18

Анонимен

преди 12 години

Тогава-да разтурим пенсионната система, ама няма да има откъде и да се краде.

17

15

преди 12 години

Не съм ти момче, не ме поучавай! Когато Джоко си е получавал хонорарите, тези, за които ти пиша, са се бъхтили като мен и много други по тежките места. Сега получават половината от изчислените си пенсии. Не е редно да си плащал нещо, да те ощетяват втори път, като ти дават намалена пенсия и да я раздават на някой , който не си е мислил за старостта. Става въпрос за огромна несправедливост.Не дръж този тон, щото си много малък за това.

16

Ани

преди 12 години

Да е жив и здрав да получава тази пенсия! Да дадат такава пенсия и на останалите пенсионирани артисти, смятам, че и те заслужават!

15

dimitar pishtova ori

преди 12 години

trqbva da se dava na takiva hora pove4e ne zavijdaite mili hora i priateli za6toto koi dal e zel i azkato seka ndidatirax za kmet imah takovap redlojenie za nasheto saztezatel4e ot veliko tarnovo priateli radvaite se na jivota mitio pishtova original na jivo koito ima vaprosi moje da mi zvani na 0895636363 original mili xora ipriateli

14

Анонимен

преди 12 години

Да, ама е играл във Винету с Гойко Митич, нали?!И реклами ни натрапваха с глупости"дето дрънкат".Щом се раздава по заслуги, предлагам да отпадне задължението на младежта да внася осигуровки, за които няма надежда да доживее да получи пенсия. Тя ще е мизерна.

13

до 13

преди 12 години

С омраза не става момче, става с чест и доблест, които на теб и още 5 милиона българи им липсват. *** народ, Джоко им виновен, че издържат 1 милион ***, които ги убиват, ограбват и изнасилват!

12

анонимен

преди 12 години

***, теб кога те пуснаха от лудницата ?

11

Анонимен

преди 12 години

А заслугите на хилядите миньори, химици, строители прочее, на които в тежкия им труд им е отнето правото да си вземат целите пенсии, осигурявани на най-високия осигурителен праг?Това не е държава.Вземат от тези, които и не живеят дълго и дават на разни, които са "пропуснали" да се осигуряват.Мои възрастни колеги са пускали заводи и имат по 175 лева пенсии! Нямат ли заслуги?Явно нямат, щом трудът им е подарен на влиятелния българин тип Златев.Мразя тези простаци, които ни "управляват"!

10

Алов

преди 12 години

Особени заслуги -алкохолизъм. Даже гластните струни са му изгоряли от ракията.

9

мима

преди 12 години

браво !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! този човек заслужава много повече

8

ТТТ

преди 12 години

Така и не разбрах какви точно са му особените заслуги на шибаният сърбин?! - това означава ли , че десетките други БЪЛГАРСКИ артисти от неговото поколение не са особено заслужили спрямо българската култура , щом са без подобно признание?!! Явно трябва да ни е страх не само от културата на министъра , а и от самия министър(при това - турчин!!!).

7

Ицо Стоте Манекенки

преди 12 години

Дайте и на мен пенсия, аз имам цели 100 манекенки, това са особени заслуги за културата и живота в България.

6

Западен актьор

преди 12 години

Моите уважения към актьорите и певците. Но това за пенсии по заслуги нещо не го схващам!? Ама имал бил 110 роли? Ами той и парички доста е взел за ролите. Когато обикновения българин взимаше по 200 лв. заплата- Калоянчев, Джоко и Мутафова са взимали десетки хиляди!!!!! Цял живот са яли и пили най-доброто! И сега...опукали всичко...вече стари..да им дадем пенсия???? *** те не били внасяли осигуровки щото не знаели....?? Ама иначе били голяма работа?? Позор за тея храненици.

5

Алов

преди 12 години

И какви са му заслугите та ще цуца държавата? Надявам се скоро да се присъедуни кън групата на Парцалев, Кянев, Цонев и други наши араметлии.

4

до Роки

преди 12 години

То пък Арнолд един актьор...Пак че са специалните ефекти...иначе е актьор колкото бай Спиро от пазар "Ситняково"!

3

АС

преди 12 години

Това е похвално, Джоко е голямо име в киното и си заслужава парите...подсъдно е обаче да се издържат 1 милион ***, а ОВЧИЯТ НАРОД да си трае!!!

2

Роки

преди 12 години

Интересно на Арнолд дали са му отпуснали пенсия? Не, че ме вълнува, но за какво му е пенсия, след 110 роли в киното? Чак да има нужда от пенсия след толкова участия? Ако е така, значи има нещо сбъркано в нашето кино.

1

Анонимен

преди 12 години

Ще има за ракия бат ` Жоко!