225

Дедо Пешо

преди 12 години

Над 90 хил. младежи духат зад граница за да има какво да ядът тези в България. Една *** в запада европа изхранва 23 гладни български гърла в България

224

Набор 70+

преди 12 години

Моето поколение беше залъгвано че ето видите ли на още малко , само още няколко дупки на колана и кризата ще отмине в България и ще заживеем нормално като бели хора. Но уви отмина само животът ни в стрес, мизерия и излъгани мечти. Затова сега младите напълно ги разбирам когато искат да напуснат тази дупка..... Всеки има право на добър живот и аз няма да закотвя моите деца тук и да има обещавам - почакайте още малко, само още някоя дупка на колана и край. Не тази песен съм я слушал вече...

223

Анонимен

преди 12 години

България си отива!

222

icce

преди 12 години

До: 253Ако си мислиш,че България е космоса-доста си се объркал.

221

друг младеж

преди 12 години

На калпава ракета - космосът й крив. Да се махат. И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ!Б Е З Р О Д Н И Ц И!!

220

Анонимен

преди 12 години

До 245Преди 650 години имаше свободна България и живи и здрави Български Народи. Българите никога Българи не са продава ли. Цял свят знае че Българите своите хора никога не изоставят. За няколко пленени Български жени и деца цяли племена са клали.

219

Пурко

преди 12 години

22 години чакаме светлината в тунела и тя все не идва,а от ден на ден става все по-зле.Прави са младите,че заминават.Робско племе като нашето си заслужава управниците.Всички те мислят единствено за собствените си интереси.

218

lina

преди 12 години

do 243 SPRI SE BE MO6ENNIK ISKA6 DA OTKRADNE6 ITI AMA MNOGO TIE PLITKA LAJATA

217

BIX

преди 12 години

До 246На мен ми се случи същото колега !!! :)))

216

111

преди 12 години

За жалост желаещите да емигрират са много повече , и моето дете се заглежда по университетите в чужбина , а е само на 16 години За да му осигурим пари за живот в чужбина ще се наложи да продадем собствеността си тук и да работим някаква ниско платена работа в чужбина , остава да живеем с някаква надежда ОБАЧЕ ОТ ТОЛКОВА НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ ВЕЧЕ МИ ПИСНА

215

icce

преди 12 години

Проблемът е много по сериозен,дори и да се реализира един млад човек в България,дори и да има добри доходи,пак ще троши колата си в дупките по пътищата,лятото ще му спират водата защото е топло и няма дъжд,зимата защото има много сняг и т.н.Всяка година зимата ще ни изненадва сякаш че живеем на екватора.Българите които живеят в чужбина дори и да не са с голям стандарт живеят по-добре и по спокойно,защото има правила и ред.

214

Учуден

преди 12 години

абе кво да говорим ....кандидатствувам за работа в бг в една фирма ....ама понеже нямам връзки и ми казаха че не отговарям на изискванията им....кандидатствувам за същата работа в Германия и ...асега кво стана ....отговарям на изискванията ...и даже работя вече ....странно защо има такива високи изисквания в Бг /на кой си човек/ а не гледат кой какво може ....сбъркана държава

213

\\\\\\\\\

преди 12 години

до 244Има една много голяма истина - НИЕ НИКОГА не сме били СВОБОДНИ.Мизерията,финансовия недоимък и ежедневните притеснения за оцеляване ни държат в роби до живот.

212

Истината боли – нали

преди 12 години

The stolen generations of Bulgaria Три Сенжира Роби 650 години Поробена България. ЧуждоПоклонниците по агресивни и от ***, Ятичари и Потурчените, децата си продават и младите хора без родина ги оставят. Родителите от пеленачета децата ги учат, и мозаците им промиват да мразят България и Българските Народи и на робия в чужбина да ходят. Mass Hate Bulgaria Psychological Warfare Everywhere.Както всяка Публична Тайна и тази си има иключения.Едни го осъзнават, други не.

211

чичо ви

преди 12 години

супер е в БГ,както казва един приятел........АКО се чудиш,къде да си губиш времето,просто си стой в ***.......ХОРА престанете да ПЛАЧЕТЕ! Просто си купете едно куфарче и бягайте далеч от ТОВА нещо БГ,не ви трябва....в чижбина съм.....да не казвам колко е по по най......отстрани са ни много смешни политичетата ни.....до къде ни докараха за пред EU...срам ме е да кажа че съм от БГ!

210

Анонимен

преди 12 години

Три Сенжира Роби 650 години Поробена България. Едни на Руснаци се кланят и самопродават, други на Западняци се кланят и самопродават, трети на Отоманци и Араби се кланят и самопродават. Каквото остане на местните господари го продават. И по неписана традиция всичките децата си изпращат в робиния. По нови и стари, писани и неписана закони, всички се напредварват, и пред нищо те се спират, младите от бебета да ги обучават, учат и тренират на робия, васалия и слугария.

209

Nobody

преди 12 години

!!! Българи ........ Българи, Българи ......... Българи НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ Който и да сте НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ Където и да сте НЕ СЕ ДЕЛЕТЕКаквото и да правите НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ Когато и да го правите НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ За каквото и да го правите НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ На думи на никого не вярваите, каквото и както да ви казва. Погледнете се, погледне те си пръстите, ръцете и краката. Гледайте се, и се питайте, питайте се откровенно ......... Гледайте и питайте да ли са разделени или са обеди

208

една българка

преди 12 години

Политиката е да им бачкаме от люлката до гроба,млади български момчета и момичета.За да продължават да живеят от вашия труд.Трето поколение българи си отива,невидяло нищо друго освен недоимък,оскъдица и страх за утрешния ден,страх от репресивната политическа и икономическа върхушка.Защото освен че икономиката беше убита,за да могат хората лесно да се държат на каишка,най-голямото престъпление,което умишлено се върши е съсипването на образованието.Съсипването на вашето бъдеще.Не бягайте,ставайте.

207

аз

преди 12 години

дъщеря ми завърши стоматология в Германия и работи там ,напуснала е България от 8 години-владее перфекто немски и англ.език,много пари вложихме в образованието и,сега е хирург имплантолог,съпругът ми ел.и газ.инженер от 24 години работи по корабите,владее перфектно англ.и немски работи в най-голямата немска корабна компания от 12 години-НИКОЙ ОТ ТЯХ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ТУК,АЗ СЕ ГРИЖА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ-РОДИТЕЛИ И АЗ ЩЕ НАПУСНА BG СЛЕД СМЪРТТА ИМ ЗА ЖАЛОСТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИ ,НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА

206

до 231

преди 12 години

Имаш право! След като пенсионата възраст вече се доближава до 70г, защо пък трябва да има ученици които да учат над 15г ! Пък и кой е измислил и казал че работния ден трябва да е нормиран на 8 часа?