226

Анонимен

преди 12 години

Гаден номер е изиграл Младенов. Пълен непрофесионализъм. Да връщат парите за разходка и плаж в Катар!

225

Анонимен

преди 12 години

Николай Младенов е евреин, какво можеш да очакваш от един предател на СДС?

224

Българин

преди 12 години

До 273Тошев ,Тошев,Не съм сигурен ти дали съм кръгъл , правоъгълен или завършен ***,но съм наясно ,че ти си ***.Сигурен съм ,че ако аз"мириша на мухъл" ти вониш на лай.а.

223

Тошев

преди 12 години

270 ти си кръгъл и напълно завършен ***.Екипният играч играе в екип,когато има такъв.Преди двадесетина година беше както ти се иска:няма екип,нямаш мнение,има само правата партийна линия.270 вече миришеш на мухъл?

222

Един ахмак

преди 12 години

Излиза, че номенклатурата от БКП били голяма работа! Обмислили са всичко предварително, разпределили са си ролите и постовете на децата, овладели са целия спектър на новосъздадените партии, както и безпроблемното прехвърчане от една управляваща партия в дуга /виж Н.Младенов/и безсрамното баламосване на цял народ. Хватката е желязна, за нея "бронебойни патрони няма открити, няма открити!"

221

high

преди 12 години

Tрайков беше единствения министър, който не си служеше с политически популизъм, винаги отговаряше на журналисти, не се криеше, отстояваше позиция, даваше конкретни аргументи и каза не на Белене твърдо.А знаем, как Борисов се "ядоса",когато Трайков уволни подлогата-шеф на НЕК, че е подписал без министерско решение. Гласувах за ГЕРБ, вярвах в тях, но сега вече -не. Аз за племенника на Петър Младенов-Танкиста и Симеон Дянков няма да гласувам- егати и некадърните и подли министри,а махнаха свестните

220

Българин

преди 12 години

Трайчо,Стига си се правил на страдалец."Борец за национална енергийна независимост".А стига .Ние също сме ходили на училище.Не е нормално премиерът да казва едно ,ти да казваш друго и да си мислиш ,че ще те търпи.Не съм фен на Борисов ,но ако бях на негово място също щях да те изгоня.Ти не си екипен играч. Ти си най -обикновен индивидуалист играещ за американските интереси.

219

до 246

преди 12 години

първо провери,че и Трайков е от комунистическо семейство иначе нямаше да е в герб.петър младенов е един от предателите на БГ заедно с Луканов.Престанете да ги наричате комунисти.вижте какво е комунизъм първо.Новият министър на икономиката е племеник на Петър Младенов,те всички в герб са все деца на бивши номенклатури,а Б.Б. мразел ,,комунистите,,*** лъжеца.Министъра на транспорта баща му е също първи секретар в плевен преди 89г.

218

Анонимен

преди 12 години

Ако е така, както казва Трайков, много *** история. Пък и не вярвам да ходи на плаж по време на преговори. Чак толкова не е глупав. Да се радва, че се отърва леко от това министерство и сега може да си гледа живота.

217

Фатмагюл

преди 12 години

Правителството започва да излъчва по ТВ нов български сериал-тази вечер от 20.00 ч. гледайте Първа серия на сериала "Каква е вината на Трайчо"-Трайчо срещу Яшаранови, грешка срещу Цецко и Бойко. Поанайте кой е главата на змията?Не виждате ли че основни действащи лица в сериала срещу Трайчо са синове на кадри на бившата ДС -очаквайте Втора серия "Каква е вината на Пламен (Константинов). Накрая серията "Каква е вината н народа", ще се излъчи по време на избориИмето е взимствано от турски филм

216

NRC

преди 12 години

mahnaha edinstveniq ministar, koito stavashe za neshto ...

215

родолюбец

преди 12 години

Надявам се Трайчо Трайков да излезе с достоинство от ситуацията , в която го вкараха и да разкрие задкулсните игри на това продажно правителство . Честните българи ще му бъдат благодарни .

214

Младенов?

преди 12 години

... Министър Младенов? Ами той е ... латентен гей и естествено ще дрънка каквото му падне и каквото му кажат; е, какво да каже, че си пада по ...? Няма да стане!Министъэр Младенов е доста коварен!А на колко години този псевдомъж се задоми, нали знаете ...? Ха, сега ..!

213

ИВАН-СОФИЯ

преди 12 години

МОЛЯ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ БИЛИ НА ЕКСКУРЗИЯ В КАТАР ДА ВЪСТАНОВЯТ СРЕДСТВАТА ЗАЩОТО ТЕ СА ОТ НАШИЯТ ДЖОБ!И АЗ ИСКАМ НА ПЛАЖ НА ДЪРЖАВНИ РАСНОСКИ!ЧУ ЛИ ПОЖАРНИКАРЮ ОТ БАНКЯ?ЕГАТИ И РЕЗИЛА!

212

радо

преди 12 години

Герберчетата са страхливи мишки. Дебелия тартор ги мачка и унижава и не се намира мъж сред[тях да защити името си. Пълна гнусотия от ***.И това *** нещо герб ни определя деня и бъдещето на децата ни- срам.

211

Серьожка Путьов

преди 12 години

Всички рубладжии на които плащаме редовно да се активизират във форума СЕГА !

210

16-та съветска НРБ

преди 12 години

Тук гнилоча е взел връх, промитите мозъци не вдяват, матриала гледа турско, колхоза е навред, толерира се подлизурството и послушанието. Кондурджията стана първи а аристократа набедиха за некомпетентен. Журналята са проститу..и печелещи от платени публикации и новини. Мафията е превзела всичко до последната структура. Емиграция докато не са я забранили, че им трябва евтина работна ръка без претенции и облъчена от простотия.

209

Анонимен

преди 12 години

За пореден пък стана ясно , че Борисов и Цветанов са лъжци.

208

Разбойници

преди 12 години

Има едни детски приказки за разбойниците, които завършват така:Събрали се разбойниците около откраднатото гърне със злато и започнали да го делят. Скарали се, извадили ножове и револвери и се изпотрепали.Та и герберската история.Нито Трайчо е света вода ненапита, Николета Младенова още по-малко - но тя е по-удобна. Накрая ще останат Боко и Цвъцо - кой на кого пръв ще тегли....

207

Анонимен

преди 12 години

еми явно не са им чели приказката за лъжливото овчарче като са били малки... ще вземе Бойко да каже някой път и някаква истина, ама няма да има кой да му повярва...