8

финансист

преди 12 години

Добре е,че има такива бизнесмени като Цветан Василев и Корпоративна банка,които работят здраво и се рзвиват и извъм пределите на България,това е хубава новина. Дано да им върви добре бизнеса и да идват повече пари в България,а и те привличат инвеститори у нас и инвестират сериозно в българския бизнес!

7

cherna_patka

преди 12 години

това може само да ни радва, че един от най-успешните ще гради добро име на държавата ни в съседна на нас! все пак по-добре, отколкото това да е донев!

6

koko_shanel

преди 12 години

Не случайно г-н Василев е на челни позиции във Форбс. За разлика от плазмодия Огнян Донев, той цели да разширява дейността си и да развива бизнес, а и след като може, защо не? По-добре да се инвестира в такива проекти, отколкото да се продават хапове на евтинийка и да се избиват парите на наш гръб после;)

5

mihluzin

преди 12 години

за този поне съм сигурен, че няма да опетни името на българия в съседна сърбия! защото поразиите, които направи там ковачки там вероятно дълго време ще бъдат помнени от нашите съседи! дано да му се получи инвестицията, защото не е въпрос само на умения, каквито безспорно василев има!

4

twin_peaks

преди 12 години

Цецо Василев е един от най-добрите български банкери! С каквото се е захванал - всичко просперира! Така че щом може да удари рано на сръбския завод - аз само мога да му пожелая успех!

3

Анонимен

преди 12 години

Аз също съм му голям фен, като бизнесмен, обаче е крайно безскруполен и има една много типична за балканските олигарси черта-големите му сделки са се със властта или поне с нейна подкрепа.Разбира се, горното не променя факта, че е доста умен и проницателен.

2

Ирин Н

преди 12 години

И Бойко като него! С кво'т се е фанал се у ряката!

1

Ирина Н

преди 12 години

След като българите трудно оценяват ,това което имат ,нека сърбите да му се радват.Там където Цветан Василев се е заел да прави нещо ,все е излязло успешно.Успех му пожелавам и добро здраве !