10

Анонимен

преди 12 години

--В квартала, в който се намира блокът на Мерах, са спрени токът, газът и водата. Така полицаите са изолирали Мерах от външния свят, лишавайки го от възможността да следи ситуацията в интернет или по телевизията. Ако така си мислят ,означава ,че френските ченгета са по *** и от нашичките .Което не е лъжа баба си можеш да изолираш от овцете по този начин Мобилен интернет с комп на батерии и ТВ на батерии с няколко мобилни телефона и сателитен такъв и Ще си лафи с целия свят .че може и живо предаване да направи

9

Mohammed

преди 12 години

Merah veche go niama na tozi sviat. Niama kak da go zaloviat zhiv.

8

Патриот

преди 12 години

Помнете ми думата тоя ще го убият при всички положения ,няма да му позволят да застане да свидетелства,това е операция "фалшив флаг " на френските служби !

7

Анонимен

преди 12 години

жив да го хванат мамицата му, руснаците и американците направо убиват, ама французите май са най хитри. Трябва да има време да съжали за убийствата ако е виновен, много времемного да съжали

6

Анонимен

преди 12 години

Това е лицето на мултикултуризма! Европа си навря бомба с часовников механизъм в ***, но така е като европейците от мързел, егоизъм и нарцисизъм отказаха да се размножават. След 20-30 този Мерах ще бъде реабилитиран и обявен за мъченик от халифа на Френската ислямска република.

5

Петьо-Евреи

преди 12 години

Обикновен мързелив ***!!! всички мюсюлмани разделят неговите разбирания защото ако не ги разделят то тогава няма да са мюсюлмани просто у некой от тях им стига смелост да говорят открито и да убиват а у други не!! няма и не може да има мирни мюсюлмани които да живеят траино във мир заедно със не мюсюлмани за това говорят фактите де!! и това говори корана и тяхният "пророк" мохамед!!

4

shapka

преди 12 години

HAHA..klipa Studio X :)

3

Анонимен

преди 12 години

НЕВИНЕН!!!!!!!

2

Ivan Grozni

преди 12 години

Тая история съшита с бели конци... жива диверсия... жалко за убитите хора...

1

Патриот

преди 12 години

!!!!????