182

Анонимен

преди 12 години

Господ да ти е пръв другар!

181

до 157

преди 12 години

първо ти желая да оздравееш, защото това е най-важното.. второ, ако този симанчини беше поредния лъжец нямаше да се спекулира около него толкова много... трето, всички излекувани от Д-р Симанчини хора са или лъжесвидетели или са станали участници в едно чудо, което на практика е... четвърто, ако не беше толкова прав, нямаше по всякакъв начин да се опитват да спрат един човек, който бори рака - фармацевтичните компании нямат интерес да има лечение...

180

до 187

преди 12 години

Аз пък виждам много смелост в това да излезеш и да говориш открито и смело за проблема си. Знаеш ли колко много жени мълчат и таят болката в себе си. Това не им помага, те сякаш се срамуват, и за близките е по-трудно да им помогнат. Това не са обречени жени, а трябва да бъдат подкрепени в тази тежка битка.

179

Гери

преди 12 години

Скъпа, не се предавай! Аз съм една от тях, дето Бог знае дали съм се преборила. Вярата е голямо нещо. Ако не вярваш, че ще се излекуваш, просто няма как да стане. Животът е пред теб, а вярата е велико нещо. Повярвай и на тези, които могат и искат да те излекуват! Успех, мила, и напред!

178

Анонимен

преди 12 години

194, все е нещо. Имам предвид, че не са й поставили диагнозата. Ако на нейно място бяхме аз или ти, досега щяхме да имаме диагноза, в рамките на месец да сме оперирани, а до края на годината щяха да са ни честитили пълната победа и да са приели благодарностите. А след още година-две, знаеш.. Това е пътят на простосмъртния боле от рак у нас.

177

съпричастна

преди 12 години

Нана с цялата си душа и сърце ти пожелавам да доживееш не първия клас на сина си, а целия му смислен живот. Но мила, въпреки усещането ти за човекоунищожаващата ни здравна система, през цялото време ти благодареше на някакви "лекари", които ти казали, че какъвто ни бил късмета толкова ще живеем. Егати ***, че били откровени. Та те дори не могат диагноза да ти поставят. Тогава как решиха колко ще живееш. Не вярвай на хора, чието оцеляване се ръководи от закона на джунглата.

176

Анонимен

преди 12 години

Успех,Нана! И скорощно оздравяване!!!

175

Анонимен

преди 12 години

Дано има сили да пребори заболяването!Кураж и успех!

174

келеша

преди 12 години

не са точни цитатите, но в общи линии..нана: - на запад онкоболните минават през психолози, тука не, тука е мизерия, не е като на запад, мън, мън..л*йнетата: ти на психолог ходиш ли?нана: - ми не

173

бай Михо

преди 12 години

Помня я като започна в БТВ като водеща на едно съботно детско предаване...добро момиче и силна жена!Никой не е застрахован от нищо! Дано се пребори!

172

Анонимен

преди 12 години

Мила! бори се с всички сили и ще успееш, много хора са с теб! Успех!

171

Анонимен

преди 12 години

Естествено съчувствам на Нана и й желая успех в борбата с рака. Но в крайна сметка целта на телевизионната й изповед за мен остава напълно неясна. Не виждам как с публичната си изява може да помогне на останалите болни. Не виждам и как би се преборила със системата, след като е решила да се лекува навън. Не виждам нищо шокиращо в т. нар. й изповед - щеше да е шокиращо, ако си беше признала, че е болна от СПИН например. В рака няма нищо шокиращо - стотици хора се борят ежедневно с него.

170

ПРИЯТЕЛКА

преди 12 години

СКЪПА НАНА, БОГ ДА ТИ ДАВА СИЛИ! ТВОЯТА ИСТОРИЯ МИ Е БЕЗКРАЙНО ПОЗНАТА, ПРЕДИ ГОДИНИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН СИ ОТИДЕ МАЙКАТА НА СЪПРУГА МИ. ОТИДИ В ЧУЖБИНА ДАНО МОГАТ ДА ТИ ПОМОГНАТ!!!

169

Вяра

преди 12 години

Нана, стискам ти палци в борбата! Когато те напусне куража или вярата си представи, че си вода, която малко по малко дълбае скалата пред себе си, докато си проправи път! Ще се справиш! Имаш достатъчно сила и воля за това, само мисли позитивно!

168

до 180

преди 12 години

Такива глупости пише само ***,интелигентните хора,не биха плюли върху НАНА,само ше и съчувстват

167

до Мария 163

преди 12 години

Слава на Бога! Наистина това е Божие чудо

166

Гугу

преди 12 години

Само не разбирам, защо трябваше да говори пред двете влечуги, които умориха най-безцеремонно Васа Ганчева?

165

сиси

преди 12 години

Нана!!!Надявам се да прочетеш тези редове.Препоръчвам ти да прочетеш книгата Подсъзнанието може всичко на Джон Кехоу.Мисля ,че тя ще ти даде насока и ще ти помогне да мобилизираш всичките си сили и да се справиш с тази болест.Ти си силна жена и можеш.Желая ти успех

164

Анонимен

преди 12 години

Не е истина колко злобни и дребнави хора има! Чета и немога да пвярвам! Какво ви е направила жената, че изливате такава ненавист и омраза към нея?! При таково мислене и отношение към другите не очаквайте скоро нещата в БГ да се оправят. Злобата, завистта и алчноста ще ни погубят!

163

Справедлив

преди 12 години

Хора, нека пожелаем от все сърце на жената да се оправи и да се пребори с тази коварна болест! Дано на никого не му се налага да се среща с тази чума рака! Пожелавам и да е силна и да не се предава! Варвам 4е има силата да го пребори!!! Да е жива и здрава!!!