70

Анонимен

преди 12 години

Ако машината е руска, това не е дупка, а технологичен отвор.

69

Анонимен

преди 12 години

На запад плюенето по източно-европейците е практика, която няма да спре никога.Западняците се смятат за велики, а източно-европеецеца за тях е някакъв човек второ качество.Западният имидж се лъска до блясък.Всъщнос студения, нагъл, безчувствен, груб и недодялан запад - това са варварите, които са разбили величието на западната Римска империя.

68

след бутилка водка!

преди 12 години

За Матушка за Родино!И без крила ще излети самолета!

67

Анонимен

преди 12 години

Руснаците са като нас - разбират от всичко.

66

do 76

преди 12 години

Ми точно пилот който лети с дупка в крилото с нищо не е по различен от пиян ***.На пътниците в самолета не им трябват герои камикадзета, а нормални трезвени пилоти.

65

Анонимен

преди 12 години

Това, че пилотите са си пияни *** както и много българи си е неоспорим факт. А това, че някой някога е летял при лоши условия и е можел да си го спести не е повод за гордост, а повод за съжаление.

64

До 67-мия

преди 12 години

67-ия, МОЛЯ те, никога не пиши повече "пияни ***"! Дразня се...Това не е хубаво за мен, може да стане зле и за теб...Руските пилоти са най-добрите, но и най-безрасъдните пилоти в света. Доста съм летял с "Аэрофлот" и мога да преценя как са в гражданската авиация. Веднаж, когато Враждебна беше в ужасна мъгла и ни държаха 12 часа, единственият самолет, който излетя, беше Ил-62 на Iraqi Air Forces познай с какъв екипаж. Всъщност, мат'ряла с такова заглавие е сложен само, за да разлае псетата..

63

До пилота 73

преди 12 години

Не оспорваме летателните качества и опитността на руските пилоти. Но Вие като техен колега как можете да кажете, че щом са преценили, че няма проблем, значи е нямало? Това е Боинг 737, предполага се, че и най-малката подробност в конструкцията му е обмислена докрай. Ако можеха да летят с увредени крила, тогава за какво им са цели?

62

rusnak

преди 12 години

А новината е съвсем друга, и тя се крие в наблюдателността на руснака, който е видял липсата на капака! Тъпите хамериканци, както и други ЕU охльови, нито щяха да видят, камо ли да разберат, че нещо не е наред..

61

Камен Симов

преди 12 години

Първо - колега съм на оплюваните - т.е. - пилот. Както пътниците , така и повечето пишещи обяснимо се притесняват от летенето. След като пилотите са преценили, че няма проблем - значи няма. В случая и двете страни са достигнали крайности , което не ги оправдава. А за руските пилоти - това са хора които летят на машини , за които не сте и чували при екстремни условия , наистина са способни на чудесии. Да сте чували за рекорда на Ал.Федотов - 37 000 м височина със самолет Е-266?!?...

60

Анонимен

преди 12 години

ОК, отлични пилоти са, справят се с всякакви обстоятелства, но тук става въпрос за нещо съвсем друго! За уважение към пътниците и към живота на хората въобще. Който ги познава добре, знае, че са уникални: колкото са лирични и сантиментални, толкова могат да бъдат безразлични и жестоки.

59

Кво стана?

преди 12 години

Времето беше идеално, стюардесите бяха мили, бях седнал до прозореца, започнахме да рулираме, излязохме на пистата, ускорихме и миг преди да се отлепиме от земята, забелязах, че самолета го няма...

58

do 53

преди 12 години

а при демокрацията много струва човешкия живот? ... кучетата си лаят кервана си върви ... при комунизма хората умират заради политическите си възгледи, при демокрацията от глад .... това ли може да измисли съществото което ума разум? Разумът не е даден на човека да констатира че живее неразумно, а за да живее разумно.

57

Очевидец

преди 12 години

За руските пилоти мога да говоря много, работя на летище. Истината е , че летенето им е като вроден инстинкт - наистина са добри. Виждал съм с очите си как стюардесите на екипажа буквално натъпкват пияните пилоти в самолета , а самолета излита като всеки път - без проблеми. После ги питах - как става това - ами нахлузвали им кислородните маски за 15-20 минути да се освестят , излитат , набират височина , хващат курса - после на автопилот и сън. Не се е чуло после да е станала някаква беля

56

Ники Ст.

преди 12 години

Летял съм по вътрешни линии на Аерофлот преди 30 г. с Ил-18. Метеоусловия - ужасни - при които тука затварят летищата. Бяхме изтръпнали, самолета подскачаше като лодка в бурно море. Кацнахме въпреки всичко на Внуково-1 , а пилотите - "Все нормально!" - Наистина те с каквато техника и при каквито условия летят малцина биха се справили.....

55

Анонимен

преди 12 години

Номер едно в света според кого ?!?! Според чугунените тикви заради които сме толкова назад ?!?1 според руските пияни *** ?!?! или според международни организации !?!?! или според вестник Дума ?!?!То едно е да летиш във война сам в самолета едно е да возиш хора в мирно време.

54

4444

преди 12 години

е ,ний по времето на втората световна война летяхме без едно крило ,тия сега някаква си дупка.и жените имат много дупки ама.....

53

Командирован

преди 12 години

Преди години летях от Киев до Одеса със самолет. На летището в Киев, след като спуснаха стълбата, всички пътници се втурнаха и блъскайки се се качиха в самолета. Накрая останахме само аз и един французин и не можехме да се начудим защо е тази блъсканица, нали имаме билети за този полет? Разбрахме горе в самолета - нямаше свободни места за нас и още няколко души! Пътувахме седнали на някакви импровизирани седалки.

52

Анонимен

преди 12 години

Не може да бъде, няма нищо за Ким Кардашиян. Що така, свърши ѝ абонамента ли?

51

антибългаромангал

преди 12 години

анадолски *** не спират да плюят по руснаците ,ама само до там стигат !защо не идат в Русия да расправят тия да видят какъв бой ще ядат ,че руснака е луд такива азиатски обиди не търпи ))