93

!!!!!

преди 12 години

С *** трябва да се постъпва както с бездомните кучета !!!

92

шашко

преди 12 години

Три пъти са ограбвали апартамента ми и голямо беше разочарованието ми ,когато в полицията взеха мои отпечатъци,а на крадците оставили такива по мебелите у дома, въобще не обърнаха внимание. Така, че не е оправдано увеличаването на броя полицаи в МВР.

91

Българин

преди 12 години

А защо се оплакват? Не знаят ли какво да правят, освен да получават пари?

90

Анонимен

преди 12 години

102циганина е бил с хендс фрий

89

закон за евтаназията

преди 12 години

Ентаназия за ромски безобразия

88

ф-1

преди 12 години

Вчера говорех по телефона в колата и ме видя един милиционер от паркирана патрулка. Щеше да изкърти вратата на Астрата,скочи и тича през платнито а през това време трима *** щяха да го згазят с каруцата.Не им обърна внимание. Мен ме спря!

87

до 100

преди 12 години

Оплакват се-надолу тръгнали,ама нали сега полицейското насилие е на мода и сега ще са само наблюдатели.Честито на печелившите!

86

1

преди 12 години

а Ушевите като си взимат заплатките оплакват ли се...?*** смешниците

85

Природен закон

преди 12 години

Където земята не се обработва, никнат плевели...

84

Антибойко

преди 12 години

Ха...,ликвидираха полицията,сега чакат работа да вършат.

83

една добра новина

преди 12 години

Наи-после , откак опоскаха селата идват и при големците ха така там е парата ,стига сте тормозили хората по селата ,отдавна трябваше да атакувате Банкя ,Бояна и Лозенец и разни Манастирски ливади ,там има желязо ,мед ,цинк и всякакво цветно ,там са парите !!!!! С вас са всички окрадени бьлгари !!!!

82

Анонимен

преди 12 години

Хехе откога МВР почна да пише история?В *** на МВР е записаноАналите (лат. Annales - летописи, от annus /година/ или annalis /годишен, т.е. който продължава година/) са историографски произведения в които се изреждат/изброяват последователно в хронологичен ред важните исторически събития. По същността си *** са първите писмени паметници разкриващи историята на античния свят. В България и Русия *** са известни под името летописи, а във Византия - хроники.

81

Macbeth

преди 12 години

А как Тодор Живков, един полуграмотен човечец е успял без кръвопролития да интегрира една огромна част от *** население в България? По тоталитарно време всеки от тях работеше, изхранваше катуна и престъпленията от тяхна страна се брояха на пръсти. Волен, какво предлага този ***? Освен до гражданска война до друго няма да ни доведе.

80

Гацко

преди 12 години

Щом и МВР се оплакват от ***, значи спасение няма.Това да живееш в България си е някаква форма на мазохизъм.

79

fiodor

преди 12 години

Оня ден от къщата на дядо ми *** "братя"гепиха всички прибори/вилици,лъж.,нож./,сифоните под мивките и батериите за банята!!!Отделно разбитите катинари...и целия хаус из къщата!!!ЕЕЕ някой да ми каже как да ги обичам тия хора/ха..де да бяха хора/Няма милост,за тия гадове!!!

78

жоре

преди 12 години

Интегрирай това!

77

Анонимен

преди 12 години

i az kakvo vi pla6tame be kuki??????samo da ot4itate o4evadni fakti li?

76

Walther Schellenberg

преди 12 години

Заприличваме все по-бързо на Бангладеш или подобна мизерна държава - глутници бездомни ***, тумби полудиви ***, кои с каруца, кои със самоделна количка, агресивни кретеноидни мутри и силиконови простакеси...ужас и потрес, няма такава деградация на държава и общество. А отгоре над всички грее Премиерът Тиква, баси гротескната картинка!

75

краси

преди 12 години

Да ги ожалиш тези шмекери от МВР.

74

doc. N. K.

преди 12 години

Да пукнат тия гнусни ***, по-отвратителни са и от ***! Жалко, че Хитлер не ги събра от България и не ни отърва от тая проказа!