15

върнете казармата

преди 12 години

Само казармата ще оправи такива *** като това 17- годишното.Не съм привърженик на идеята , че казармата те изгражда , понякога вреди , но специално за тези подрастващи в момента , задължително трябва да има казарма , защото те не стават за нищо!

14

Мразещ свинете

преди 12 години

Така наречените футболни фенове са най-големите *** на обществото. Животни, без грам пълнеж в кратуните им. Заслужават да бъдат скопявани като извършат някое "геройско дело", както това да пребият едно момче.От "феновете" най гнусни са майничките, а от майните - *** на "Ботев".*** гадни. Мутанти скапани. Абе майнички.

13

.

преди 12 години

Защо не се стопи от бой 17 годишния криминално проявен младеж , така че да изпее другите "младежи" , така че да бъдат осъдени по бързата процедура и да похулиганстват едно 3 години например в панделата , да видим как ще действат като излязат ? Когато има строги закони , които се спазват е естествено да спрат тоя род простотии.

12

!!!

преди 12 години

*** журналисти пак си измислят новини. Този на 22г. е също фен на Ботев и е имал дразги с др фенове от Ботев...вътрешни работи между тях си.Кво ми го изкарвате, че едва ли не фенове нападат невинни хора.*** ***!

11

Бо

преди 12 години

Само да питам, че не става ясно от статията - тоя набитият *** ли е?

10

Анонимен

преди 12 години

ела ако смееш

9

от Варна

преди 12 години

ще зема да дойда в пловдив да ви науча на ред! Мразя софиянците, но повече мразя майните от пловид

8

Анонимен

преди 12 години

Фен съм на Ботев и съм потресен от постъпката на феновете..

7

аз

преди 12 години

Всички ботевисти са *** ***, нормално е, че пребиват хора.

6

ДА ВЪРНАТ КАЗАРМАТА

преди 12 години

ДА ВЪРНАТ КАЗАРМАТА-АКО ИМАШЕ КАЗАРМА-ТОЗИ 17 ГОДИШЕН ЩЕШЕ ДА ПАЗИ ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ-ОТ СТРАХ-ЩОТО ЛИЦА С РЕГИСТРАЦИИ ГИ ПРАЩАХА В ТЕЖКИ ПОДЕЛЕНИЯ ЗА ПРЕВЪЗПИТАНИЕ! И ЗА ДА НЕ ТЕ ПРАТЯТ В ТЕЖКО ПОДЕЛЕНИЕ 17-ГОДИШНИТЕ БЯХА ЛЮБЕЗНИ, ПРИМЕРНИ ,ДОБРИЧКИ-ЩОТО ОТ ТОВА С КАКВА ХАРАКТЕРИСТИКА ТИ ПИШАТ-ЗАВИСИШЕ КЪДЕ ЩЕ СЛУЖИШ! КАЗАРМА И ДИСЦИПЛИНА ЗА ***-САМО СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА В КАЗАРМАТА *** ЩЕ СЕ ОБУЧАТ НА ДИСЦИПЛИНА И РЕД

5

Анонимен

преди 12 години

Пловдив -пребития е *** ,браво на момчетата!!!!

4

ааа

преди 12 години

ултрасите само за едно може да ги оправдаеш - ако пребиват *** и им палят колибите :) когато наритат някой българин тогава трябва да бъдат строго наказвани ! :) има достатъчно *** над които да тренират шутовете и тупаниците , ако пребития е ром въобще да не търсят кой как и защо го е наритал

3

Стефанов

преди 12 години

Няма, няма престъпност у нас, а ако я има - тя намаля. Имаме правоохранителни органи, закони, имаме съдилища, образование, здравеопазване. Дори и армия имаме. Имаме и мафия.Имаме и държава - пардон - държавата е на мафията, не на нас.

2

Анонимен

преди 12 години

Аман от тия футболни хулигани, трябва да има концлагери за такива, *** с ***!

1

Анонимен

преди 12 години

Мамицата им и копиленца!!!