151

Анонимен

преди 12 години

Вярвам,че ще излезе нещо много *** но много бързо БСП СЕ ОПИТВА ДА ПРИКРИВА. Дано този австриец който харчи 90,000 евроза вечеря със Станишев не се окаже.че е от партията на Сергея????????????

150

Анонимен

преди 12 години

dobre che ne sam weche u nas!Palno e s profani, koito sa politici.Aide izselweite se be momcheta (chushd ezik i chao) na taja mafiaPo zdraw!

149

до възмутен

преди 12 години

ЗА 168 ...ЧЕТИ ...Американската частна разузнавателна компания STRATFOR, наричана още Сенчестото ЦРУ изготвя проучвания за големи корпоративни клиенти.Проучването й за България се отнася за периода до 2008 г. и е актуализирано до юни 2009 г. преди последните парламентарни избори.България е център за проституция, трафик на хора и наркогрупи. Организираните криминални групи са активни и влиятелни. Бизнесът често е обект на изнудване и имуществено разграбване. Също така организираната престъпност е инвазивна (проникваща) и играе голяма роля в правителството и бизнес операциите.Сигурността в пристанищата е нулева.Мафията владее портовете и ги ползва постоянно за контрабанда и други престъпления, които не се докладват и остават без противодействие.Сигурността по пътищата и железниците е отчайваща контрабандата и други престъпления не се докладват и няма противодействие. Кражбите на карго са чести, включват насилие и са значителен проблем за прекъсването на веригата на доставките. Корупцията в правителството и полицията е всеобхватна, виртуално безнаказана, част от обществото. Организираната престъпност контролира изцяло веригата за доставки. Чуждестранните компании са редовна мишена за организираната престъпност. Поне веднъж месечно те са жертва на рекет, негативни пиар кампании, физически нападения срещу компанията и нейните служители.

148

Анонимен

преди 12 години

GERBERI KOLKOTO I DA SLAGATE MINUSI VSE TAQ NE RAZBRAH TE LI 4E NA DRUGITE IZBORI I CIGANSKIQ ELEKTORAT NQMA DA VI POMOGNE .TAKA 4E KRADETE SEGA KOLKOTO MOJE 4E SLED TOVA MAIKA VI EBANA

147

Анонимен

преди 12 години

ABE HORA VSI4KI DOS EGA SA NI KRALI NE SAMO STANISHEV I KOMPANIQ VSI4KI A TEZI NOVITE SA NAI NAGLITE DO SEGA .A SPECIALNO TOZI E ZA ZATVORA AKO JIVEEM V EDNA NORMALANA STRANA.SASHTIQ 4OVEK OT EKO RAVNOVESIE KOITO VKARA V BALGARIQ 20 GODISHNO MESO S NEGOVATA KOMANIIKA KOITO SA OT PLOVDIV I SASHTATAT TAZI KOMPANIQ SEGA DAVA RAZRESHITELNITE ZA VNOS PAK NA GADNO MESEO V BG EEEEEEEEEEETO TEZI HORA SA NA VLAST SEGA

146

до168

преди 12 години

е, твая е гледната точка!Същото си мисля за крадливата и безочлива партия на СтанишкУФ,Гоце и всичките знайни и незнайни крадливи другари !

145

възмутен

преди 12 години

До 160 - Нещо си в грешка. На фона на тригодишното източване на държавата безкрупулно; на фона на геноцида над хората; на фона на некадърността и глупостта на управляващите; на фона на наглото и арогантно отношение, което се демонстрира отново от управляващите; на фона на огромните далавери, които се въртят последните три години, БСП ми се виждат направо честни калудки!

144

Анонимен

преди 12 години

по думите и по кражбите ще ги познаете комунистите !

143

Анонимен

преди 12 години

Тоя както винаги се изказва крайно неподготвен :)Нетните инвестиции от Австря през 2007 и 2008 г. в Бг са над 2,5 млрд., това е 25 пъти повече от т.н. "успешно" пътуване на г-н Пожарникаря до Катар :))и ако 1,5 млн. разходи за ПР ни носят по 2,5 млрд. нетни инвестиции, то аз като данъкоплатец нямам нищо против

142

Анонимен

преди 12 години

Дянков беше прав,че земеделския министър е гола вода.Цените полудяха,а Найденов нищи парите на Станишев.Санким заради тях щастливите кокошки снасят яйца по 60ст.Ако Станишев е виновен да го дават на прокурор,не да се държат като селски клюкарки.Разбрахме,че това го умеят,въпреки че в последно време много се дънят.Все повече хора не им вярват.Дори ония,които в началото им симпатизираха.

141

Анонимен

преди 12 години

Здравейте СМЕШНИЦИ!

140

Анонимен

преди 12 години

Алооо,катарците!Къде сте бе гольовцииии??Хайде че Шейха го е забелил.

139

Анонимен

преди 12 години

ХАЙДЕ ДА ГО *** *** С ДЪРВЕН КОЛ ДОКАТО МУ ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ УСТАТА И ПОСЛЕ НА ПЛОЩАД МАКЕДОНИЯ ЗА НАЗИДАНИЕ!

138

Анонимен

преди 12 години

ei smeshnik,iznesi se sas skorosta na divo raneno prase

137

Напъните на ......

преди 12 години

От напъване да се измъкнат от батака, май напълниха гащите.Мнооого засмърдя.Я се разходете пак до Катар, че като ви няма въздуха е чист и свеж.Може и до Судан да прескочите, там ОБЕЗАТЕЛНО ще ви посрещнат със салюти.

136

Анонимен

преди 12 години

Миро кажи за винетките и за това, че хората са длъжни да плащат такси на една банка за да превеждат пари в държавата !

135

Анонимен

преди 12 години

Ха, ха. Еврочиновници от братската ЕНП спряха изпълнението на няколко проекта заради помията, с която Боко тиквата, Калинка и Йелева заливаха България, обикаляйки канцелариите в Брюксел. В същото време хората с парите правеха по 7-8 млрд евро ПЧИ в България. Защото вярваха на българското правителството. Колко са сега ПЧИ? 10 ПЪТИ по-малко. Никой на вярва на мутренската банда и вожда Боко ***.

134

Анонимен

преди 12 години

...истината е една -никога не трябва да допускаме крадливите комунисти пак да се докопат до властта !

133

Анонимен

преди 12 години

тоя *** ли нарита боко в япония. баси шута смотан, ходи клечи под задниците на кокошките да гледаш кви яйца снасят и не се прави на интересн бе!

132

мммдаааам

преди 12 години

работното време на позитанските форумци е до 17 часа. След това червения бълвоч намалява.Както и да е пак се ос-ха вашите ,този път тотално им лъснаха задниците както се казва ,международно и там пиарката на станишев няма медии да замаже положението ,90 х.евр. за една вечеря, брях.:))))))))