289

Руснак

преди 12 години

Борисоооов,ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ Е ПРИЯТЕЛСТВО, СИРЕНЕТО Е С ПАРИ.

288

варненец

преди 12 години

бойко герба не води балансирана политика със т.нар.велики сили.той има подкрепата на сащ и слуша само техните команди.това ще бъде платено на висока цена от българското племе което е изпаднало във хипноза и овчедушие

287

Йово

преди 12 години

Дружбата ни не само с Русия а и с другите държави трябва да е само на база сметки. Например защо САЩ не си платят за воините им бази в България това са за 5-те основни бази от 2007г. това са близо $ 2 милиарда. С тези пари като си ги вземем от САЩ няма нужда да пипат Дянков и Борисов сребърния фонд и държавния резерв. Също така тока от една газова централа ( която Борисов със сигурност няма да се осмели да построи, от страх от САЩ) е по скъп от един АЕЦ.

286

Пует

преди 12 години

Нема нафта, нема гас,ши ядем филийка с мас...

285

arhar

преди 12 години

Гоце трябва вече да свиква с това, че е нежелан от съпартийците си с европейско мислене ! ДъСъ няма бъдеще в БГ, която част от ЕС !

284

jeronimo

преди 12 години

Нищо ново под слънцето - предателство на националните интереси ,срещу увековечаване в управлението под егидата на САЩ ! Този филм сме го гледали ,сега обаче българите са участници !Переспективи-влиза "Уестингхауз"влиза "Шеврон"Българите излизат от България

283

arhar

преди 12 години

Сега Гоце ще трябва да се ориентира към произвеждането на картофи !? А нима има нещо срамно в това някой да копае картофи ?

282

Анонимен

преди 12 години

Вийте куманета, вийте Боко бонуса ви каза. Ще станем като една средноевропейска държава в края на мандата му, после ви каза че туй ще стане след 100 год.A сега вие ми кажете колко време ще продължи тоя мандат ?

281

До Гагарин

преди 12 години

То вече за всички е ясно - от шистовия газ.Или мислиш,че вчера протеста на учените против забраната за проучване за шисти е бил случаен?До края на годината ще видиш,че мораториума ще е паднал и американците ще търсят шисти у нас!

280

даскал до гагарин

преди 12 години

а ти разбра ли че в белене ще се строи газо-електрическа централа? Ха ся познай от къде ще идва газа? Я пак за олигарсите, кво имаш да кажеш?

279

даскал

преди 12 години

Той посочи, че началото на проекта е през 1981 година и 33 години не се е случил. Ако е бил много ефективен, много бърз, много важен щеше да го има, но 33 години само се говори за него, мотивира се Борисов....ъъъъъ, тоя не може да смята както не може и да говори....чекай малко бе боко, 2012-1981=31. как 33 бе? седни си, 2 за срока и годината.

278

с бисер

преди 12 години

България не можи да обезопаси язовир,кво остава за АЕЦ

277

Тодор Живков

преди 12 години

Може да решава тоя, който има пари....ха..ха.Без пари нямаш право да решаваш

276

да купуваме

преди 12 години

България тока пак ще минава през чужди фирми.Да правиш централа с заем е пълна глупост.Купуваме и горивото .По-добре е да купуваме тока на готово(от Турция)Те правят 4 централи и ел. инфроструктората е изградена.До сега изнасяхме,след време ще купуваме от турците.

275

нормален

преди 12 години

Руссия е дива капиталистическа страна. Сантиментите водят до кол в *** на народа- катоЛукоил/Нефтохим...Само рубладжиите искат да сме 100 % зависими от матушката им. За тях е добре, но за нас, Българите -НЕВ заключение ДГД, друзя, показаха ви го през крачола.........

274

Анонимен

преди 12 години

Дружбата ни с Русия трябва да е на база сметкиПравилно Борисоф пращай му сметката на другаря Путин и да си плаща

273

Анонимен

преди 12 години

България продаваше ток на загуба, която се разпределяше на сметките на българите.Нищо не сме спечелили от руските проекти. Печелеше само БСП и бившите кадри от ДС. Няма и да спечелим никога.Русия + БСП се стремят единствено да държат българския народ в контролирана бедност за да си мислят бедните *** човеченца, че единственото спасение е да се върнем обратно в СССР (Евразииския съюз) или както там ще го нарекат новото тоталитарно фашистко изродче.

272

Анонимен

преди 12 години

Какво се палите толкова? Проекта беше неизгоден и нямаше инвеститори. Английските консултанти по показаха в доклада си ,не че не се знеше от всички................

271

Анонимен

преди 12 години

Да е жив и здрав новия голям брат вулгарите г-н Обама и да има много шистаоф газ наоколо ще имаме евтин ток и портрета на Уорлик във всеки дом. Вън рубладжиите от БГ.

270

Коментатор на мача

преди 12 години

Рубладжиите са в паника............Путин няма да им прости ,че прибраха комисионните , а се провалиха. Очаква се серия от внезапни самоубийства на червени *** с бизнес интереси в енергетиката