50

анонимен

преди 12 години

Нов лозунг на Руменчо.През 2030 год.-всеки българин с ядрен реактор!!!!!!

49

Анонимен

преди 12 години

Щом като единия от баш шефовете на енергийната ни мафия - Румен *** толкова се гневи, значи Бат Бойко отново здраво им бръкна в крадливите *** комунистически ***! Браво Бойко, браво Борисов!!! Сега на мястото на Белене какъвто и проект да се направи ще бъде изцяло прозрачен и в услуга на държавата, а не на енергийната ни мафия това е истината, другото са комунистически лъжи и комунистическа гьобелсова демагогия!

48

до 35

преди 12 години

Как армията ще свали Бойко, като върховния главнокомандващ е онзи *** Плевнелиев, на който Бойко бие чимбери всеки ден. Освен това в България има 4 американски бази с най-малко 2500 морски пехотинци. Така са ни окупирали, че не може да се помисли за сваляне на правителството.

47

Руската подлога

преди 12 години

Много я заболя тази *** -- няма да има много милиони лапане каквото го чакаше ако Белене се реализираше.Еми сега Путин ако го дръпне за парите дето му е дал да прокара Белене -- не ме търси, яко им дупе на двамата Руменовци, на Архара и на Станишката

46

(:123

преди 12 години

Р.Овч. Благодарение на него имаме АЕЦ Белене такава каквато е днес ...

45

Прави ми впечатление

преди 12 години

Когато става дума за разбити канали на дрога и хванати цигари, излиза Запалката да плюе по ГЕРБ (явно го боли, че губи пари като му хващат пратките, а и че вече му знаят каналите), когато стане дума за енергетика и действията на ГЕРБ СРЕЩУ Русия (но ЗА българския национален интерес), мистър 15% комисионна - Р.Овч. излиза да плюе за пропуснатите си ползи :))) Квио ли си вика: "Ей, мам му стара, изтървах 100 милиона комисионна"

44

Църо

преди 12 години

И за да са щастливи двуизмерните русофоби тук, нека се знае, че разговорът м/у Борисов и путин е протекъл така:Борисов: "Забрави за всякакви проекти, ***! Нема нефтопровод, нема АЕЦ, нема газопровод през България! Ние немаме нужда от енергия! Ше си копаме *** в Марица-изток и Бобовдол, ше си дупчиме за шистов газ, па може и да намериме като у Полша, ако не - ше си цепиме дърва! Сега пускам закона за горите и Цеко Минев като мине с резачката, ше си имаме кютуци за енергия поне за 3 години!"

43

Чичо Чарли

преди 12 години

Овчаров нали *** от енергетиката ни, как няма да плюе срещу Бойко. Не се наяде тая гад...

42

до 43

преди 12 години

И Путин му отвърнал на Бойко - "Боли *** фара, ще прекарам трасето през Румъния и Сърбия тогава" и нашия сигурно му отвърнал - "а, недей, сакън, ади от нас да мине - ние ще направим една газова централа в Белене:))

41

Путин

преди 12 години

Абе Румене, некадърник такъв. И ти и Пешо Димитров. Един пожарникар не успяхте да спрете. Аре връщайте комисионните. ВеднагаПутин

40

нервна

преди 12 години

Дотук равнослетката е следната: На политическият елит не му пука за БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС,а единствено за собствените им далавери.А бълг.нац.интерес е един,единствен-ВЪЗМОЖНО НАЙ- ЕВТИН и ЧИСТ ТОК за гражданите.Руските мижитурки драпат мъд..е на *** да бендисат на кефа на Газпром и Росатом,сиреч,на КГБ.Хамериканските другаре пък *** вълната на Килари Клинтън,щот са евроатлантици,да бендисат на ШеФрон и Обама,сиреч на Пентагона,а накрая го отнасят робите с 20% повишение на тока.

39

Българин

преди 12 години

Ха-ха-ха - 43 - ти наистина ли си способен да си представиш, че безгръбначният борисов е способен да говори така на Путин ?!? Лекето борисов, дето всеки кирлив чиновник от Брюксел може да го командва както си иска ?!?41 - като гледам как ти гласуват, българския народец не иска референдум... иска борисов да го тъпче и ***, а той да пъшка от доволство !!!! НИКОЙ не може да унищожи народ... но народът е напълно способен да се самоунищожи !!!

38

Анонимен

преди 12 години

|Е как ще е доволен Рум Овч резнаха му кранчето ????????

37

Анонимен

преди 12 години

ох та не го срешна на улицата тоя червен *** ...

36

от 34

преди 12 години

Тука не става даже и въпрос за БСП и ГЕРБ и т.н.Трябва да се оргазнизира рефорендум преди да се вземе такова решение, касаещо просперитета на страната за 50г. напред.Призовавам да се заемем с подписка за насрочването на референдум по казуса Белене !!!Хората имат право на глас !!!

35

Анонимен

преди 12 години

Цирк Банкянски !

34

ГХ

преди 12 години

За да направи напук на Първанов великият вожд е на път да реализира "голям антишлем". Остава последната стъпка- да бъде приет варианта за "Южен поток" през Румъния. Зер нейните ръководители не се хвалят как "режат Путин". Пък и кой ще се ангажира да работи с държава, управлявана от "калинки", за които основната грижа е да заслужат одобрението на вожда!

33

Българин

преди 12 години

35 - няма да можем да осъдим борисов !!!!Адвокатите му ще пледират невменяемост и ще призоват 5 милиона Българи за свидетели !!!

32

Анонимен

преди 12 години

Най-страшното е, че и армията е съсипана, иначе можеше да разчитаме тя да свали Борисов, тоя унищожител на България с някой военен преврат......

31

До ББ

преди 12 години

Бойко постоянно играе на "тика има тука нема",като в същото време импровизира, но не многоуспешно.Не зная дали, когато е учил за пожарникар, е учил поне малко икономика, но и на негои на съветниците му, не им е ясно, че колкото повече шикалкавиш и отлагаш решаването на нещата във времето, толкова по-скъпо излизат. А най-вероятно защитава чужди интереси! Струва ми се, че след време ще има съд.