54

Гневен

преди 12 години

"Зимата у нас била най-суровата от 60 години" - заглавие в днес.бг от 23 март 2012/14:03.На някой студено ли му беше с парно, а с климатиците какво стана? При това просто си беше дълго време студено, а не много студено /минус 25 минус 30 градуса или повече/ за няколко дни, когато климатиците спират да работят.

53

аз до 61

преди 12 години

и понеже ме нарече ***, ще ти кажа просто, че си *** ... искаш топло за сметка на други !

52

аз до 61

преди 12 години

*** е на баща ти сина ...имам 2 спални . Хола ми е 100кв заедно с кухня. Отоплявам го с 2 климатика. Спалнята я отоплявам за малко вечер преди да си лягам.Освен това и посочи сметка за парно 130лв за площ като моята и ще те почерпя. Щом спомена баби, ще ти кажа и аз следното : едно си баба знае ... това сте вие с парното ...Напротив, климатика е най-евтиния начин за отопление в момента. ПАРНОТО Е СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ.

51

Анонимен

преди 12 години

Там един *** се хвали, че топли с два климатика 180 квадрата апартамент! Топли ама един друг път - топли две стаи от колко? При 180 квадрата апартамент би трябвало да има 4-5 спални, хол и кухня. Е, то така и баба може - топлиш само хола примерно и спиш в него и после се хвалиш как с два климатика се арзхождаш по без ***. С парно тези две стаи щеше да ги топлиш не за 260 лева, а най-много за 130 лева. Климатикът е доста скъпо удововолствие.

50

Факт

преди 12 години

Много отдавна държавата не дотира Топлофикациите и хората, които са с парно си плащат за парното и не живеят на гърба на българския данъкоплатец, както твърдят някои дето изобщо не разбират за какво става въпрос, но пишат ли пишат.

49

Анонимен

преди 12 години

Aми държавата явно има изгода от топлофикация. Стадото плаща пасивите,държавата и бандитите от дружеството лапат активите. Просто! Тоя народ докато си държи главата между краката ,така ще е . Представям си,ако гърците бяха на наше място.

48

1

преди 12 години

аве уйови глави, коя сметка ми плащате, тази дето никога не съм я консумирал, но са ми я надписали тройно ли...и за която нема не искам- нема отказване докато си жив

47

аз

преди 12 години

Парното беше оферта по време на комунизма. Всички факти говорят, че е неизгодно в момента, като за пример давам ПОРЕДНИЯ риск от фалит на топлофикация, както и ПОРЕДНАТА помощ от държавата, която НИЕ всички плащаме. На запад парното се счита за лукс и цената му е луксозна. Топли добре, но е икономически НЕИЗГОДНО държавата/данъкоплатците да плащат, за да може харантутниците да си цокат евтино топло, което пак казвам ПЛАЩАТ ВСИЧКИ !

46

аз

преди 12 години

до парно ползвателитеКак Ви харесва ВСЕКИ един данъкоплатец да Ви плаща част от сметките за парно, а ?

45

az do 54

преди 12 години

аз от 15г само с климатик се отоплявам . Сега, през февруари когато беше най-студено платих сметка 260лв за 180кв.м. апартамент, като 2 от 4те климатика НЕ спираха да работят през цялото време, а другите 2 само вечер. През това време навън беше -15, а аз се разхождах по шорти. Апартамента ми е нов и външен почти изцяло. Апартаментите под и над мен са необитаеми, съответно неотопляеми. Крайно време е да ви стане явно, че централното парно е лукс, както назапад

44

До номер 47

преди 12 години

Гошо Пернишкия, ти климатик виждал ли си? Отоплявал ли си се с климатик та глаголиш като истина от последна инстанция? Имам двама колеги, които се нанесоха в нови жилища с климатици и като не можаха да вдигнат пвоече от 8 градуса в студовете януари-февруари, се изнесоха при родители с парно. Климатикът може да стопли само ако в блока има парно или навън е сравнително топло, иначе духаш супата. При това стопляш само част от жилището, а не цялото, както е с парно.

43

Борисов

преди 12 години

Само вижте кой са топ новните на посрания сайт и ще разберете кой и как плаща! Важните за хората неща са сложени надолу а най-горе е ТОП новината за *** Рики Мартин! Потрес!

42

Анонимен

преди 12 години

Не знам вие как сте, но аз си пускам нощем парното и не искам да го спират, а и то през деня автоматично се спира и не работи, така че не плащам на вятъра.

41

Истината

преди 12 години

Разни смешковци се бият в гърдите и твърдят, че не ползвали парно, а плащали за него. Абе льольо, за да не ползваш наистина парното трябва да живееш в блок без парно. Що стоиш в блока с парно и плащаш без да ползваш? Стоиш защото го ползваш, ама не искаш да си плащаш. Никой не може да ме убеди, че живеел в блок с парно, но не ползвал. Такова животно нема, както е казал шопа виждайки жирафа.

40

Факт

преди 12 години

*** е, че от многото хитреци на дребно дето си мислят, че са хванали господ за оная работа, Топлофикациите наистина ще фалират и ще трябва да плащаме повече за да ни е по-студено и по-неудобно. Парното е най-евтиното отопление, но не - дайте да фалират тия наглеци, за да плащаме повече за по-студено.

39

наблюдател

преди 12 години

Спиране на парното само когато средната темперетура удари 35 градуса, защото при толкова ще излезе, че абонатите доставят топлоенергия на монополиста :)))

38

ха-ха-ха

преди 12 години

Още не знам как милата Топлофикация не е въвела и такса подгряване, защото лятото от високите темперетури в апартаментите се загряват тръбите на парното, а това води до по-голяма корозия :))).

37

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Спокойно, идва фалит на Топлофикация, въпреки здравата подкрепа от държавата! Това е монопол в чист вид и толериран от дръжавата. Само ще попитам, защо в квартали с ТЕЦ няма изградени системи за ГАЗ? Някой сеща ли се? Има ли избор? Да има, цели входове се отказват от ТЕЦ и минават на климатици. Сега се чудят как да ги забранят, но не може! Масов бойкот и фалит за ***!

36

micki

преди 12 години

do ONBASHIATA, slushai *** da se izparqvash ot saita i 2-ri put takiva izkazvania da nepravish DOLNA UTREPKA.

35

тъп и прост

преди 12 години

Едно не мога да разбера-аз самият нямам ТЕЦ но чувам от колегите нещо доста парадоксално -изключили са парното напълно но пък плащали за тръбите дето им минават през стайте-е това не е ли абсурд,би трябвало топлофикация да им плаща щото тези тръби минават през частна собственост...а когато ползваш чужда собственост трябва да си плащаш-ПЪЛЕН АБСУРД Е ТОВА !!!!