ГАДНИ, ДОЛНИ, МАЗНИ, АЛЧНИ, ЗЛОБНИ, ГЛУПАВИ И МИЗЕРНИ АМЕРИКАНЦИ!

80

Р-29РМУ-2

преди 12 години

Едно си знае бабушка Хилари /снимката е показателна/, едно си бае ... какво "цивилно население" то се сражава цяла година с редовната сирийска армия .. това са отлично въоръжени от слугите на чичо Сам в региона /С.Арабия/ банди! Номера с либийския сценарий няма да мине, колкото да и се иска на Хиларито! Бандите вече са практически разбити и е въпрос на време Сирия да се върне към нормалният си живот!

79

IdЕ

преди 12 години

След като видях баба Хилари ще трябва да ударя 3 4 водки за да мога да заспя.

78

Дядо Торбалан

преди 12 години

Децата ги плашат с баба Яга,а баба Яга като малка я плашили с Хилъри Клинтън

77

Анонимен

преди 12 години

САЩ незабавно да изведат бандите си от Сирия, за да има мир!

76

д-р

преди 12 години

Тая бабка от от снимката има вид на перверзна садистка. Май нещо й хлопа дъската. Нищо лично, просто лекарско наблюдение.

75

Анонимен

преди 12 години

ЦЯЛ СВЯТ ВИ ПРИЗОВАВА ДА СПРЕТЕ НАМЕСАТА СИ ...защото господ забавя но не забравя....

74

Анонимен

преди 12 години

Ужас ,тази ако я пуснат на талибаните ,ще си направят масово харакири ,егати крокодила .А и ако Бил не и обръща и в полов план ,направо е станала ,луда за връзване .

73

Анонимен

преди 12 години

Приятеля със статистиката по назад , ама стига глупости бе човек САЩ какви ги изкарва тая куха и измислена статистика ,че произвеждат колкото Китаи ,Германия И Япония взети заедно ли ?Сам почваи да мислиш ако реалните данни излязат дали няма да глътнат водата.

72

Сапунини

преди 12 години

Въх леле ,тоя дрът вЪмпир,ако иде на бойното поле,сирийците ще се предадат веднага,такава страшна муцуна,и във филми на ужасите се среща рядко...Пък ,че е и изкукала-мале мале....

71

Анонимен

преди 12 години

r Тази ми прилича на истървана от психиатрията без да си е пила хапчетата......

70

Дон КАЛВЕРО

преди 12 години

Само се чудя до кога Българските медий като папагали ще повтарят хАмериканските глупости.***.