38

Анонимен

преди 12 години

Гледам, че някакви обсебени от ББ, го превъзнасят...Тя журналистката се опита да му зададе конкретни въпроси, *** тоя нали си знае едно и също и както казва "бетоновоза" на ГЕРБ в парламента: "...едно си знае, едно си бае!"ББ бръкна в кацата с "л***ната"!А бре Боце, па и ти си ченге, що ги нервиш, не знаеш ли , че с тях шега не бива?Сега ще ти спретнат едни чудесии, че и целия кабинет да смениш, пак ще си на "попа на топа".

37

djon

преди 12 години

Започна голямото изпускане на въздуха на ГЕРБ

36

Анонимен

преди 12 години

тАЗИТази гавра с българския народ,няма ли най-сетне да се махне!На този *** народ, състоящ се от компири, докара Тиква да ги управлява!Мирча Кришан и краставицата!ПИТАТ ГО ЗАЩО ДОКАРА БЪЛГАРИЯ В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА,ТОЙ ПАК С ПРЕДИШНИТЕ СЕ ОПРАВДАВА!

35

Анонимен

преди 12 години

До вчера псуват днеска го хвалят.. тия Герберисти за това са гладни мизерни завистливи долни.. :) Успех, Поздрави от Бахамите хаха

34

Анонимен

преди 12 години

Май Хилари е поставила улптиматум. Или Шеврон, или късаме. 1,380 милиарда в Белене. Това с построения или само разваления блок? Късането ще ни струва още 6 милиарда с лихвите и пропуснатите ползи и тогава ни пари ни атомна. Тогава руски ток от Турция на цени като за световно. ББ да си премести вилата от Банкя на бахамите, защото там е вечно лято и ни парно, ни ток, ни газ.

33

ХХХХ

преди 12 години

ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ ПЪРВО ЦВЕТЕЛИНА И БОРИСОВ

32

до 35

преди 12 години

Много добро си беше интервюто. Водещата ако не беше толкова заспала и знаеше какво и защо го пита, нямаше да се оправдава като ученичка, а да пита все пак, въпреки, че наистина тези хора са само технически кадри, дали ако са действали така при предишните си работодатели няма да им е станало навик. Е това трябваше да й е въпроса! А не да казва "моля, не иронизирайте". Иронията си беше съвсем на място. Просто тя не успя да формулира правилен въпрос!

31

Анонимен

преди 12 години

Гербери в акция да цъкат минуси и да възхваляват гуруто :)

30

Аз

преди 12 години

Българи, как успяхте да изберете тая тиква да ви управлява??? Не помните ли симеочо?!? Докато не ви дойде ъкъл в тиквите, все ще ви опъват! Напълно си то заслужавате!

29

до 28

преди 12 години

Точно сутрешното му интервю в БНТ беше трагикомедия.Когато журналистката го попита за герберите които са замесени в историята с австрийския министър той пак зачекна въпроса с бонусите на Тройната коалиция.Щеше да е смешно ако не беше трагично....

28

Анонимен

преди 12 години

Борисов, тези 1 милиард и 380 милиона "живи български левчета" за АЕЦ Белене защо не ги телепортираш в Козлодуй както си намислил?Било е гьол както се изразяваш,но доста преди да се построи това което е там!Че мразиш руснаците е факт.Като искаш реактора за Белене да иде в Козлодуй къде ще го монтират в 1,2,3,или4-ти блок?Или в някой истински гьол както се изразяваш.Сигурно имаш нова концепция за монтиране на реактора "НА ОТКРИТО" на някоя поляна!!!!!!!!!!ТОВА ДА НЕ ТИ Е КАЗАН ЗА РАКИЯ?

27

зико

преди 12 години

Изкуството на Бойко Борисов е да се стреми да убеди народа в нещо в което сам не вярва.

26

Анонимен

преди 12 години

За каква са похачени половин милиард за АЕЦ Белене след като последните 15 години и един кубик бетон не е отлят там.

25

ЪЪЪ

преди 12 години

БОЙКО ХАРЕСВАШ МИ

24

fgh

преди 12 години

Браво на премиера!

23

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ГЛЕДАХ ГО СУТРИНТА ПО БНТ. ПРЕДЕЛНО ИСКРЕН И ПРЯМ.ЩЕ ДАМ ОТЧЕТ СЛЕД ГОДИНА. АКО МЕ ИЗБЕРАТ ДОБРЕ.АКО НАРОДА ИЗБЕРЕ ДРУГИ ТАКА ЩЕ Е .КАТО МУ ГЛЕДАМ СЪПЕРНИЦИТЕ ПРЪМОВА, ГОЦЕ, СЕРГО И ОНЯ *** ЩЕ БЪДАТ ОТВЯНИ КАТО ВЯТЪР ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.

22

за 30

преди 12 години

Първо върнете парите и тогава продължавайте с клеветите срещу Герб.

21

Анонимен

преди 12 години

министър председателя борисов е прав!

20

Анонимен

преди 12 години

Журналистката беше много смотана. Бойко я направи на луда, а накрая й се измъкна и отказа да й каже за оставката на Драшков. :))

19

за 28

преди 12 години

Станишевци да върнат поне 600 хиляди, но и това не искат.