29

Анонимен

преди 12 години

hmmm iПечка

28

mhm

преди 12 години

"Заради по-мощния графичен процесор и новия, по-детайлен екран, таблетът достига до 47 градуса температура на корпуса, съобщава технологичният блог Gizmodo, позовавайки се на тестовете на CustomerReports."

27

thaddeus

преди 12 години

GL натоварва?!? WOW това тестче не товари нищо, пада достига до 47 градуса при гледане HD филми и играене на игри. Принципно тази температура не е проблем за ядрата, но не е особено полезна за дисплея.Решение има, пуска се пач, който да намали честотата и напреженията на ядрата и всичко си влиза в нормите.

26

123

преди 12 години

Ей сега Apple пастора НаблюдателЕЕ ще си обясни как всички бъркате. Проблема, е че човек не отчита правилно температурата на новата тенекийка на Apppe ;-) Но както се казва: "Луда на шарено се радва" :-)))))

25

до 24

преди 12 години

iPad e вид котлон

24

До Apple_FanBoy

преди 12 години

Не си съвсем прав. 52% от компонентите му са на Самсунг. Аз съм възхитен от 10.1 на корейците, все пак поне 100% е оригинален, а и за греене дума да не става.

23

Анонимен

преди 12 години

Истина е ,че грее! Снощи си сложих изпраните чорапи върху него и за час и половина бяха сухи !Тия са го измислили много яко ... Многофункционален !

22

Анонимен

преди 12 години

Въпрос :Какво е това iPad ? Лаптоп ли е ? Телефон ли е ? Смaрт фон ли е ? за какво служи ?

21

Жоро-бг

преди 12 години

Хахаха нищо им няма на зомбитата, то нали и на iPhone му се губеше обхвата и им подарига по една силинова гривничка да си сложат на телефона, сега пак ще им подарят една пластмаса за 0.01$ и офцете ще са доволни.....

20

Apple_FanBoy

преди 12 години

За смеещите се тук , мога да кажа само:- Да! Аз ще си купя новия модел.Апле стават все по-добри ! Замислям се , плащах на толпфикация през изминалия сезон средно по 140 лева на месец. С това устройство мога спокоино да разкача радиаторите за следващата зима... ако направят подобрение да пече още повече ще е още по-хубаво! С новия дисплей мога да си правя и солариум през зимата- хем топлина си имам хем и светлина !Ха, сега да ви видя как мръзнете с вашите самсунзи,ХТЦ-та през идната зима!!

19

Анонимен

преди 12 години

Веданага да се включи НападателЕЕ с обиграните си софстки номера - залива с купища въпроси, на които той самия не знае отговора и се прави на особено важен и сведущ по всички въпроси.

18

до 10

преди 12 години

Хахахахахаххахахха, iCook е добро! Apple са създали високотехнологичен котлон, който струва маса пари.

17

Апис

преди 12 години

Марш бързо по магазините за вентилатори. Следващите iнещо ще се нуждаят от водно охлаждане хахахаха

16

Темерут

преди 12 години

Ако при натоварване се загрява до 33 градуса целзий, то този таблет е направо хладен, предвид спецификациите му!

15

АС

преди 12 години

Това не е никакъв проблем! От Епъл веднага ще предложат подходящи термоустойчиви ръкавици на промоция само за 99$, с които таблета ще може да се ползва!

14

Изобретател

преди 12 години

Мисля да си взема едно такова ай-нещо и да си го ползвам като електрическа "ай" възглавничка. Ще е много шик да си грея костите с него вечер. Вива Епъл, вива ай-пад :))))))))))))))

13

Анонимен

преди 12 години

Не сте разбрали това е 2в1 скара и таблетка:) като огладнееш от сърфиране в нета, можеш да си изпечеш кебапчета:))

12

Анонимен

преди 12 години

Това обяснява някои неща. На наблюдателя просто му е прегрял мозъка от многото употреба на айсиктир джаджи.

11

Анти-Секта

преди 12 години

Ами така е братя iСектанти... Естествено, че ще грее. На каква честота работи процесора?Винаги съм се чудел как се охлаждат тези процесори.Само не мога да разбера какво общо има удъженият живот на батерията с греенето. За да държи по-дълго тя процесорът трябва да консумира по-малко енергия, което предполага и по-ниска работна температура.

10

Анонимен

преди 12 години

I-cook?