111

Анонимен

преди 12 години

МОЖЕ ЛИ *** ЧОВЕК,НЕОБРАЗОВАН *** ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРА В ТАКАВА МАТЕРИЯ.НЕВЪЗМОЖНО.НО BG ЩЕ ПЛАЩА НА РУСИЯ.

110

възмутен

преди 12 години

Вие мислите ли изобщо, че тези управляващи са наясно за какво става въпрос. За мен този ход на Борисов си е чист предизборен трик - вижте ме отказах Белене, голяма работа! Според мен тези управляващи три години изобщо не са се задълбочили в параметрите за Белене, ни икономически, ни политически. Не съм много наясно с този въпрос, но според мен Белене трябваше да има. И стига вече с тази зависимост от Русия! От САЩ ли да имаме зависимост? Ние сме и без това *** за всички!

109

Анонимен

преди 12 години

" щом няма нито технико-икономическа обосновка, нито експертиза, нито всъщност и проект за нов енергоблок за АЕЦ "Козлодуй". Това означава, че реакторът "ще остане заключен" за около 10 години, смята специалистът."Тъй като след 10г реакторите ще са разбира се усъвършенствани, мястото където е складиран вече непотребният реактор, може да се обяви за "ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКИЯТ ***" на който паметник да бъдат поименно изброени ***, осъществили това национално предателство!

108

Анонимен

преди 12 години

Номер 134, сега може да се разбере къде са черните каси на управляващите - там ще удари опозията за да си отмъсти :)

107

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми, моля ви недейте да се карате. Моля ви.Говоря ви като свидетел на партийния живот в България през последните 22 години.Всички партии които са в парламента се издържат от черни каси - всички без изключение. Държавната субсидия е недостатъчна и не може да издържа структурите на партиите.Например енергийните босове плащат на партията ХМитницата в С плаща на парията Yи така. Сега се спира част от приходите на опозицията и затова е този вой.

106

Анонимен

преди 12 години

Тръгна Дилян като Аслан, но ще се върне като ***. На времето и Бъки бомбата се перчеше на ГАЗПРОМ, но си дойде леко наведен, но резултатите от тази акция още ни тежи, само че бай Иван Костов има амнестия и малко помни какво стана и обвинява другите. А тогава при договаряне на ниска цена на газа Бъки се изцепил: Ще подпишат, къде ще идат на майната си да не подпишат. Да подписаха но на друга цени при други условия. Сега плащаме. Няма страшно Хилари е обещала газ, стига някой да я задоволи.

105

байо от село

преди 12 години

Споко, приятели ! Ще дойде време пак от изток да се надяваме.Така сме орисани от 861г.

104

васкес

преди 12 години

В Швейцария референдуми се правят за щяло и не щяло.Тук не може, народа тия работи не ги разбира.Политическия елит разграби България,все още се до разграбва,нови работни места не се осигуряват ,така наречения елит си гледа кефа ,народа се спасява кой как може.Строителите на нова България отдавна измряха ,сега са наред рушителите и грабителите.Българио, Бълагарио за тебе те умряха ......

103

Анонимен

преди 12 години

Бате Бойко разказа играта на България! Вече сме никои от гледна точка на енергоизносители. Гледа само американските интереси...

102

Анонимен

преди 12 години

Росатом изгуби клиента си България.по-точното заглавие е:Росатом изгуби клиентите си в Европейския съюз.

101

васкес

преди 12 години

За жалост отново не се ориентирахме в обстановката.Отново ни преметнаха или говориха полуистини.Доколкото знам ,пък е и всеизвестно най-скъпа е енергията добивана от ветропарковете,след това от ТЕЦ, ВЕЦ и най-евтина от АЕЦ.Най-важното е на каква цена ще плащаме тока,а не геополитическия интерес.Тока като нищо ще стане лукс за обикновения българин.Да не говорим колко хиляди работни места щяха да се открият в северна и северозападнала България.Бат Бойко го интересува политиката с американоса.

100

до 101

преди 12 години

Много сме малки ,за да бъдем напълно самостоятелни.Не мисля ,че Чичо Сам е по-добър от Чапай и му пука за Бай ***.

99

до 108

преди 12 години

Все още живееш и ядеш , дишаш благодарение на по възрастните ***. И атомната централа и пътищата и повечето жилища са от нас.

