45

Анонимен

преди 12 години

Абе да именно - който пие зло не мисли... такаче затова братушките са така "отворени да помогнат"

44

до 50

преди 12 години

Финландците пият повече от руснаците. И не само те.

43

Анонимен

преди 12 години

Да с изключение, че консумират алкохол както никой друг :D

42

До Гербер 43

преди 12 години

Православният народ, който "ни е помагал много пъти в историята" много пъти е отстъпвал пред по-силни от него... дори в ущърб на България.... Русия винаги, ама ВИНАГИ е постигала споразумение със САЩ - как само си прибраха ядрените ракети от Куба! Е и американците се посвиха малко тогава... Но защо ни е на нас да се врем там където атовете си хвърлят къч - най многото да го отнесем като през Втората Световна - обявили война на САЩ и Англия!!!

41

до 45

преди 12 години

Русия никога не е била консуматорско общество. Затова не се произвеждат толкова стоки, колкото на Запад. Там хората живеят простичко, но точно заради това са известни с "широката си душа". Затова и са ни помагали!

40

za 40

преди 12 години

Europe :: Bulgaria Debt - external:Field info displayed for all countries in alpha order.$39.28 billion (31 December 2011 est.)countryparison to the world: 63$38.17 billion (31 December 2010 est.)--------------Като се добави и вътрешния който е над 30 милиарда лева, мисля че си откровен лъжец !

39

до 44

преди 12 години

Чужд инвеститор няма да се хване, защото цените са ниски. Затова не се хващат - нямат интерес.

38

до 30

преди 12 години

Как така никоя държава не е прокопсала от другарството с Русия?? ами северна Корея , ами Куба..

37

До 24

преди 12 години

А защо никой чуждестранен инвеститор не пожела да се хване? Защото в БГ политиката е ***. Върти се като фурнаджийска лопата. Никой не е сигурен за нищо в тази държава. Особено последните години. *** по 3 пъти на ден си сменя мнението. Как можеш да правиш бизнес с такива хора?

36

Гербер

преди 12 години

Западът прави всичко възможно да изтласка Русия от Балканите. Затова бяха спрени 1,2,3 и 4 - ти реактор, затова няма да се строи и Белене. Ама не ме е яд за друго - Борисов излъга. Излъга целия български народ, че не знае цената (тук прекъсвам да похапна тревица). И на децата е ясно, че договорите се пазят в министерския съвет!! Но под влияние на новите ни покровители ще се откажем от народ, който е православен като нас, има същата азбука, много пъти ни е помагал в Историята...

35

Анонимен

преди 12 години

40-ти, що лъчжеш че е намалял външният дълг бе ***. Външният дълг на България от 1989г. до този момент никога не е намалявал, напротив - увеличава се. В момента е 60 милиарда долара. *** ***.

34

Някой си

преди 12 години

Абе хора вие добре ли сте?Хората по белия свят се отказват от атомната енергия (Япония, Германия), а ние както винаги с 30 години назад тепърва ще строим атомна електроцентрала.. Ъпсурд !!!Аз може да съм от тези 22% млади хора, но за разлика от останалите съм запознат, че съществуват и други източници на енергия - напълно безопастни и достатъчни да задоволят нуждите ни.

33

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да ме боли, мисля че Бойко с това решение спасява България ...засега. И то не от Русия и руско влияние, а от сепарация на България и "Арабска революция" тук във вида на "*** революция"Хилари когато идва го предупреди много ясно. САЩ държат за топките България вече 23 години с малцинствата. Господ да ни е на помощ...

32

Анонимен

преди 12 години

Аууу ***, седнахте на "акото" пак! Я марш у рушния с др. Г. Пръц. , П.Овч. и компания!

31

Анонимен

преди 12 години

Германия

30

Анонимен

преди 12 години

След историята с Белене трябва да се обърне внимание и на националните предатели от 5 колона на империята на злото у нас.

29

Анонимен

преди 12 години

Ще уволнява но не в росатом а в България.Най-веселото предстои.

28

Анонимен

преди 12 години

Бойко е ТУРЧИН и ***.

27

кн

преди 12 години

защо да се тревожги росатом. да му мислят българите за цената на тока. всяка работа на герб е такава.

26

Анонимен

преди 12 години

Никоя държава не е прокопсала от сътрудничеството си с РФ. Ако не сте съгласни посочете поне една така страна.