148

Анонимен

преди 12 години

бушон ...

147

бай Иван

преди 12 години

Червените чревоугодничета нещо се пинявят за Дилян Добрев,че бил млад.Тоя поне е работил и то не къде да е,а в Министерския съвет.Станишката от къде го изкопаха? Без опит,без трудов стаж,наследник на ноненклатурчик на БКП,с една дума парашутист.Видяхме и какви ги е вършил с нашите пари-от единия джоб в другия.С една дума квалификацията е интилигентно джебчийско изпълнение,прилагано и от предходните правителства.

146

мани мани

преди 12 години

мноо прости хора в този сайт и голяма простотия се лее на огромни вълни , цунамска простотия,равна на комунистическа простотия:))))))

145

ха

преди 12 години

Тоя *** взе да лъже кът дърт *** от първия ден.

144

ИДЕ

преди 12 години

През април 2011 г. малко преди да смени парламента с министерството на енергетиката Делян Добрев стана един от вносителите на новия закон за възобновяеми енергийни източници. Тогава той разясни, че законът ще свали цената, на която сега се изкупува "зелената енергия" и така ще поевтинее и електричеството. Както го поправиха после негови колеги от ГЕРБ обаче по-ниската стойност няма да се отрази в сметките на хората за ток, а цената просто няма да расте с големи темпове, но ще продължи да расте"

143

ха ха ха

преди 12 години

Герб - олигофрения на поразия

142

ИДЕ

преди 12 години

Като депутат Делян Добрев нашумя миналото лято, когато се наложи Бойко Борисов лично да изтича в парламента, за да спре лобистки закон на младия народен избраник. Заради промените в закона за приватизация, внесени от Делян Добрев се разрази един от най-мощните скандали в парламента с обвинения в лобизъм.

141

ИДЕ

преди 12 години

33-годишният зам.-министър на икономиката Делян Добрев, който вече е и председател на съвета на директорите в Българския енергиен холдинг, беше депутат от ГЕРБ, а за последните избори беше най-спряганият кандидат на управляващите за кмет на Хасково. След като Трайчо Трайков го взе за свой заместник, отпадна варианта да се върне в родния си град. Той зае мястото на Марий Косев - зам.-министърът, лично отстранен от Бойко Борисов, след като се забърка в скандали с руската страна за АЕЦ Белене".

140

goikomiti4

преди 12 години

Един от най-сериозните недостатъци на това министерство е, че всъщност са три отделни министерства. Не може приоритет да бъде само икономиката! А туризма? Много райони на България се препитават предимно чрез туризъм. Ами енергетиката..? На шега ще увеличат цените по първоаприлски : ) Слушайте иначе как Ви говорят за енергийна сигурност и диверсификация на енергийните източници. Смяната на министъра идва в удобен момент за вожда и помощниците му от СБ. Здраве да е ! Аз емигрирам.

139

бренеке

преди 12 години

И ПРАВИЛНО.Приоритета е първо икономиката а после енергетиката.По пътя на тъпата логика,ако се налеят милиарди за АЕЦ Белене, а я няма икономиката да поддържа плащанията ,какво правим?Още повече ще затънем в дългове,безработицата ще нараства,ще фалират дребните фирми,няма да има постъпления в НОИ и НАП ,помощи на безработни и т.н.Има една народна поговорка "На гол тумбак пищови"Комунистите настояват за енергетиката,защото от там се краде най-лесно.Видяхме какво става с АЕЦ "Белене".

138

Анонимен

преди 12 години

младежа много късопаметен се оказва - той това ако не помни, кво ще запомни от партийните инструкции ?

137

1651+1514617418+151

преди 12 години

ТОЗИ Е СЪЩИНСКИ ГЕРБЕРАСТ НАГЪЛ И ***, НЕ ПОМНИЛ, ТОЙ НЯМА ДА ПОМНИ И ДИПЛОМИТЕ СИ ОТ КЪДЕ ГИ Е ВЗЕЛ. ЕГАТИ ***

136

***

преди 12 години

Нищо.. нищо.. не се притеснявай. И по-глупави сме виждали.

135

Анонимен

преди 12 години

Аййййййййй стииииигааа биеееее, още от сега амнезия , после ще забравя и за далаверите.

134

:)))))))))))))

преди 12 години

Др.Кутев днес много е стеснил темата,Делян Добрев, че то на възраст вече трудно може да се прескача от тема на тема,комунази само ГЕРБ, те са, както казва един бивш президент

133

ннн

преди 12 години

Българи, както е тръгнало след време и някой възпитаник на детските градини ще ни стане министър,наистина сме страната на абсурдите

132

Бг

преди 12 години

Поредноата ИЗДЪНКА се очертава ,още от сега -----"Не помни....."?

131

777

преди 12 години

добрев/УМИШЛЕНО СЪС МАЛКИ БУКВИ/ РАЗВИТА ИКОНОМИКА БЕЗ РАЗВИТА ЕНЕРГЕТИКА НЯМА!!! ДВЕТЕ СА ВЗАИМНО СВЪРЗАНИ!!!БЕЗ ЕНЕРГЕТИКА,ИЛИ МНОГО ВИСОКИ ЦЕНИ ИЛИ, ЩЕ ВНАСЯМЕ ОТВЪН И КРАЙ СЪС МИЖАВАТА икономика/ВИСОКА СЕБЕСТОЙНОСТ НА ПРОИЗВЕДЕНАТА ПРОДУКЦИЯ, ОТТАМ ТОВА Я ПРАВИ НЕПРОДАВАЕМА. ПОНЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ СЪС ТЕЗИ ЗАПЛАТИ. РЕЗУЛТАТА ФАЛИТ НА ФИРМИТЕ И БЕЗРАБОТИЦА/.ЩЕ СМЕ НЕКОНКУРЕНТНОСПОСОБНИ!!!Т. Е .СОЦИАЛНА КАТАСТРОФА!!! КАКЪВ МАЛЪК И СРЕДЕН БИЗНЕС ВИЕ ГИ УБИХТЕ СЪС МОНОПОЛНАТА СИ ПОЛИТИКА!

130

за касовите апарати

преди 12 години

тоя *** по БТВ на въпроса за новите касови апарати заради които фалират ПОВЕчЕТО средни и малки Български филми , каза само , да ще ги бъде трудно , ей такъв *** се създава само в ***

129

само в Бг

преди 12 години

Нивото на *** в Бг нараства ,цените също ,....!А нямало ----МОНОПОЛИ ----?Във всички сфери и на всички нива -----Ние в Бг плащаме най-скъпото гориво в СВЕТА ,...НЕ В ЕВРОПА САМО !