37

Анонимен

преди 12 години

Веско, Кардашан, Бийбър ....днес ударихме джакпота

36

Кучешко далаче

преди 12 години

Доста плоско не мислиш ли? Или ти си от онези 3-5 % от българите дето се облагодетелствахте на гърба на другите и сега си свиркаш, а далаверата си върви?

35

пас

преди 12 години

Не знам коя е Цола , но потния и цвък са много отвратителни, направо ГНУС.

34

Гошко

преди 12 години

Поставен е нов рекорд по хвърляне на диск. Според запознати, дискът бил с песни на Веселин Маринов.

33

Цoла Драгойчева

преди 12 години

До Кучешко далаче (34)Прав сте, другарю! Но защо не се изправите тук с името и постиженията си пред партията и ВОСР, за да видим какви са вашите заслуги? Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!

32

e

преди 12 години

И тебе ли Дянков те храни жена ти ? Защото и мен.А-а-а-а,нека го е яд Цветанов ,че майка му не го храни,а само му купува апартаменти ,та и Бойко ,че неговата го е учила да сади само картофи !А сега нещо друго и сериозно.Ще дойде време,когато ти Дянков няма да си нужен и на Световната банка вече,нито US-Департамента от *** като Борисов и Цветанов,чрез които по този начин бойко,тират Руската и Европейската икономика.

31

Кучешко далаче

преди 12 години

Честно, гледам снимката и не мога да си представя, как може единия от тия двамата да е някакъв такъв "велик и обичан" певец от всички, а другия да е министър на вътрешните работи. Наистина!!! Не ми го побира главата докъде я докарахме.

30

Анонимен

преди 12 години

Леле, тука само ценители, слушащи Бах и Бетовен... Ще я бъде тая държава, та ще и пребъде!

29

Анонимен

преди 12 години

Това да не те иска собствения ти народ вече на власт и да се правиш на пет за четири, значи само едно, някой от много високо ги покровителства и не ги интересува мнението на раята.

28

Анонимен

преди 12 години

Цяла България ги подиграва, само те не се усетихо още...

27

още един виц

преди 12 години

Веско Маронов ще прави концерт в памет на загиналите.......от последния концерт на Веско Маринов

26

Анонимен

преди 12 години

АЗИС-ПРЕЗИДЕНТ,СОФИ МАРИНОВА-ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ.ГОТОВ СЪМ ДА ПОДКРЕПЯ НА ИЗБОРИТЕТОЗИ ЕКИП.кИРИЛ рАШКОВ МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ.

25

Анонимен

преди 12 години

Е как?? Такова разочарование??? Аз толкова се надявах на нови химни - можеше сега и за здравната каса да спретне един! Искаше ми е и клип с Цецка от едната страна и Фидоска от другата (може и едната да му танцува в скута, ама може да го сплескат). Не бива този талант да се губи нахалост.

24

:)

преди 12 години

Едно време МВР шефчето се залюби с Нона Йотова и караше милиционерите да и ходят на концертите. Сега май е същото :)

23

X6

преди 12 години

Като слушам песните на Веско ме хваща разтройствои така ми олеква на червата!

22

Част Втора

преди 12 години

Веселин Маринов и Лили Иванова си говорят.-Как е ? попитала каката на дядо мраз-Издадох нов диск отговорил мазния веско- И? Продаде ли нещо ?-Да. Колата и апартаментаИма 100 крака с 10 зъба-Що е то?-Концерт на Веселин Маринов

21

Вицове

преди 12 години

Каква е приликата между мастурбацията и ворчеството на Веско Маринов?- И двете носят удоволствие само а изпълнителяВеселин Маринов зарадва свойте почитатели с новия си албум. Дискът не се отваря и не се чете.Лилипут среща Веско Маринов:- Веско, приятелю, израснах с твоите песни!Веско Маринов се хвали на свой приятел:- Вчера се върнах от Сомалия. Направих благотворителен концерт в помощ на децата там!- Браво, Браво! Нека видят, че има и по-страшно от глада

20

TTT

преди 12 години

Не съм убеден , че е добър човек В.Маринов - познавам го от близо 30 години - когато живееше още под наем в Захарна фабрика вапартамент бъдещата му жена - Мара манекенката. Още тогава не беше читав и чистоплътен - времето до сега показва само това!!!

19

Анонимен

преди 12 години

ABE TIQ NAISTENA SI PRIEMATA NA SERIOZNO MALEEEEEEEE KAK SHTE VI IZRITAME NA SLEDVASHTITE IZBORI 4E SVQT SHTE VI SE ZAVIEEE ZAEDNO S ONOVA PRASE FIDOSOVA OPA TQ E E PRASE A NOSORIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

18

Веслин Маринов

преди 12 години

Крадеца Цветан Цветанов да връща откраднатите пари и осемте апартамента на държавата.Както скъсахме връзката на БКП с държавата,това ще направим и с партията ГРОБ И НЕЙНИТЕУПРАВЛЕНСКИ МУТРИ.НЕ СЛЕД ДЪЛГО МАЛКО ХОРА ЩЕ СИ СПОМНЯТ ЗА ТЯХ.МЯСТОТО ИМ ЕВ ЗАТВОРА И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ ТЪПКАНО.