70

от 88

преди 12 години

И последно да добавя :) - След 50 години ако още има хора,жените ще търсят основно образовани мъже,защото те ще са най-богатите.Необразованите мъже ще трябва да се конкурират по физически качества с РОБоти,което просто ги обрича на бедност следователно и на липса на поколение или най-малкото на ограничен шанс за поколение т.е. най-харесваните ще са "професорчетата" с очила хахах.Жените обаче ще са си все така хубави :)))

69

от 79

преди 12 години

Абе ти приличай на излязъл от кофата за *** пък да видим, коя уважаваща се жена би се хванала с теб заради парите ти. Хайде стига с тия комплекси и с тия тъпизми, как жените гледали само парите. Да, с някоя *** от село, която като я черпиш едно кафе ще ти припадне е възможно и да стане - но уважаваща се жена, никога не би се унижила да има нещо общо с неподдържан и нечистоплътен мъж само заради парите му.

68

от 87

преди 12 години

Ако живеехме примерно още в каменната ера,тогава основното,което щяха да търсят жените у мъжете щеше да е може би мускули,с които да ги защитават,способности да се набавя храна(примерно да може да убие заек с камък хаха) и т.н.Тогава едва ли щеше да има мъже с бирени шкембета,които да са успели да си намерят жена.Между другото през средновековието са се харесвали дебели жени,защото се е смятало,че те са по здрави и ще родят по-здрави и повече деца.

67

до 79

преди 12 години

Мъже има всякакви-дебели,слаби,мускулести,клющави,умни,глупави и т.н.Проблема е,че жените по начало мислят за предоставяне на добри условия на живот за децата си(дори и да нямат още),а в днешно време това се постига само с пари т.е. който мъж има пари,значи отговаря на изискванията,защото може да подсигури поколението.Дори и когато става въпрос само за флирт,подсъзнателно жената търси подходящия/платежоспособния партньор.Затова основната цел на мъжете е да са подходящи/платежоспособни партноьри

66

от 79

преди 12 години

Комплексарчета такива - баш тия с парите не приличат на съсухрени животни. Да ви кажа аз пък - дори на години да са, личи си че се поддържат. Факта, който показва че не ме вълнуват парите, но не можеш да приличаш на *** и да чакаш красавица, която или спи с богаташ или е богаташка щерка. Е такава жена, с такъв *** няма как да се хване господа. Същото е и с жените, да не ме изкарате сексистка. Иначе за да се срешеш и да се изкъпеш не се изискват кой знае какви усилия или не мислите така?

65

Анонимен

преди 12 години

79, просто на такива мъже си попаднала. Търси по-добре...А ето и моите критерии за жената: важното е да ме обича, пък... нищо че е богата. :)Тук за външен вид и дума не става.

64

до 79

преди 12 години

единствено и само заради портмонетата им, сестро, търпите дъртите грозни шкембьовци

63

Анонимен

преди 12 години

Именно. Никой не ме задължава. Но е факт, че повечето мъже считат за нормално да изискват от външният вид на жената, но това че те са некъпани и небръснати е без значение. Говоря за т.н. "истински" мъже, не ония метро-хомо дето не можеш ги разбра мъже ли са, жени ли са. Там вече става страшно - може и основно за гримове да си говорите като се видите. Не можеш само да изискваш без да даваш - факт. Няма перфектни хора, ако ти си перфектен тогава търси перфектната.

62

Мето

преди 12 години

До 81: Струва ми се, че имаш проблем с мъжете. Както вече писах по-долу, нищо не те задължава да излизаш с клошари или да се съобразяваш с това какво те искат от теб. Ти явно, обаче, не си на това мнение и хем си падаш по клошари, хем искаш да не изглеждат като клошари. Парадокс...

61

от 79 до Мето

преди 12 години

Аз не си отглеждам нищо - просто констатирам фактите какви са. Не можеш ти да приличаш на изпаднал клошар, но да си с големите изисквания спрямо жената, с която излизаш. И поради що?! Защото имаш нещо между краката? Не съм съгласна изобщо.

60

Мето

преди 12 години

До 79: Ами аз лично не знам да има закон, който да те задължава да правиш всичко това, което си изброила. Това, че ти чувстваш вътрешна нужда си е твой личен проблем, а не на мъжете. И един съвет, ако вкъщи си отглеждаш *** - 100 кг., занемарена и вмирисана, значи това ти и призванието - свиневъд, с други думи, няма нужда да си правиш маникюр, а да си купиш *** и лопата за риене на екскременти.

59

Анонимен

преди 12 години

Аз не разбирам защо жената трябва да изглежда като манекенка а мъжа да прилича на разплута *** с бирено шкембе?! Само това не го разбирам - ако жената не изглежда по определен начин, то тя не става - за *** е. Но това е простимо за мъжа. И защо аз трябва да се старая да впечатля една *** тежаща 100 кг., занемарена и вмирисана? Защо на мъжете е простено да приличат на животни, но е недопустимо за една жена да ходи без маникюр? Някой да ми обясни - за мен и двете неща са еднакво неприятни.

58

Анонимен

преди 12 години

Манекен не трябва да бъде идеал за красота.Неговото професионално задължение е да бъде движеща се закачалка,демонстрираща модни дрехи.Една съблазнителна фигура разсейва и се губи смисъла на демонстрацията.При едно възбуждащо тяло,кой ти гледа дрехата,която е сътворил модния дизайнер

57

Дон Кольо

преди 12 години

Тая на снимката е *** урода. Жалко, че така се изкривява представата за красива жена и превръщат хубавите жени в скелетоподобни ***.

56

шашко

преди 12 години

Много елементарно е възприемането на себеподобните по килограми.Дори е глупаво.Интелекта ,ерудицията ,знанията нямат почти нищо с визията.По този повод до 69 :Господине,не мисля,че едно посредствено,цинично момиче ще ви задържи дълго време,пък било то и красиво.Важно е когато говорите отсрещния да ви разбира ,пък било то и с 10 кгр.над идеалното си тегло.

55

do мразя да мразя

преди 12 години

Ей такива помийни ями като тебе докарват болести при децата и момичетата. Айде да те видим как ще ревеш като хималайска мечка, като някой ден, я на тебе , я на някой твой близък не му подадат ръка, щото е пълен.. Понеже обикновено на мухльовци като тебе така им се случва в живота. Гний някъде, жалък ***, не да не ти се подаде ръка- ти не залсужаваш и *** да си метне някой на тебе!

54

Анонимен

преди 12 години

Израелците знаят какво се случва с хората в концлагерите, този вид на девойката гори им напомня я на Бухенвалд, я на нещо от тоя сорт. Знаят как това влияе на здравето и живота, както каза един израелски фотограф- "разликата между размер 36 и 24 е разликата между живота и смъртта". И беше абсолютно прав. А за онези, които харесват онова отгоре, трябва да се запитат нямат ли скрете педераски или пък педофилски копнежи, и после да дават оценка на нормалните жени!

53

Анонимен

преди 12 години

Бе то хубаво, дълги крака ,но от там на сетне едното нищо!Какво да му харесаш на това!

52

Мислещ

преди 12 години

Мразя да мразя, май ти подаваш ръка само на оная си работа... :DИначе манекенката на снимката наистина е болна. Трябва да се забранят такива болни същества.Само красиви жени с форми на жени и това не значи 150 кг.

51

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

аз пък не се кефя на дебелани... соридаже не си говоря с дебелани, не им подавам ръка за здравей (преди не бях така, но си напатих хубаво и от тогава ми е обеца на ухото)