43

До 54

преди 12 години

Ходи на психиатър!

42

Анонимен

преди 12 години

Ще се разплача !

41

галактика

преди 12 години

Харесвам го, защото на всеки поставен въпрос отговаря точно, на часа, и аргументирано. Това няма как да не гарантира ЯСНА ВИЗИЯ за бъдещето. /любима наша тема/

40

Анонимен

преди 12 години

54. "Цивилизования свят", хич не е луд, както го намират някои тук. Ами, че така, като него, разсъждават и американците Бжежински и Олбрайт, които се бяха изцепили, че Русия не може да черпи суровините на Сибир сама, а трябва да отстъпи част от територията си на американците. 54-ти, мисли по същия начин, само че забравя, че територия не се дава даром, нито пък при изтъкване на права, за които говори той, а само ако на някой му стиска да завземе желаните от него територии чрез война. Да водиш обаче война с Русия не е като да бомбардираш Ирак или Либия, или да се ежиш на Северна Корея. Война с Русия може да води само самоубиец. Който не вярвасправка-историята.

39

игор

преди 12 години

до 54. Ми то и аз имам нужда от твоите пари, ама дали ще е законно, ако дойда във вас и си ги взема?!? Мноооо повърхностно разсъждаваш. Май си гледал "Духът на премето". :))

38

Анонимен

преди 12 години

Руснаците най-добре ще преценят дали да изберат Путин. Лошото е , че българите така и не можаха да прейзберат някой премиер за втори мандат. Народът усеща кой заслужава и кой не. Дано и при нас някой заслужи три мандата.

37

Тодор

преди 12 години

до 54 Ти си или БОЛЕН човек или ЕВРЕЙ.

36

Анонимен

преди 12 години

Тоя примитив, май се е взел на сириозно! Тея тук които го величаят, СИ ЗАСЛУЖАВАТ УЧАСТТА!

35

до 59

преди 12 години

Тва да не е жената на Плевнелиев, дето гласува за Калфин .

34

Анонимен

преди 12 години

Дали не е гласувал за Зюганов !?

33

до 54

преди 12 години

:) Не си добре с главата, ако си вярваш на тъпотиите.

32

do 49

преди 12 години

Разликата е само в телосложението :)И двамата водят олигархична политика с елементи на мафиотски популизъм и контрол на промитите мозъци

31

Кире

преди 12 години

Може ли въобще да сравнявате Путин с Б.Б???? Все едно да не виждате различия във фигурите на Мая Манолова и Искра Фидосова...единият си рискува живота за да избави Русия от олигарсите и контрола от страна на САЩ след епохата на Елцин, а другият....превърна България в страната на големите монополи или май в 51-ия щат...

30

A

преди 12 години

Какъвто и да е Бойко Борисов, все пак той е бтлгарин, пък и май и вие сте граждани на България, а не на Русия. Вие май нямате национално чувство, възхищавайки се от чужд ръководител (нямам нищо против него) и оплювайки страната си Ако толлкова ви харесва Русия, кандидатстяаите за руско гражданство.

29

до 40

преди 12 години

Не ги е замразил щото Путин няма валутен борд :))) и може да играе с курса на рублата, реално доходите в Русия за последните 2 години са спаднали с около 15 %, а руската рубла от 21 рубли за долар през 2007, днес е около 30 рубли за долар

28

Анонимен

преди 12 години

И Путин и ББ са си най-обикновенни медиини проекти на бившите тайни служби без капка акъл в главата

27

Анонимен

преди 12 години

Ei Strandza,....gledai da ne izpusne iadrenoto kufarce, ce da zabie 1-2 TOPOL-i v dvora na malkata biala kusticka s golemio ceren...:))

26

Анонимен

преди 12 години

Странджа, за *** не знам, ама твойте проблеми отдавна са започнали и краят им се не види и това е, защото си сменил руската водка с американско менте уиски. Ай наздраве!

25

Анонимен

преди 12 години

ха бе Странджа не знах че си възкръснал , да те го не пше Господ чадо мое ....Амин

24

Анонимен

преди 12 години

Хаха сравняват Бойко с Путин. За 14 години Путин почти върна стария блясък на Русия. За 3 години Бойко какво направи: една магистралка, асфалтира няколко улици и една зала. Това с цената на високи акцизи и стопен резерв. Къде е мястото за сравнение.