17

dingo

преди 12 години

eiiiiiii, momiche mnogo si zle, vizij na alkoholichka

16

Smurf

преди 12 години

Значи Батко -братко е кофти а то трябвало да е баджанак - сестра -балдъза така по може

15

Анонимен

преди 12 години

По принцип се забавлявам и одобрявам"плюенето"по политически фигури,защото всички виждаме какъв е резултата от работата им.С две думи-пълно безобразие.Сигурен съм обаче,че сред тах има хора с кауза(дори и 0,1% да са те)и също мисля,че този % ще се увеличава все повече с времето.Само че благодарение на тази статия и на това,че лично познавам докторката,която между другото е доста интелигентна, образована и по мое мнение честна,разбирам че повечето плюещи българи са неинформирани и много озлобени.

14

Smurf

преди 12 години

Ама и тя учила в СССР бе , каква стана тя бе дясната народна партия не може да намери кадър извън кръга ВИФ ВИПОНД или нейде из необятната сАвеЦка страна.

13

дядо

преди 12 години

това за балдъзата верно ли еда неби да не е истинамалии ако е наистина балдъза много кофтиама кво им пука бе тоя скапан народслед време и министерските пенсии ще им плащанека да има за всичката родаония активните борци с по 100 - 200 лева пенсиянаправо са си били живи за оплакванее те това са активни борцияко се борятония бяха затворили границитетези пък се чудят как да го изгонят народамого алчни бененаситни гьонсуратиама и народа той пък един - харисва мущо сте ревнали бре

12

Анонимен

преди 12 години

Абе на тая дедо и е бил як ритнитопковец.Хайде мама да риткаш,хайде мама да риткаши накрая ........Да ритко.Къв *** е бил........Очаквам ГРОБ да изкарат и некой Футболеров......ЗДРАВЕЙТЕ СМЕШНИЦИ!

11

Анонимен

преди 12 години

Kutev iskal zdravnata kasa,no Borisov otkazal.

10

БоСимеонов

преди 12 години

Тази Таритаткова я слушам откак се оправдаваше за прехвърлянето на пари от здравната каса в националния бюджет. Определено за тази жена може да се каже ********.

9

Анонимен

преди 12 години

"Трайков е заявил пред народните представители, че е с добри впечатления от работата си с тях"След като рева и се тръшка, идва ред и на подмазването!Боже, Боже, какви политици имаме само, каква ***.

8

Анонимен

преди 12 години

Това Калинка ли е или е ЗЕНИТЧИК (с две високо навирени зенитни оръдия)?

7

Анонимен

преди 12 години

Ауууу-Валенти Николов зам. министър на икономиката и енергетиката!Хайде да ни е честито-отиде коня в ряката!

6

Боко Тиквоко

преди 12 години

Скоро и Даниела ДаРИТКОва ще бъде ритната отзад. При ГЕРБ никой не оцелява на поста си повече от 6 месеца. Важно е бързо да се открадне и после да се заличат следите.

5

само питам

преди 12 години

Тая ли ,....ще е ПЪРВАТА жена -политик със ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО ,или няма да има изненада отново !?В България жените политици,.........или ще е стара мома ,или се е развеждала 5-6 пъти ,или е сводница или свободна ........и всички тези ---коват ЗАКОНИТЕ в Бг!Няма морал ,няма правила ,няма и политици-държавници!

4

Анонимен

преди 12 години

Абе поне да изберат някоя плейметка та поне да плакнем око...че иначе по акъл,едно към едно ша са

3

И аз

преди 12 години

Пфу и от мен!Поредната калинка и при това доста ***!

2

Анонимен

преди 12 години

Много шефове ,много комисии, много чудо. Oтбор експерти.

1

Анонимен

преди 12 години

за какво изобщо избират,та то мандат не им остана...