56

Какво ще кажете за..

преди 12 години

А какво ще кажете за следната (напълно реална) исторя: родителите на момче се развеждат; отглежда го само бащата (майката го напуска защото е гей/би, дете оставя с него). Бащата поддържа към 10 години връзка с друг мъж в последствие, верно, не живеят заедно, но си гостуват, прочее. Детето (сега вече мъж на 23 години) е хетеро; има си и приятелка от нпколко години. Знае какъв е баща му. Не, не го е виждал да прави се*с с гаджето си. Не, не е изпитвал нужда да е с мъж. Със сескуалността се раждаш.

55

the Lord

преди 12 години

пълни ***, нравствената *** на обществото вече диктува начина на мислене...време е за restart

54

:)

преди 12 години

така, значи да си дойдем на думата, тези дечица Ако се окажат хетеросексулани , как ли ще се почувстват когато разберат в какви темни дупки си ги завират бащите им ( или майките ?!?!)хомосексуализма е доказано че Е психично заболяване, НЕ се раждаш с него, както искат да изкарат защитниците на тези объркани същества :)

53

Анонимен

преди 12 години

Каква идилия.Къде е мястото в картинката на жената износила тези дечица.Не изпитва ли майчински чувства.Или огромната сума я е кастрирала откъм подобни емоции.Може би в бъдеще това ще е най-печелившата професия.Жената ща служи за разплод и ще ощастливява семейството гейове.Какво светло бъдеще си чертаем.

52

Az

преди 12 години

Abe ako sudq po pliysovete koito sa dadeni na nakoi komentari,baq pedali vlizat mai v toq sait.

51

ева

преди 12 години

Имам син. С баща му сме разговаряли за бъдещата сексуална ориентация на детето и той е категорично против хомосексуализма. Само че това не зависи нито от него, нито от мен и природата си е природа. Правени са изследвания - хомосексуализма не е болест, не може да се придобие - човек се ражда с него и на определен етап от живота си го осъзнава. Това е реалността. Колкото и да ми е неприятно, все пак е важно човек да е щастлив и да не се изпада в крайности.

50

Кики

преди 12 години

Най-новата клетка на обществото - ХОМОклетка! Честито на печалившите!

49

Анонимен

преди 12 години

Елементарните хора,които наричат мислещите хора "изостанали",явно не могат да отчетат естествения ход на живота.А именно:1.Любов между мъж и жена=дете!2.Любов между мъж и мъж=никакъв шанс за дете,по-скоро за оплетени черва.Мили толерасти,не се опитвайте да надхвърлите възможностите на природата,това няма как да стане.По-скоро може да се случи обратното!

48

Провиденеца

преди 12 години

Свиквайте хора! При жени ялови анорексички, озлобяли от глад и мъже с меки китки, въздигнати на пиадестал, много скоро българското семейство ще изглежда като снимчицата горе! Майките ще са мъже, а децата ще са предимно от онези подомовете, щото българките от анорексия и кисти по яйчниците от ослабващи лекарства, няма да могат да раждат! Ха честито за новия вид "клетка на обществото" - семейство!

47

Анонимен

преди 12 години

Хетеросексуална двойка се държи за ръцете и целува на улицата - нищо ненормално и неморално.Хомосексуална двойка се държи за ръцете и целува на улицата - афиширане, парадиране, трън в очите на обществото.Хетеросексуална двойка се снима с децата си - нищо ненормално и неморално.Хомосексуална двойка се снима с децата си - афиширане, парадиране, трън в очите на обществото.... Доста лицемерно а?

46

до 69

преди 12 години

И как може хем да си обратен и да се афишираш и хем да не пречиш на другите? Знаеш ли колко деца ще видят това списание и в мозъчетата им ще бъде посято зрънцето, че това което виждат е нормално! А то не е нормално! Ти искаш ли твоя син да *** моркова на някой свой партньор?... Да пази Господ!

45

дт

преди 12 години

72 се отнася за 67Промениха номерацията-съжалявам...

44

дт

преди 12 години

до 69 МериНе искам да те обиждам,но изобщо не блестиш с интелект,момиче...Никой от пишещите тук няма нищо против обратните-това е Природа и ние не можем да я съдим.Обратни винаги е имало,но никога не са афиширали така нагло и брутално природната си аномалия както го правят сега според "демократичните" принципи... Подобни хора не могат да възпитат поколение с правилна сексуална ориентация и се превръщат в инкубатор за объркани деца с обратна нагласа.Дано нещо си разбрала!

43

Анонимен

преди 12 години

Колко ли ще са "щастливи" и "не психично обременени индивиди" като видят двамата си бащи огъзени. Природата не търпи такова поведение.

42

Анонимен

преди 12 години

Най-важното е децата да имат избор - да изберат какви искат да са, а тези близнаци нямат избор. Те вече са различни от раждането си.

41

Анонимен

преди 12 години

много красиви деца има и най-важното - щастливи ... може да си гей, важното е да не пречиш на другите . а пък колко деца има в нормални семейства които са нещастни и живеят зле

40

merry

преди 12 години

На всички пишещи и мислейки против хомосексуалистите мога само да кажа - и вие имате /или ще имате/ деца - няма да ви пожелавам да са хомосексуални, а само ще ви помоля да размислите над въпроса - какво би било важно за вас - децата ви да са щастливи без значение с кого си лягат или да са психично обременени индивиди, не можейки да споделят с вас?

39

Кемъни

преди 12 години

@65: Това не е "клюкарска статия", а официален материал на Американската асоциация по психология. Тъпотията трябва да се инкриминира.

38

Анонимен

преди 12 години

Liberal Mind,ti si tolkova liberal,kolkoto az sum pianist.Samo plestish glupüosti.

37

и пак ще кажа....

преди 12 години

хубавите мъже или са женени или гейове:(