90

Анонимен

преди 12 години

Създали финансова стабилност - глупости. Създахоха повсеместен глад и масови фалити. Освен тяхните крадливи фирми никой друг не може да работи в България.

89

turcina

преди 12 години

napravete newto za bezraboticata.tya se uvelicava.ne mislete samo za dds

88

Анонимен

преди 12 години

Добре лъжеш народа ама от време на време давай някой лев. Сомо с крадене и лъжене не става!

87

Анонимен

преди 12 години

икономиката? R.I.P.

86

Анонимен

преди 12 години

ЛЪЖЕ! ТОЯ ЛЪЖЕ ПО НАВИК - СУТРИН, ОБЕД И ВЕЧЕР.

85

танкист

преди 12 години

благодаря ти бойко, за чистата София, за преливащите кофи с ***, за нечовешките дупки, за непочистените улици и пътища, за зверските цени на всичко които отдавна надминаха европейските, за това , че съсипа бизнеса, здравеопазването, образованието,мерси че опика парите и сега пак ще взимаме заем от вън, мерси , че се продавш на *** и искаш да ни изтровиш с мръснио производства. Благодаря ти за всичката простотия която се изля за 3 години за престъпността, контрабандата, корупцията, евала

84

Маги

преди 12 години

Г-н Борисов, доказахте, че Вие и управлението Ви не се различавате от предишните ( малко в повече ми идва некадърността и арогантността на обкръжението Ви). Защо мислите че ще Ви повярваме? Каквото и да направите от сега нататък няма никакво значение.опитайте се поне да си отидете по-достойно!

83

Темерут

преди 12 години

А, бе бате Бойко, я да те питам: А, кога икономиката ще отчете реален прираст, в резултат на произведена и продадена продукция? Само за усвояване на еврофондове плямпаш, ставаш вече супер досаден!

82

Анонимен 2

преди 12 години

Българина може да прави само две неща като хората-да се оплаква и да плюе! До вчера ви управляваха турската партия ДПС, оня ден беше Царчето, а по-предния ден *** Костов.Разпродадоха цяла България и всичко корто беше останало да носи пари на България.И вие сега пак искате да се върнат тези хора.Като падне герб кой ще дойде-някой от тези гореизброените или новото ГОРД в което са събрани от немайкъде.Къса памет имате и забравяте кой колко открадна през всичките тези години!!!

81

Анонимен

преди 12 години

Това че бойчо е бивша мутра всички го знаем, но се оказа и ***тка.Все другите му виновни...

80

???

преди 12 години

Ама некой верва ли му още!?!?

79

Анонимен

преди 12 години

Борисоооов, гледай и се учи от гръцките политици!

78

diankov glupost

преди 12 години

дянков дрънка пълни глупости от чист популизъм..платили дългове на старите с пари от резерва на старите, сега също дължат пари, но тях все още не ги приспадат от фиска, а реално фиска е намалял драстично. с този резерв и с тези дългове /неплащане към бизнеса/ следващите трябва да се хвърлят от моста още в началото на мандата, а народа вече гине.. масово. Не само оставки, а прокурор и затвор!!

77

Селянин

преди 12 години

Лъже мръсника ,преяжда с луканка.

76

Анонимен

преди 12 години

Подлец, лъжец, демагог, диктатор, деспот..........и кух, кух като гайда..

75

помен за жертвите

преди 12 години

На 09.03.1985 г. в 21,31 ч бомба, поставена от турски терористи, избухва във вагона за майки с деца на влак 326 по линията Бургас-София в района на гара Буново. В атентата загиват седем души (сред тях две деца на 12 и 13 години). Девет души са тежко ранени. Две от жертвите са глухонеми деца, избягали от своя пансион, за да си идат вкъщи. Други две деца са ранени. При това само по случайност взривът избухва на гарата, а не - в тунела. Заради маневра на гара Златица влакът закъснява две минути. По разписание той преминава през Буново в 21.30 часа, а в 21.32 навлиза в тунела. На мястото на инцидента пристигат министрите на вътрешните работи и на транспорта. Вагонът е откачен. Шест часа жертвите и ранените се извозват в околните градове, а останалите пътници са подложени на строга проверка от страна на органите на реда - кой и кога си е закупил билета, къде се е качил и с какъв багаж. Едва тогава влакът продължава своя път към София. По брой на жертвите това е най-големият железопътен атентат в българската история. Половин час след взрива в Буново избухва взрив във фоайето на хотел \"Сливен\" в града, при който са ранени двадесет и трима души. Извършителите на терористичните актове принадлежат към нелегалната организацията, наречена Турско националноосвободително движение в България , ЧИЙТО НАСЛЕДНИК ДВИЖЕНИЕТО ЗА ПРАВА И СВОБОДИ.

74

Черен Петър

преди 12 години

ДДС-то за много от фирмите е единствения сериозен данък, който плащат. Една част от тях са регистрирани по разни екзотични острови, без данъци върху печалбата, други завършват всяка година счетоводно без печалби, дъщерни друщества, фирми "майки" на входа и изхода...

73

дзвер

преди 12 години

96добавен от: ----РЕЗУЛТАТЪТ----- преди 3 минути ----ЧЕСТИТ ---8-ми МАРТ НА ВСИЧКИ МЪЖЕ В ПАРЛАМЕНТА----А-а-а честит и на президента:)))

72

Анонимен

преди 12 години

Go home Boyko...

71

----РЕЗУЛТАТЪТ-----

преди 12 години

----ЧЕСТИТ ---8-ми МАРТ НА ВСИЧКИ МЪЖЕ В ПАРЛАМЕНТА----