14

Елица Стоянова

преди 12 години

Докога медиите ще търсят сензация и запълване на място или ефирно време с показване на всеки битов инцидент, поставяйки всички студентски блокове под един знаменател?!?!??!?! Ама каквито ни политиците, такива- медиите!

13

чарли

преди 12 години

Това новина ли е.Нищо,когато не са трима заклани двама застреляни,няколко изнасилени,това е новина.А тук един боднат с нож и голяма работа.

12

Анонимен

преди 12 години

Какви мерки, каква полиция? Нашите разглезени дечица и в петзвезден хотел да "студират", пак ще намерят начин да си избиват комплексите, самоизбивайки се... Държавата ли трябва да ги пази, след като ние не сме ги възпитали?

11

Анонимен

преди 12 години

А тези студенти, които живеят в частни квартири кой ще ги пази ? Пълна селяния - навремето немаше такива работи ...

10

Анонимен

преди 12 години

Ами да ги закрият тези общежития! Нека студентите си търсят частни квартири. Така и татю ще разбере, че е пратил детенце да се изучи, а не да си живее живота "у Софията"!

9

.

преди 12 години

Мерките са затегнати , бардаците са затворени , полицията си върши работата , патрулира яко (не спи в патрулките) , чакаме едни пари за новия "кампус" и всичко ще е перфектно, на свинче - звънче !

8

Victimized

преди 12 години

София можеше да е мн приятен град , това е град които съществува от хилядолетия , единствените европейски столици съществували в античността са София и Атина . Малоумното управление последните 50 и особено последните 20 години , превърна тази красива столица в място за събиране и доказване на най-големите комплексари . Трябва да се помисли мн сериозно по въпроса с централизацията и баланс м/у големите и по малките градове . Не съм от Сф и съжалявам , представям си на столичани какво им е !!

7

по-здрав от село

преди 12 години

...А така,жалки ***,всеки ден по поне 1 такава случка и-колкото по-малко останете ПО ЕСТЕСТВЕНИЯТ ПОДБОР ТАМ,толкова по-добре за всички ни......

6

Студентски разВРАТ

преди 12 години

Пак се изпотрепаха. ***! Лачено, дискотеки, скъпи лимузини и пиячка. Всеки размахва нещо: кой сатър... На финала ДИПЛОМА за... ВИСШИСТ. Леле! Тия са бъдещето на нацията. Ужас!

5

Миусука Мадете

преди 12 години

До Габи. Кой за какво си мисли:)))))

4

Габи

преди 12 години

Глупави хора! Вместо да опънат поотделно, а после и заедно студентката, тръгнали да се бият и то в стаята на момичето, което пък е всичко друго, но не и студентка! Ама то и момчетата май че само носят името студенти, а иначе са си прости пишлемета, дошли кой знае откъде да харчат на родителите си парите! Сега няма ли пак да тръгнете на протест с/у вечерния час, нагли недорасли мамини и татини хлапаци?! Още не изсъхнали сълзите на майката на перничанчето Марио и се явиха нови кандидати за слава... Г-да ректори, очевидно ще се наложи да плащате на полицаи да помагат на портиерите за въвеждане на ред в общежитията! Ако тези сгради въобще може да се нарекат СО, а не долнопробни пиянски и за оргии бардаци!

3

Миусука Мадете

преди 12 години

Тия са искали тройка да спретнат, но не са се разбрали кой да е отгоре...............

2

Nikolay_H

преди 12 години

Това не е студентски град... Това е покварено място, където е събрана изметта на България... От колко и въже "студенти" които идват с прасетата и бурканите от село и започна слободията... А се предполага, че там е бъдещето на България... Мерси за такова бъдеще..

1

Анонимен

преди 12 години

"...в студентските общежития продължават да влизат хора, които не са студенти, и то с ножове."Да влезе някой с бомба и да се свършва! Там озаптяване - няма :)