73

zont

преди 12 години

Мъка, мъка и пак мъка! Злоба и неосъзнат хомосексуализъм - съжалявам привържениците на герб! Това са хора, които живуркат. Те никога да няма да разберат какво е пълноценно да живееш.

72

Анонимен

преди 12 години

За цялата 2008г. администрацията на Министерски съвет е получила бонуси в графата допълнително материално стимулиране три пъти за Великден, за Коледа и за летните почивки, като общата раздадена сума е 722881 лева, сочи одит на Сметната палата, поръчан от Народното събрание и обхващащ периода 1 януари 2008 7 юли 2009г.Не в това е проблемът обаче, смятат експертите на Палатата. Със специална заповед на премиера Станишев на членовете на кабинета е дадена по една допълнителна брутна заплата.Тя обаче не е била отчетена като разход за ДМС, а като обикновена заплата, което е неправилно,заключават от Сметната палата.Практиката за лавирането между графите заплата и бонуси продължават и през следващата 2009г. За седемте месеца управление на Тройната коалиция през нея служителите на МС са взели общо бонуси от 166032 лева. Над 250 хиляди лева пък са раздадените награди което е с преразход от цели 36614 лева, като интересното е, че всички тези суми са заведени в графата за допълнително материално стимулиране.Валери Димитров, председател на Сметната палата, вече е изпратил писмо до главния прокурор Борис Велчев с искане да им бъде предоставена информация за образуването и хода на евентуални наказателни производства около одитите.Четири части от докладите си Сметната палата вече е внесла в Прокуратурата, като тези текстове са засекретени.Става въпрос за финансовото управление на бюджета и имуществото на кабинета от началото на 2008 г. до 31 юли 2009 г. (изброените по-горе), както и за: предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда от 2005 г. до септември 2009 г., на Агенция "Пътна инфраструктура" от 2008 г. до 30 юни 2009 г. и на процедурите по възлагане на обществените поръчки от 2007 г. до 30 юни 2009 г. и на финансовото управление на Държавен фонд "Земеделие" от 2008 г. до 30 юни 2009 г.

71

бренеке

преди 12 години

А бе ***,що ни занимаваш с вашите комунистически проблеми.Съберете се,разберете се кой колко е крал, и си го разпределете според заслугите.Първанов го е яд на теб,защото той нямаше достъп до държавната хазна и не можа да се възползва от властта.Ти само от една сделка с излъскания ИМИДЖ завъртя 1.5 милиона евро.Бъди честен.Пусни и на Първанов...

70

jack daniels

преди 12 години

Коментарите ви са интересни.Говорят за една изключително къса памет и незнание на основните цели и принципи на соца-комунизма.Да си мислиш,че БСП ще върне БГ преди 89,или ще внедрят соца като строй,е еднакво тъпо.Идеята на Маркс и Енгелс,се доказа като утопия.Какво очакваме от БСП?Идеологията,като цяло не работи..Или избираме нещото което показа на света,че може да го движи,или минаваме с Куба и Корея.Не може соц партия да ти говори за свободи,икономика,толерантност ВЪЗХОД.Аз ги слушах 25г...

69

Да, да

преди 12 години

При комунистите винаги е смърдяло, но сега размърдаха похлупака и не се трае...

68

BG

преди 12 години

MAMIZATA VI ZA ZATVORA STE VSI4KITE

67

Хан Крум

преди 12 години

Товарищ Сергей - не обръщай гръб на товарищ Параванов защото му се иска да те изненада изодзадзе. Замириса му на власт на бракониер-доносника ама ние ще му подлеем водичка и вместо на власт, ще му замирише на аки - турска *** ***.Да живей товарищ Сергей. Параванов вън от лидерството в БСП за неопределен брой години. Нека да види какъв е светът извън правителственото БМВ и да прочете за себе си малко пикантерия без да има възможност да уволнява и съсипва журналисти - мекерето му с ***.

66

canaris

преди 12 години

до 75През годините на "Демокрация" с всяко ново правителство тръгваме по нов път в резултат на което непрекъснато се въртим в кръг.

65

Анонимен

преди 12 години

дали останаха балами да вярват на тези двамата,че мислят за народа?

64

мечо пух

преди 12 години

Че Първанов си е част от герберската клика

63

Harmony

преди 12 години

Станишев да нe сте рода с Трайков

62

Анонимен

преди 12 години

Сметната палата изнесе данни за нарушения при харчовете на Тройната коалиция. За първи път докладът става публично достояние, след като информацията беше дадена на главния прокурор преди около три години. Одитът обхваща цялата 2008-а и част от 2009 година, когато на власт беше кабинетът "Станишев".Заключенията на Сметната палата са, че предишното правителство е нарушавало бюджетната дисциплина, не е отчитало приходи, а в жилищния фонд на Министерски съвет дори царял хаос.Правителството на Станишев давало държавни пари на отделни частни фирми за дълъг период от време.Що се отнася до командировките, цената на самолетните билети за една и съща дестинация били доста различни - например София-Брюксел варира от близо 500 до 3 500 лева.Договорът, сключен с австрийския лобист Петер Хохегер за изслъскване имиджа на България пред Европейския Съюз, също присъства в доклада на проверяващите.

61

До пост № 85

преди 12 години

Първанов трябва да помага на Станишев. И двамата са интелигентни, но Станишев повече. Първанов е човек от друго поколение. Премиерите трябва да са между 40 и 50 годишни и да владеят няколко езика. За да не берем срама както сега.

60

десен

преди 12 години

Не ми се вярва *** чак толкова да са ***, че да изберат Първанов.Гоце пробва да си направи партия понеже се помисли за много велик, но като видя че нищо няма да стане и се върна към майката кърмилница. Е другари комунисти ако при всичко това вие пак си изберете Гоце значи сте тотално изперкали. В момента Бойко се е наместил в десния сектор и се прави на демократ , ако Гоце поеме БСП в ляво пък ще си имаме лява болшевишка пъртия.

59

Социалист

преди 12 години

Първанов е истинския лидер на БСП

58

Анонимен

преди 12 години

виденов беше единствения свестен в тая партия ама акулите го прецакаха и сега ще гледаме хамстери, съсели, само не истински социалисти

57

Дочакал

преди 12 години

Почна се... Най-после дочаках - това е началото на края на гнусната престъпна организация БКП/БСП.

56

Анонимен

преди 12 години

Какво стана с Янаки Стоилов? Той можеше да е достоен водач на БСП, но другарите му май го държат в трета глуха?

55

yjjfy

преди 12 години

станишев е наглец но първанов е по голям наглец и интригант.

54

Аз

преди 12 години

Спасението от тези национални предатели като Пъванов,Костов,Боко,Доган и прочее ***, се нарича АТАКА