98

rumen221

преди 12 години

АБЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, БЕ ГРЕШНИ..., ДУШИ БОКОВИ - ПРОСТО Е..., ЕТО ВИ 10-ТЕ БОКОВИ ЗАПОВЕДИ..."... - ЕДИН Е БОКО И НЯМА ДРУГ БОКО, ОСВЕН БОКО..."1. АЗ съм БОКО, Бог твой - И МИ ПЛАТИ!2. Да нямаш други партийни богове, освен МЕНЕ, защото АЗ съм ЕДИНСТВЕН - Господ, Бог твой - БОКО!!! - И МИ ПЛАТИ!3. И помни, че (ти) беше роб в сър-гейската земя, но АЗ - Господ, Бог твой, те изведох от там- И МИ ПЛАТИ!4. Не изговаряй напразно името МИ - на Господа, твоя Бог, защото АЗ няма да ти оставя ненаказан оногова, който изговаря името МИ напразно.- И МИ ПЛАТИ!5. Помни съботния ден, за да го светиш - шест дена работи за МЕН, а седмия за себе си- И МИ ПЛАТИ!6. НЕ СИ ПРАВИ ДРУГИ КУМИРИ,..., ОСВЕН МЕН...!- И МИ ПЛАТИ!7. Не кради..., от МЕН...!!- И МИ ПЛАТИ!8. Не лъжи..., освен МОЯ ПОЛЗА...!!!- И МИ ПЛАТИ!9. Не ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ..., ЧЛЕНУВАЙКИ В ДРУГА ПАРТИЯ...!!!!- И МИ ПЛАТИ!10. НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ЖЕНА МИ, И БАНКАТА И ФОТО-ВОЛТАИЦИТЕ НА ЖЕНА МИ, НИТО КАРТОФИТЕ МИ В БАНКЯ, И МАГАРЕТО МИ В МВР...УЧЕТЕ СЕ БЕ ХОРА... - И НЕ ПЛАЩАЙ ЛЕПТА(рушвет) НА МАГАРЕТО МИ, А НА МЕН!!!

97

Наблюдател

преди 12 години

***, или както ги знаем триглавата ламя като бяха на власт 12 години защо не го реализираха този проект като ни е толкова изгоден, а сега искат едва ли не Бойко да им щракне с пръсти и утре централата да е готова!

96

До 86

преди 12 години

За съжаление, ББ не се съобразява с нищо друго, освен със СОБСТВЕНИЯ си интерес. И ако някой пще не е разбрал, че т.нар. "амт'рял" е нужен само за миманса, в масовите сцени, наречени избори, просто жална и майка на България. И докато мирогледа ни се свежда до:"Аз не сакакм мене да ми е добре, аз сакам на Вуте да му е зле", Тиквата, или такива като него ще ни яхат, а ние ще се кефим, че на съседа са му го набили по-яко.

95

Анонимен

преди 12 години

Абе при положение че имаме АЕЦ Козлодуй - а потребителят плаща една от най високите цени на тока в цяла Европа ( АЕЦ продава на 4 евроцента - клиента на 12 евроцента всичко е лапаница от прекупвачите на другаря Костов ) и сме износители на 4 евроцента ( Гърците примерно купуват наш ток и крайният клиент плаща по малко от Българският ) Е какво сега още една ли АЕЦ ли да правим- мен ако питате - закрийте и Козлодуй - и без това плащаме двойна и тройна цена кой го кефи Атомна централа в къщи ?

94

до 108

преди 12 години

А ти си с никакво мислене, какво си направил ти, произвел ли се нещо създал ли си? с какво ще се похвалиш ти и твоята ялова демокрация, раждаща само идиотчета като теб

93

Анонимен

преди 12 години

Тия *** от герб са толкова манипулирани, че ако Бб-то беше продължил с АЕЦ щяха да прокламират как великия Боко ни осигурил енергийно благоденствие.Грам собствено мнение нямат !!!

92

Анонимен

преди 12 години

Борисов или както вече е известен "мистър свалени ***" най-вероятно не се е ориентирал в проекта "Белене", но за сметка на това се ориентира в шистовия газ...или по точно го ориентират в шистовия ***:)